Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara1992
    17. Rujan 2018. 19:59

Hvala na dobrodošlici 😁. Mimmyx zvat će se Leon.  Danas kontrola procjena 3 kg.

url=https://lilypie.com]

Nas_bebac
    17. Rujan 2018. 20:00

Mara dobro došlaa 🙂🙂
    Koskica tog se i ja bojim sta ako dođem prerano ili prekasno pa rodim u autu hahah 🤪🤪🤪 jaoo koje scenarije ja imam boli glava mi se čini 😂😂😂
    A bome ne pomažu ni komentari tipa  još nisi? Pa bi da mogu (jer više nemogu) al ko da drugi rađaju cccc a ne ja ....
    Baby.nb1 da znas da tako nesto i ja zelim da me u srijedu puste i kazu to je to taman oprana svjeze obrijana sve tip top 😂😂😂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Looda_vila
    17. Rujan 2018. 20:07

Crna191

Looda uzeli smo Novalac1 jer prvi dan kad smo došli kući je mm u 12 u noći išao kumi po ad jer sam se patila do 5 ujutro sa sisanjem..doslovno je išao s jedne sise na drugu..i ok,da me ne boli rez izdržala bi i znam da je navlačenje mlijeka i skok ali bas sam se slomila..
    Sa starijim sam napravila grešku jer sam ga dojila i isključivo htjela dojiti pa je pao na tezini i doma a trebao je vratiti..to mi je bio užasan šok tako da sam rekla s ovim da je bitnije da je sit..i mama sretna jer je onda i beba sretna..
    Sa starijim sam koristila Novalac AC ja mislim koji je protiv grčeva no njemu ni to nije pomoglo..dosta mama koristi aptamil no on je bas skup i nema ga svugdje..u Petrovoj daju Hipp jer su im to sponzori..sve ti je to isto..

To sam htjela pitati, dal ima neka bitna razlika u njima? Znam da ima onih za prerano rodenu djecu koja imaju vise kalorija i nekih sa probioticima. 
    Ja jos nisam kupila ni jedan...no sumnjam da mi nece trebat. Nemoj se grist radi jedne bocice, mq da su i 3 po meni to nije nista strasno...pogotovo tek sad u pocetku kad ti trebas prije svega oporavak, pogotovo nakon bolnog carskoog, a tvoja beba treba odmornu i sretnu mamu i k tome papati da bude sit. Stigne on jos navuc mlijeko i dalje dojit bez problema. Meni su svr frendice savjetovale da ak ce mi beba trazit vise jest, pogotovo preko noci...da se ne patim sa nacicavanjem , pogotovo ak cu bit u banani ili nr imat  mlijeka...da dam bocicu i bok. Sve su s prvom bebom radile ko i ti..samo cica cica cica..na rubu psihickog sloma, beba gladna i gubila na tezini.... 
    Gdje ima opce taj aptamil za kupit? Ljekarne ? Muller?

Looda_vila
    17. Rujan 2018. 20:12

Baby.nb1

Crna divni su 💙💙
    Mara dobrodosla! 😊
    Koskica kuzim te, a ne preostaje nam nista nego vjerovati instinktu 🤷‍♀️
    Ja taman svom stucku velim kak opce ne bi bilo lose da odluci sutra doci. Taman nam je pregled i uzv ujutro, kosa mi je oprana, depilacija odradjena, pa ono… 😂😂😂

Iste misli mi trenutno prolaze kroz glavu!😁 sutrs pregled...i taman se spremam sredit i okupat. 😊 stan ociscen, podovi oprani..cistu posteljinu danas stavila🤣🤣 ne znam vise kaj bi... 
    Jos da sutra vele ostajes , 6 cm otvorena😂😂

Dija85
    17. Rujan 2018. 20:19

Hvala svakoj od vas na odgovoru, dobro pa sam vas prvo pitala a ne nazvala hzzo i derala se na njih onakva ljuta. 😂
    Anđeo jako mi je žao, nadam se da ćeš uskoro biti bolje. ❤
    Crna dečki su ti predivni! 😍
    Mara1992 dobro nam došla i čestitke na dečkiću! 

17. Rujan 2018. 20:25

pridružujem se kukanju! ne mogu ni ja vise.. ne mogu se kretat normalno, okretat u krevetu, dizat, vruce mi je jos, zgaravica me ubija, ocu vise da sve krene makar me strah za poludit. i meni je sutra kontrola, al u svoje ginekologice i pridružujem se oprana kosa, depilirana, ajte vi mlada damo u rodiliste otvoreni ste 😂😆
    danas sam vidjela one tubice za amnioskopiju tako da su one jos jedan razlog da je izbjegnem u srijedu i rodim sutra 😁🙈

Crna191
    17. Rujan 2018. 20:28

Pa ne znam..mislim da ljekarne ali cijene se bitno razlikuju pa bi trebalo surfati..ja sam sad ostala na novalacu jer mu mislim ukinuti kad ću bit sigurna da je sit od mog mlijeka..no u bolnici su ga dosta nadohranjivali kak sam bila na carskom a mlijeko još nije došlo,pa kažu da nije pametno ni odjednom im ukinuti dohranu.. ma ne grizem se,sa prvim mi je to bilo kd sam mu davala bočicu kao da mu dajem otrov..sad mi samo da je on sit i sretan i da spava.. u 2mj sam s prvim ukinula AD,nadam se da ću s ovim i ranije..
    Ma samo da me rez prestane bolit pa da mogu normalno na bok leći i dojit..ovako usred noći sjedim i dojim

17. Rujan 2018. 20:29

Crna decki su ti divni! Mi smo od ad koristili Aptamil za stariju, po preporuci pedijatrice i uvijek ga je bilo u Mulleru u pakiranju po 800g u onoj kutiji s poklopcem i zato mi je to genijalno, nekako imam dojam da je Novalac skuplji, a ima ga samo u ljekarnama, ili se varam?
    Andeo bas grozno za povracanje i hospitalizaciju, ali sad si u sigurnim rukama, oporavi se brzo 😊

christyy
    17. Rujan 2018. 20:50

Anđeo zao mi je sto to prolazis sada ☹
    Crna tvoji andelcici su preslatki 🤗😍
    Baby.nb1 i kikes bas si i ja to mislim, pregled mi je tek u petak al sam ipak frisko izdepilirana a stan mi je uvijek cist jer od dosade nemam kaj raditi pa bar da se malo krecem a i sutra mi je bas lijepi datum za roditi ( 18.9.18. )😂
    Isto se pridruzujem klubu kukanja jer ja doslovno nemogu vise ni po stepenicama, treba mi 10 min da se popnem na 1. Kat koliko me kicma ubija, kao da mi se svakim korakom guzovi razdvajaju, takva odvratna bol!😥

• mery1911
    17. Rujan 2018. 21:56

KikeS

pridružujem se kukanju! ne mogu ni ja vise.. ne mogu se kretat normalno, okretat u krevetu, dizat, vruce mi je jos, zgaravica me ubija, ocu vise da sve krene makar me strah za poludit. i meni je sutra kontrola, al u svoje ginekologice i pridružujem se oprana kosa, depilirana, ajte vi mlada damo u rodiliste otvoreni ste 😂😆
    danas sam vidjela one tubice za amnioskopiju tako da su one jos jedan razlog da je izbjegnem u srijedu i rodim sutra 😁🙈

S obzirom da imamo isti termin bas me zanima sta ce ti rec. Meni je prekosutra kontrola...uff!! Ja proslu trudnocu 7puta bila na aminoskopiji😢😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.