Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    17. Rujan 2018. 14:18

Dija85

Baby.nb1

Dija85

Cure koje ste zaposlene, nije mi jasno, inace sa komplikacija dobijem oko 3300, 3400 kn, kako kada. Evo danas mi sjela uplata od 600 kn. Ne kuzim. Komplilacije su do 28.08 i tada krece porodiljni. Pa mi nikako nije jasno kako sam dobila tako malo. Da li je jos nekoj tako mozda?

Ako si otvorila porodiljni dobit ces dvije odvojene uplate. Komplikacije za onaj dio mjeseca koji se vodio pod komplikacije i posebno uplatu za dio mjeseca od kad je otvoren porodiljni

Pa da, ali da je tolika razlika. Znaci za 28 dana komplikacija 600 kn a do sad je za cijeli mjesec bilo oko 3400. To mi nije jasno. Da za tri dana do kraja 8. Mj tolika razlika bude. Sa 3400 na 600. Jer porodiljni je samo tri dana iz 8 mj.

Mozda ti je to sto je sjelo porodiljni, a komplikacije ce tek sjesti 🤔

url=https://lilypie.com]

christyy
    17. Rujan 2018. 14:18

Dija85

christyy

Dija85

Cure koje ste zaposlene, nije mi jasno, inace sa komplikacija dobijem oko 3300, 3400 kn, kako kada. Evo danas mi sjela uplata od 600 kn. Ne kuzim. Komplilacije su do 28.08 i tada krece porodiljni. Pa mi nikako nije jasno kako sam dobila tako malo. Da li je jos nekoj tako mozda?

Mozda ti komplikacije ni nisu sjele jos vec porodiljni od 28.8 do 31.8. Ja nisam bila na komplikacijama a upravo mi je sjeo porodiljni

To bi mi imalo vise smisla, ali broj racuna je isti kao do sada. Da li i komplikacije i porodiljni sjedaju sa istog broja racuna?

Sigurno je to. A za br racuna ti ne znam jer nisam bila na komplikacijama

Dija85
    17. Rujan 2018. 14:21

Ok, hvala cure, bas me to sad zabrinulo. I ovako smo imali hrpu dodatnih troskova ovaj mjesec pa sam racunala na te novce. Eto nadam se onda da je ovo porodiljni a komplikacije ce sjesti tek.😘

Looda_vila
    17. Rujan 2018. 14:26

Dija85

Ok, hvala cure, bas me to sad zabrinulo. I ovako smo imali hrpu dodatnih troskova ovaj mjesec pa sam racunala na te novce. Eto nadam se onda da je ovo porodiljni a komplikacije ce sjesti tek.😘

Ma sigurno je ovo sto je danas sjelo porodiljni, jer vidim da sam konacno dobila skoro svoju punu placu😁😁😁🎉🎉🎉 a komplikacije ce valjda sutra sjest (meni su komplikacije 5 dana u kolovozu) 

petrapp2605
    17. Rujan 2018. 14:29

Anđeo_

Petrapp- Lucijin kutak je prekrasan 😍 di si kupila komodu? Meni treba neka veća s više ladica ova mi se čini full ok..
    Baš si ju lijepo upakirala ❤ kad vidim vaše smotuljke sva se raznježim i jedva čekam 😊

U magic baby-u, komoda Lisabon

17. Rujan 2018. 15:06

Dija 85- isplaćen ti je srazmjerno dio porodiljnog, komplikacije budu 18. U mjesecu. Vjerojatno je odvojeno.

Nas_bebac
    17. Rujan 2018. 15:19

Dija85 danas je uplacen samo porodiljni, komplikacije očekuj sutra 😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Dea_Rene
    17. Rujan 2018. 15:24

Dija evo ja gledala sada isto sam dobila samo jednu uplatu a porodiljni sam otvorila 31.08, sutra će onda sjesti komplikacije a ovo danas ti je porodiljni

• mery1911
    17. Rujan 2018. 15:34

Dija85

Dusice mislim da si ti tih 600kn dobila za porodiljni. A sutra ces za komplikacije. Pricekaj sutra pa ces vidjeti😉

• anusha
    17. Rujan 2018. 16:01

Ne mogu vjerovati da pišete baš danas kako su vam bebe mirne. Moja mala se tako umirila, baš kažem mužu da idem jesti datulje i piti hladne vode da ju pokrenem. A i kad se javi, to je tako lijeno i polako. Dobro da sutra imam kontrolu. E da, i meni je doktor rekao da je sada dovoljno 10 pokreta u 12 sati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.