Jaoo anđeo nadam se da ce ti ubrzo biti bolje i da cete doma saljem pozitivne vibre da bude sve ok👍👍💪💪💪
Curee koje ste rodile imam pitanjce jel ste skuzile kad vam je ispao sluzni čep van kakav je bio sada gledam na netu i ima svakakvih pa sam išla uspoređivat sa svojim jer vec par dana imam bijelu gustu ljepljivu sluz pored ovog normalnog ta je još čušća ali je onako bijelo prozirna nije prošarana žilicama ili krvlju pa sam zbunjena .. Jer sam vidila i takve pa bolhe da pitam 😁 možda stvarnoo nešto krećee 🤞🤞
Ja prvi put nisam skužila dali mi je i kada ispao sluzni čep. U rodilište sam došla s 40+0tt jer sam osjećala kao menstrualne bolove na 7 min. To ctg nije čitao kao trudove al su me zadržali u bolnici. Radili su mi amnioskopiju, plodna voda je bila mliječna, otvorena 1 cm. Oko12. 30h su se bolovi preselili iz menstrualnih u leđa jako nisko, oko 13h mi je pukao vodenjak, plodna voda je već bila mekonijska. I porodila sam se u 15.05h bez dripa, bez dolantina jer sam se brzo otvarala. Kako će biti sada tko zna. Bojim se da ili neću prepoznati prave trudove kao ni prvi puz
url=https://lilypie.com]
Anđeo nadam se da si već bolje, i da primaš terapiju nekakvu, brzo se oporavi 😘😘😘😘
Sluzni čep kod mene je izašao u trudovima nakon pišanja, ostao na papiru 😊, kao debela glista prošarana sa krvnim žilicama(ne znam kak drugačije slikovito opisati😂)
Cestitam novoj mamici od srca, smotuljku srecan i dug zivot :D jesenske su se bas zalaufale, svaki dan nesto novo, ide to :D no da se javim sa pregleda. Uzv sve ok, pitam koliki je bebac kaze taman za tebe i tvoju gradju (sitne sam gradje) reko super 🤭🤣 otvorena jedan prst, kaze sve skolski vidimo se za sedam dana. Eh sad mene zanima, sta zapravo znaci otvorena jedan prst, do bebe il sta vec? Ako moze ko da mi pojasni, jako malo sam citala o tome, znam samo da to ne znaci da ce uskoro da krene, al mi drago ako to znaci da nisam bas zabetonirana :D
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Jela sam sve isto ko dragi/ukućani nikom nista, hvala cure na pozitivnim vibrama ❤
Ja sam takvo nesto imala ali puno gore i trajalo mi 3dana na kraju se ustanovilo da je Vertigo. Tebi je vec bolje vidim tako da nemas straja. Biti ces ok😊
Cestitam na još jednoj bebici..
Jel ima još novosti? Ja ne stignem sve citati..
Mi smo vam doma evo sad već treći dan..dani su super,posvećena sam starijem jer mali samo jede i spava ali zato noć katastrofa..kao da se ne može najesti,ili navlaci mlijeko,ne znam..uglavnom zbog bolova uveli smo mu samo jednu bočicu dohrane pp noći kad bas već ostanem bez snage psihički i fizički..
Kod nas nema toliko ukakanih pelena-4/5 bi ja rekla ali ima popisanih dosta pa znam da nije gladan.. i moram vam reci da sam apsolutno sve zaboravila od kad sam imala bebu malu..mislim,sjeti se čovjek svega ali bas kao da sam prci put mama🙈
Stariji je divan brat,nema nikakve reakcije ni ništa..ali ni ne branimo mu da dira bebu mada nema neke zelje..da mu pusu i poškaklja po nogicama i to je to..
E da,imate vlažne maramice watervipes ako koristite negdje vani za bebu presvuc..skupe ali doslovno sama voda..a za pelene,ja sam kupila pampers premium,dm bio i dobila te Violeta..pampers mi je veličinom super,dm su ipak malo veće nekako pa mi je to za bebu od mjesec dana( br 2)..
Mene rez boli i dalje,Tj skuzila sam da nije rez nego maternica koja pritišće pa sam danas obukla stezne gaće i neopisiv preporod..no ipak pokušavam odmarati sto vise..
probat ću popratiti sto pisete no kako smo mm i ja sami,ipak neke kućanske poslove ja obavljam jer mi ga zao..bas je preuzeo svu brigu oko svega..
Aurora svi dobijemo šest mjeseci za otvaranje rodiljnog, na hzzou su mi rekli da je doktorima takav program (računa od datuma 45 dana prije predviđenog termina pa šest mjeseci) i da se s tim ne trebam opterećivati. Samo moram doći opet njima s mužem kad će dijete imati cca 5,5 mjeseci jer planiram koristiti još 6 mjeseci rodiljnog.
Sluzni čep - meni je prije 10ak dana počelo ispadati nešto sluzno, bijelo-žuto, izgleda kao zrela šmrklja fuj. Ne znam jel to bilo to ali čitala sam da ne mora uvijek biti krvavo.
Anđeo, koma kakvu si noć prošla. Javi se kad ti bude bolje.
Crna, dječica su ti divna
Crna191 jaaaaooo kakoo praviii bracooo medeni su oboje 🙂🙂🙂🙂
Koskica ajme tako bi i ja 🤪 nemogu visee 🤪🤪
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji