Jelenahvala za pahuljice..odmah sam mužu poslala poruku nek ode vidjeti u ljekarnu..
Nadam se da ce ti pomoc :-)
Joj svaka vam cast. Ja to tak ne bi mogla heh
Ja ne mogu docekat bilo sto nespremna ili da muza saljem haha ja to sve 2mj prije sastavim popis, kupim polako pa dok to sve operem popeglam slozim lijepo. Ne mogu si zamislit da par dana poslije poroda nemam sve na dohvat ruke i da moram prat i peglat. Vi morate imat jak karakter huh
Cure, cure, muz mi je trudan 😱 kaze ima jutarnje mucnine, promjene raspolozenja, zelju za slatkisima i kazedeblja se u struku 😂😂😂😂 ergo ima vise simptoma neg ja 😂😂😂
Dobro dosle nove, zelim Vam urednu trudnocu 🎉
Lemon Nadam se da kroz koji dan budes cula srceko!
Pandice cestitke na curici, tak si i htjela, ne😉?
Muz mi ne moze utec s posla, sad razmisljam kako cu dr Sa ovim mojim malim tornadom😐
Jutro cure :)
Dobrodosle nove :)
Marija drago mi je da si se prikljucila klokanicama :*
Evo mene od dr. Hvala Bogu sve je uredu beba raste. Dr jedino brinu moje mucnine i sto sam u mj dana izgubila preko 3kg. Dobila sam tablete protiv mucnina i magnezij. I doktorica kaze da je najvjerovatnije curica <3 princezica :)
Curica!!! 💕💕🙈Cestitam ja isto jedva cekam saznati ... al prvo proc prvi pregled u cetvrtsk. Nadam se da bu sve ok. Ja sam hipohondar i panicar i to je jedna krasna kombinacija 😂😂😭😭😭
Ja se javljam nakon svog pregleda...rasplakala sam se jutros kad sam cula malo srceko ❤❤❤
Ja se javljam nakon svog pregleda…rasplakala sam se jutros kad sam cula malo srceko ❤❤❤
Baš mi je drago da je sve ok 😆
Ja se javljam nakon svog pregleda…rasplakala sam se jutros kad sam cula malo srceko ❤❤❤
Bravo za srceko . Ja želim biti jaka i ne plakati. Ne volim kada me drugi vide ranjivu ali sve su prilike da će tako biti 😭🙂
Ja se javljam nakon
Bravo za srceko . Ja želim biti jaka i ne plakati. Ne volim kada me drugi vide ranjivu ali sve su prilike da će tako biti 😭🙂
Delilah cestitam!!!
Trudnasam nece ti to ginekolog kao ranjivost dozivjeti zasigurno.
Ja na svom pregledu nisam plakala, osjecala sam nekako da je sve u redu s trudnocom i kad mi je rekla da kuca nekako mi je bilo sasvim prirodno to od nje cut.
Joj svaka vam cast. Ja to tak ne bi mogla heh
Ja ne mogu docekat bilo sto nespremna ili da muza saljem haha ja to sve 2mj prije sastavim popis, kupim polako pa dok to sve operem popeglam slozim lijepo. Ne mogu si zamislit da par dana poslije poroda nemam sve na dohvat ruke i da moram prat i peglat. Vi morate imat jak karakter huh
Pripremit cu i ja sebi sve prije tamo kad udjem u 7 misec. Kasno je to u 9 misecu sve pripremit. Samo cu uzeti neutralne boje, a i opcenito nisam fan onog cura je sve mora bit rozo ili decko plavo.
Sortiraj odgovore
Najstariji