Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.k
    17. Rujan 2018. 16:09

Evo i nas sa pregleda. Mama je na +11 kg, zabetonirana, poroda nema na vidiku. A Mihael ima 2700g, glavica dolje ali jos uvijek visoko, protoci uredni, ctg uredan. Naruceni za 2 tjedna na zadnju kontrolu, a onda u TA :)

Aurora
    17. Rujan 2018. 16:14

Evo i mene s pregleda, čekala sam 3 sata u TA, a obavila za 30 sek😀 Cervix skraćen, smekšan, uloživ😯 kaže doktorica da je okej, a ja se zabrinula, valjda ću još 2 tjedna izdržati?! 
    Jesu vama na doznakama za porodiljni pisali 6 mj ili više? Meni je napisao doktor od 1.9.-1.3., al nije mi jasno gdje je nestalo onih 45 dana?!

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

• Anđeo_
    17. Rujan 2018. 16:17

Kloke da se javim noćas oko 12 h zabolio me želudac ali ništa strašno u pola 2 me probudila velika mučnina odmah sam ustala nisam stigla do wc-a nego sam povratila po podu i vratima wc-a (dio po zidu 😭) onda  sam usla u wc i fulala wc školjku znate onda kako je to izletavalo 😔 to sam ocistila muž je spavao.. vratila se u krevet mir je bio cca 15 min i opet (samo sam ponijela lavor) svaka čast mom dragom koji je to nosio prao, držao mi glavu i nezz šta sve ne. Do 7 ujutro sam povračala cca 20 puta s tim da nedo Bog da popijem gutljaj čaja više nisam imala sadržaja u želucu pa sam se po par min napinjala dok nije taj gutljaj izašao  vec me trbuh jako bolio , temp. 37.5- 37.8 ... U 7i 5 min ujutro muž zove hitnu jel mi se toliko vrtilo da nisam mogla stat  na noge a on me nikako nije uspio dovuc do auta oni dolaze u 8 i 20 (dva puta je u međuvremenu zvao di su sve jedinice su bile vani i zauzete) došli su njih troje i zaključili da me vode u Petrovu (iako sam zamolila da to bude Sv. Duh) ipak su me odvezli u Petrovu vode me na 1 kat rađaona/ pred rađaona ginekoloskis pregled, krv, urin, CTG 3 flase infuzuje s bebom je sve ok krvna slika i urin loša voze me u zaraznu tu me ostavljaju na infuziji i pretragama jel sam dehidrirana i kako kaže doktor loše 🤔 kad sam ga pitala kako mislite da sam loše rekao mi je pa niste tu jeste dobro.... sad ležim torbu nisam imala spremljenu muž je autom dovezao ljetnu haljinu za plažu 😂😂🔝🔝prastaru spavačicu  kralj iako je na istoj hrpi bila nova trudnički... i ostale dokumente..
    Bolje mi je vrtoglavica iako nemogu još sama hodat, pit mi još nisu dali popila bi 5 litara odjednom.. 

Baby.nb1
    17. Rujan 2018. 16:31

BabyK i Aurora super za preglede!
    Andeo ajme uzas! A sta mislis da si pojela nesto ili? 

url=https://lilypie.com]

koskica
    17. Rujan 2018. 16:34

Anđeo drži se, brzo ćeš ti sad biti bolje kada te nafilaju medicinom. Ah ti naši muškarci, ako ih ne ubode u oko i ruku neće vidjeti, čast izuzecima. 

url=https://lilypie.com]

Nas_bebac
    17. Rujan 2018. 16:35

Jaoo anđeo nadam se da ce ti ubrzo biti bolje i da cete doma saljem pozitivne vibre da bude sve ok👍👍💪💪💪
    Curee koje ste rodile imam pitanjce jel ste skuzile kad vam je ispao sluzni čep van kakav je bio sada gledam na netu i ima svakakvih pa sam išla uspoređivat sa svojim jer vec par dana imam bijelu gustu ljepljivu sluz pored ovog normalnog ta je još čušća ali je onako bijelo prozirna nije prošarana žilicama ili krvlju pa sam zbunjena .. Jer sam vidila i takve pa bolhe da pitam 😁 možda stvarnoo nešto krećee 🤞🤞

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Nas_bebac
    17. Rujan 2018. 16:37

I pobježe post prije nego napisala sve 🙈 
    Baby.k,Aurora  super na pregledima 👏👏

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Anđeo_
    17. Rujan 2018. 16:50

Jela sam sve isto ko dragi/ukućani nikom nista, hvala cure na pozitivnim vibrama ❤

Looda_vila
    17. Rujan 2018. 16:53

Baby.k super za pregled i kile! 🤗
    Aurora ma sa takvim stanjem bez brige mozes i do termina! Ja ssm dobila doznake za 6 mj.
    Andeo koje sranje! Meni to izgleds ko neka crijevna viroza! Drz se i javljaj nam novosti!

17. Rujan 2018. 16:54

Ajme Anđeo, strašnooooo... ali bit će sve ok. Ne brini! Sad kad te napumpaju sa infuzijom odmah će biti bolje. 
    Dobrodošao maleni Josipe, a mami želimo brzi oporavak
    Hvala Dea na info za pelene. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.