Bravo svima za dobre preglede i sigurne tjedne! 👏👏👏😊
Garavusa, sto si narucila s ethereala, kako si zadovoljna?
Klokse, ima koja da je u blizini Ikee? Trebala bi neke sitnice a ne isplati mi se samo zbog toga ici u Zg, a dostava me dode koliko i to sto mi treba😀 Ja saljem novce i placam postarinu 😊
Super za sigurne tjedne i preglede 💪🍼😎 neka samo rastu mala zlata i da prode sve dobro!
anusha, ne kuzim ni ja zasto amnioskopija prije 40og, mislila sam i ja da to tek ako se presisa termin, ni meni nije jasno, meni je sutra rade vec sad panicarim 🙄😅
looda, bas sam cekala tvoj pregled jer sam uvijek beton ko i ti, bas me strah sta ce meni popodne rec. Ne brini, mozda se sve samo pokrene do iduceg tjedna, sto justme kaze. Al cura je prava 💪❤️
Koliko si ti sada?
Ma ne treba te biti strah radi amnioskopije, nije strašno već je mene više iznenadilo to. A pregled se sastoji od toga da ti gurne nešto jako dugačko mentalno i onda još nešto u to metalno i to je uglavnom to. Traje par sekundi. Rekla je dok da je ok ako malo krvariš nakon toga
39+5
Ne znam, pitat cu bas popodne svoju ginekologicu zasto rade ranije.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Preeee!!!! Najveće blago!!!!
Ovo gnijezdo mi se čini super! Gdje si ga uzela??
crna, pa jel moguce da je toliko slatkoce na jednom mjestu? 😍 pravi bomboncic 🍬
Ja imam samo psa a moji roditelji mačke! Moj pas je ljubomoran ko pas Hhahaha ne znam kako će biti kad dodje beba!
Cure šta znaci pročačkao ja sam ili glupa ili si ne mogu to dočarati 😱😱😱 rukom čime?? Mene na svakom pregledu pregleda nježno spekulom čak niti ne prstima uopće!!
Najgore sto forsaju prirodno. Moja frendica se ni na dripu nije otvorila pa je morala na carski. Jasno mi je da je to operacija Al opet, Ak ne ide ne ide
Looda ma sve će biti ok sa porodom..meni nekako lakse bilo da sam odmah sad na carski išla mada su neki bili za prirodno..a po velicini bebe bi opet na carski završila..probaj se dog sa dr ako već ideš na prirodni da te ne muče dugo..mene su na sv.duhu max koliko su smjeli držali na dripu pa na carski..ako već vide da se ne otvaraš,dog se sad ranije da u nekom trenu odeš na carski..
Ma.ja bi se voljela izvuc bez indukcije uopce, bas upravo zbog tog mucenja...i onda opet da na kraju zavrsim na carskom. 😑 Doktor mi je fakat ok i mislim ds cu se uspjet s njim tak dogovorit..vidjet cu u petak.
Mali ti je predivan! Medenkooo! Koju to velicinu robice ima? 56?
Crna ja sam zaljubljena u tog tvog malca... E koja je to velicina na njemu? Mrvicu kao ima lufta, a s obzirom da je preko 4 kile, taman da se znam orijentirat. Sve mi se cini da cu morat kupit nesto novo za izlazak iz bolnice jer je ovaj iz nexta kompletic up to 1 month i u zagradi 4 i nesto kile 😂😂😂😂
E cure sta znaci lako prohodna za 1 prst do glavice i ovoja? Jel to znaci dam otvorena za 1 prst ili je cerviks uloziv za 1 prst?
url=https://lilypie.com]
Uf bolno mi zvuci!!!!
Neugodno je...ali nista ne izdrzivo:). Nazalost kod mene bez efekta.
Baby.k ja sam ti nazalost na drugom kraju grada od Ikee, al dal znas da oni imaju dostavu od 60 kn za manje gabarite??
Sortiraj odgovore
Najstariji