Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PlavaBorovnica
    05. Ožujak 2018. 09:08

Dobro jutro!
    Evo, ja obavljam neke nalaze a gužva je.
    Nove dobrodošle! Normalno je da vam se spava, ali evo meni se polako počinje vraćati energija i apetit kroz 11. tjedan. 
    Ono što mene sad muči je zatvor .
    Ne pomažu ni banane, ni kivi, ni donat mg. Probat ću jutros s kavom, iako mi nije do kave.

05. Ožujak 2018. 09:18

PlavaBorovnica, probaj sa suhim sljivama ili jogurtom i zobenim pahuljicama/mekinjama.

Endzrue
    05. Ožujak 2018. 09:31

PlavaBorovnica

Dobro jutro!
    Evo, ja obavljam neke nalaze a gužva je.
    Nove dobrodošle! Normalno je da vam se spava, ali evo meni se polako počinje vraćati energija i apetit kroz 11. tjedan.
    Ono što mene sad muči je zatvor.
    Ne pomažu ni banane, ni kivi, ni donat mg. Probat ću jutros s kavom, iako mi nije do kave.

Banane su za zatvaranje.. Ubaci u jogurt ujutro chia sjemenke i samljevene lanene i da vidiš kako svako jutro uredno na wc.. Momeš i naranču sok iscijeđenu natašte

05. Ožujak 2018. 09:56

I mene muci zatvor ni kompot od šljiva mi ne pomaze :-( probat ću sa jogurtom i chia jer sam već luda! Svaki savijet je dobrodošao!

• pandica1805
    05. Ožujak 2018. 10:11

Jutro cure :)
    Dobrodosle nove :)
    Marija drago mi je da si se prikljucila klokanicama :*
    Evo mene od dr. Hvala Bogu sve je uredu beba raste. Dr jedino brinu moje mucnine i sto sam u mj dana izgubila preko 3kg. Dobila sam tablete protiv mucnina i magnezij. I doktorica kaze da je najvjerovatnije curica <3 princezica :)

Isssa
    05. Ožujak 2018. 10:32

Teta55

Isssa, iz kojeg tjedna ti je ova profilna slikica?

Iz 12. tjedna 😀

05. Ožujak 2018. 10:36

Pandica, nisam znala da imas tako jake mucnine, bas mi je zao :(
    Koji si tjedan sada? Super da je sve u redu s bebicom :)

Isssa
    05. Ožujak 2018. 10:38

pandica1805

Jutro cure :)
    Dobrodosle nove :)
    Marija drago mi je da si se prikljucila klokanicama :*
    Evo mene od dr. Hvala Bogu sve je uredu beba raste. Dr jedino brinu moje mucnine i sto sam u mj dana izgubila preko 3kg. Dobila sam tablete protiv mucnina i magnezij. I doktorica kaze da je najvjerovatnije curica &lt;3 princezica :)

Joj kak lijepo, curica mala, ja jedva čekam saznati 😀, koji si tjedan sada?

• pandica1805
    05. Ožujak 2018. 11:11

Hvala 😁 sad sam 11+5  🤗
    Da stvarno imam mucnine i to me odjednom pogodilo unazad tjedan dana. Svima prolaze meni pocinju. Dobila sam jedne tablete koje pijem 3x na dan i jedne ako mi je bas ultra lose da popijem jednu kad me uhvati. I magnezij da moram piti. Sto se tice hrane rekla mi je da probam jest sladoled hehe kaze da tako hladne stvari znaju pasat za mucninu i hladna voda ili neka tekucina.

christyy
    05. Ožujak 2018. 11:48

U kojem se tjednu najranije može vidjeti spol?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.