Pozdrav svima,
Čestitke na prinovama. Redovno pratim forum,te želim svima sve najbolje od ❤. Termin mi je 15.10, bolnica Slavonski Brod. Dobit ću dečkića 😍.
url=https://lilypie.com]
Crna191 jaaaaooo kakoo praviii bracooo medeni su oboje 🙂🙂🙂🙂
Koskica ajme tako bi i ja 🤪 nemogu visee 🤪🤪
Vjerujem ti da ne možeš više, ni ja ne mogu a 10 dana sam iza tebe... Ja svako malo otvaram forum ivdje jer me bap zanima kad su cure shvatile da moraju u bolnicu jer se isjećam kao neki blento.... Kako ću znati kada da ne diđem prerano ili da ne krenem prekasno..... A s druge strane sve smo tako različite, avaki je porod priča za sebe da sam toliko zbunjena....
Crna 😍😍😍 predivni su ti djecaci!! I super da muz pomaze maximalno...pusti ga, ti odmaraj sad, pogotovo ako te rez jos tako boli...imat ces ti vremena cistit, kuhat, prat, peglat..!
Koje ad mlijeko koristis?
Mara1992 dobrodosla!
Koskica i ja se pitam isto sto i ti... ovako kao sad imam osjecaj da cu zauvijek ostat trudna jer se nista ne dogada. 🤣🤣
Crna 😍😍😍 predivni su ti djecaci!! I super da muz pomaze maximalno…pusti ga, ti odmaraj sad, pogotovo ako te rez jos tako boli…imat ces ti vremena cistit, kuhat, prat, peglat..!
Mara1992dobrodosla!
Koskicai ja se pitam isto sto i ti… ovako kao sad imam osjecaj da cu zauvijek ostat trudna jer se nista ne dogada. 🤣🤣
Mene ta neizvjeanost izjeda, ubija me malo po malo. Osluškujem tijelo i valjda već ponešto i umišljam....
Crna 😍😍😍 predivni su ti djecaci!! I super da muz pomaze maximalno…pusti ga, ti odmaraj sad, pogotovo ako te rez jos tako boli…imat ces ti vremena cistit, kuhat, prat, peglat..!
Mara1992dobrodosla!
Koskicai ja se pitam isto sto i ti… ovako kao sad imam osjecaj da cu zauvijek ostat trudna jer se nista ne dogada. 🤣🤣
Mene ta neizvjeanost izjeda, ubija me malo po malo. Osluškujem tijelo i valjda već ponešto i umišljam….
Ma nemoj tako razmisljati! Takvim stanjem mozes si samo prolongirati porod i sve... Probaj se opustiti, tvoje tijelo i tvoja beba ce ti vec dat do znanja kad je vrijeme... sve ide svojim prirodnim tokom! Sve ce biti dobro!💗
Iris2018 - 31.08. – curica – Asja /02.08. / 3420gr, 50cm /
——————————————————————
Isssa - 05.09. – decko – Lukas - ZG (Petrova) / 04.09. / 2850gr, 49cm /
Mimmyx – 07.09. – decko
BitCuOpetMama - 13.09. - decko
svekyca - 13.09 – curica – Ines – Šibenik / 24.08. / 2980gr, 48cm /
Ssanja - 16.09. - curica – Mia / 05.09. / 3540gr, 53cm /
Crna191 - 17.09. – decko – Mihael - ZG (Petrova) / 12.09. / 4350gr, 52cm /
MaSen – 18.09. – curica – Eva / 22.07. / 1830gr, 44cm /
Pandica1805 - 18.09. – decko – Dominik / 06.09. /
Rorry – 18.09. – curica – OB Varaždin / 15.09. / 3620gr, 51cm /
Looda_vila - 19.09. – curica – Helena - ZG (Sv. Duh)
Maslacko456 – 20.09.
PlavaBorovnica - 21.09. – curica - Vida - Zadar / 08.09. / 3380gr, 51cm /
Sunce_malo - 21.09. – decko
suncica85 - 23.09. – decko – Toma – ZG (Petrova) / 12.09. /
IvaGljiva - 25.09. – curica
KikeS – 25.09. – decko - Split
Nas_bebac - 25.09. – decko
nestrpljiva25 - 25.09. - decko – Teo
Tea686 – 25.09. – decko - Dominik / 16.09. / 2900gr, 48cm /
Lela2018 – 26.09. - decko
Tinci0 - 27.09. – OB Pula
anusha - 28.09. – curica
Goldylocks - 28.09. - decko
Kikica – 28.09.
Baby.nb1 - 30.09. – decko – Toma – ZG (Vinogradska)
Evo vidim svoje ime. Ja nosim curkicu (tako mi rekose doktori, a bake na stanici koje nitko ne pita niš kazu svasta 😂😂). Ime smo odlucili Dora :)
Andeo-to je strašno…Užasno zvuči, mogu mislit kak ti je…
Čestitam novoj mamici i sretno sa malim smotuljkom.!!!!
Crna191- Ajme preslatki su… Bombice male …
Mara1992- Dobrodošla draga…. Jeste odredili ime za dečkića?
Mi imamo sutra pregled ujutro pa vam javim detalje.. Nikako nećeju raditi ultrazvuk pa neznam kolka je moja bebica… Ja sam zatvorena skroz pa sutra gledamo dali ima pomaka… Još malo i vani je ….
Crna divni su 💙💙
Mara dobrodosla! 😊
Koskica kuzim te, a ne preostaje nam nista nego vjerovati instinktu 🤷♀️
Ja taman svom stucku velim kak opce ne bi bilo lose da odluci sutra doci. Taman nam je pregled i uzv ujutro, kosa mi je oprana, depilacija odradjena, pa ono... 😂😂😂
Looda uzeli smo Novalac1 jer prvi dan kad smo došli kući je mm u 12 u noći išao kumi po ad jer sam se patila do 5 ujutro sa sisanjem..doslovno je išao s jedne sise na drugu..i ok,da me ne boli rez izdržala bi i znam da je navlačenje mlijeka i skok ali bas sam se slomila..
Sa starijim sam napravila grešku jer sam ga dojila i isključivo htjela dojiti pa je pao na tezini i doma a trebao je vratiti..to mi je bio užasan šok tako da sam rekla s ovim da je bitnije da je sit..i mama sretna jer je onda i beba sretna..
Sa starijim sam koristila Novalac AC ja mislim koji je protiv grčeva no njemu ni to nije pomoglo..dosta mama koristi aptamil no on je bas skup i nema ga svugdje..u Petrovoj daju Hipp jer su im to sponzori..sve ti je to isto..
Sortiraj odgovore
Najstariji