Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2018. 13:31

Bok cure,  kako ste? 
    Ja sam uzas zivi..  Temperature  nemam..  Ali sam jos uvik začepljena i nakon 5 dana  i počela  me bolit liva strana lica,  mislim da je to od sinusa...  Nez vise sta da radim..  Morat cu sutra u dr,  iako znam  da mi nece nista  propisat ni dat jer sam tek 11 tjedana trudna... Uzas

Lemon
    05. Ožujak 2018. 14:05

Odmah ću i betu vaditi,  idem u srijedu nadam se čuti otkucaje jer nešto se nadzire, sada je veličina 8 mm

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Nina ❤
    05. Ožujak 2018. 14:05

Pozdrav cure... mene u zadnje vrijeme cesto zna bolit glava, izbjegavam tablete pa mi donekle pomogne casa hladne vode i prosecem se malo vani. Trbuh mi je jos uvijek napuhan od utrogestana, nadam se da ce preksutra biti sve u redu pa ce ih ukinuti, a mucnine jedan dan imam, drugi ne... 

• pandica1805
    05. Ožujak 2018. 14:23

Mame koje ne zele znat spol, zanima me jedna zanimljivost :) kako onda pripremate stvari za bebu? Kupite sve neutralne boje ili? Svaka vam cast ja to ne bi mogla. Sa prvim djetetom cim sa saznala spol gledala sam robicu i sve zivo i jedva se suzsrzavala da ne kupim nesto dok ne dode vrijeme haha
    Netko je pitao za spol
    Meni je dr i u prvoj trudnoci vec u 12tt sumnjala ali nije htjela reci. Onda mi je u 16rekla al sad evo 12 pa mi je rekla ali sa mogucnosti promjene hehe

05. Ožujak 2018. 14:57

pandica1805

Mame koje ne zele znat spol, zanima me jedna zanimljivost :) kako onda pripremate stvari za bebu? Kupite sve neutralne boje ili? Svaka vam cast ja to ne bi mogla. Sa prvim djetetom cim sa saznala spol gledala sam robicu i sve zivo i jedva se suzsrzavala da ne kupim nesto dok ne dode vrijeme haha
    Netko je pitao za spol
    Meni je dr i u prvoj trudnoci vec u 12tt sumnjala ali nije htjela reci. Onda mi je u 16rekla al sad evo 12 pa mi je rekla ali sa mogucnosti promjene hehe

Za prvo dijete sam kupila manje stvari i neutralno, pa kada sam rodila je muž otišao u trgovinu i riješeno..i dobro da jesam..kćer je bila velika ko da ima mjesec dana ...  

05. Ožujak 2018. 15:45

veks

nestrpljiva25 probaj se inhalirati nekoliko puta na dan, i ispirati sinuse sa onim rogom. Iako meni ni to ne pomaže, ja sam inače u zadnjih godinu dana skoro cijelo vrijeme ne operilu zbog sinusa. Onda mi je otorinolaringologica rekla da sam ovisna o njemu i da moram prestati. Ali sam ga koristila po potrebi kad ništa drugo nije pomagalo. Sad sam prestala prije tri tjedna zbog bebice, ali zadnje tri noći sam praktički probdjela koliko sam mi je nos začepljen i uši. Danas sam došla na posao ali idem kasnije kod doktorice, nek mi otvori bolovanje, ne želim takva hodati, iscrpljena sam od nespavanja i nemogućnosti disanja.

Imam inhalator električni i radim to s fiziološkom,  3 puta dnevno  ne znam kolko cesto  smim,  ali sad cu pokusat i kamilicu,  uzas zivi kako me boli i vilica pa sam pomislila da su mozda desni,  ali sinus  definitivno,  ovo mi je prvi put u zivotu da mi se to dogodilo,  inace nikad nisam imala problema  sa sinusima. 😵😵

Jelennnna
    05. Ožujak 2018. 16:09

za vas koje muci zatvor bi predlozila ove pahuljice. Jede se 5 zlica dnevno, moze s mlijekom. Stvarno ubrzaju probavu maksimalno. Prije ih je svud bilo uzet, u zadnje vrime ih nadjem samo u špara.

Jelennnna
    05. Ožujak 2018. 16:12

Ja isto necu pitat spol, tj ja sam tila, al muz mi, moji i njegovi ne zele znat. Tako da necu pitat, jer ako pitam znam da cu kad tad izbrbljat muzu ili mami hehhhe.
    A za sobu bebi i robu cu uzet neku neutralnu boju. 

Jelennnna
    05. Ožujak 2018. 16:31

Lemon

Odmah ću i betu vaditi, idem u srijedu nadam se čuti otkucaje jer nešto se nadzire, sada je veličina 8 mm

Mi se isto nadamo da ces cuti otkucaje. 

05. Ožujak 2018. 16:34

Jelena hvala za pahuljice..odmah sam mužu poslala poruku nek ode vidjeti u ljekarnu.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.