Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    05. Ožujak 2018. 11:50

Cure ja sam vam u prvoj trudnoći baš imala jake glavobolje. Ponekad i jake migrene. Jedino što mi je tada pomoglo je kombinacija 2x500 mg lupoceta + 1000 mg eferalgan šumeće tablete.
    Eferalgan se može kupiti u ljekarni bez recepta i to vam je isto paracetamol u obliku šumećih tableta koje smiju trudnice. Al najbolje da ako imate često glavobolju spomenete to ginekomogu ili dr. Opće prakse da vam da stručno mišljenje i po potrebi odgovarajuću terapiju. 

url=https://lilypie.com]

Lemon
    05. Ožujak 2018. 12:02

Meni se još uvijek ne čuje srce, a ovulacija je bila najkasnije 20dc. Ici ću jos na jedan pregled ovaj tjedan na drugi ultrazvuk pa se mozda nešto bude vidjelo kod drugog ginek.

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• josipileo
    05. Ožujak 2018. 12:14

Pozz...da li je netko od vas upoznat sa ovom situacijom...ako je molila bih pomoc😀
    Radim u jednom starackom domu mjesec i pol...prije par dana sefica me prijavila na neodredjeno. Zatrudnjela sam. Zanima me sad..ginekolog mi je rekao da ce mi dati bolovanje od srijede (prekosutra), kako sada rijesiti na HZZO-u!? Znam da zena moze ici na bolovanje neovisno koliko dugo ke prijavljena..a da li imam pravo na naknadu od zdravsta posto nemam niti jednu platnu listu??!! 
    Hvalaa

Jelennnna
    05. Ožujak 2018. 12:45

josipileo

Pozz…da li je netko od vas upoznat sa ovom situacijom…ako je molila bih pomoc😀
    Radim u jednom starackom domu mjesec i pol…prije par dana sefica me prijavila na neodredjeno. Zatrudnjela sam. Zanima me sad..ginekolog mi je rekao da ce mi dati bolovanje od srijede (prekosutra), kako sada rijesiti na HZZO-u!? Znam da zena moze ici na bolovanje neovisno koliko dugo ke prijavljena..a da li imam pravo na naknadu od zdravsta posto nemam niti jednu platnu listu??!!
    Hvalaa

Imat ces pravo svakako na minimalnu naknadu ako nemas nijednu platnu listu. Minimalna je koliko sam cula cca 800 kn.

05. Ožujak 2018. 12:46

Mene danas opet ulovila jaka glavobolja..inače imam migrene, popraćene povraćanjem, pa se ne čudim da i u trudnoći boli..ali čvrsto sam odlučila da neću ništa od lijekova piti..neki dan me migrena držala punih 48 sati, pa je prošla..
    Što se tiče spola tu nemogu pomoći..nisam nikada pitala za spol, a i sada želim da bude iznenađenje 

Jelennnna
    05. Ožujak 2018. 12:55

Lemon

Meni se još uvijek ne čuje srce, a ovulacija je bila najkasnije 20dc. Ici ću jos na jedan pregled ovaj tjedan na drugi ultrazvuk pa se mozda nešto bude vidjelo kod drugog ginek.

Mozda najbolje da odes cim kasnije tipa u petak ili ponedjeljak. Ima tema ovdje cijela o tom kako su nekima tek sa 7 plus 3 uhvatili srcanu reakciju.

Jane_Doe
    05. Ožujak 2018. 12:56

Cure, jel vas jos zna boliti kao pred mengu dole? Neko vrijeme me nije uopce bolilo i danas me opet hvata, tako mengasti bolovi. Je to ok iako sam vec 11 tt? 

05. Ožujak 2018. 13:02

Jane_Doe

Cure, jel vas jos zna boliti kao pred mengu dole? Neko vrijeme me nije uopce bolilo i danas me opet hvata, tako mengasti bolovi. Je to ok iako sam vec 11 tt?

Ja sam imala tako neke slične bolove subotu..a 10tt sam..i evo trajali par sati, pa prošli..vjerojatno ti se maternica širi 

05. Ožujak 2018. 13:13

Lemon, nadam se da ce se cuti kroz koji dan :) Sto se vidi na uzv-u? Jesi vadila betu?
    Tinci, zao mi je za glavobolju, nemoj jos nista piti, mozda prodje sama od sebe :)
    Ja isto ne zelim znati spol, napokon da nisam jedina! Daj mi reci, buduci da doktori vide, sta moras svaki put reci da ti ne kazu ili? Meni bi bilo zao da doktor slucajno kaze..
    Jane_Doe, mene je jutros tako boljelo, ali proslo je kroz sat vremena, mislim da je to sve ok, da se maternica siri.

05. Ožujak 2018. 13:26

Teta ja nisam nikada pitala i oni nisu ništa govorili 
    Možda će te pitati dali želiš znati spol ili im jednostavno reci da nebi htjela znati..
    Jučer sam sa mužem pričala i govori on meni..znaš li ti da nosiš curicu  pitam da od kud mu to..on da jednostavno zna i osjeća to 
    Vidjet ćemo u 9.mj dali je u pravu..imam termin na kćerin 11.rođendan..
    Kako si ti? Kako mučnine? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.