Dobro jutro!
Evo, ja obavljam neke nalaze a gužva je.
Nove dobrodošle! Normalno je da vam se spava, ali evo meni se polako počinje vraćati energija i apetit kroz 11. tjedan.
Ono što mene sad muči je zatvor .
Ne pomažu ni banane, ni kivi, ni donat mg. Probat ću jutros s kavom, iako mi nije do kave.
PlavaBorovnica, probaj sa suhim sljivama ili jogurtom i zobenim pahuljicama/mekinjama.
Dobro jutro!
Evo, ja obavljam neke nalaze a gužva je.
Nove dobrodošle! Normalno je da vam se spava, ali evo meni se polako počinje vraćati energija i apetit kroz 11. tjedan.
Ono što mene sad muči je zatvor.
Ne pomažu ni banane, ni kivi, ni donat mg. Probat ću jutros s kavom, iako mi nije do kave.
Banane su za zatvaranje.. Ubaci u jogurt ujutro chia sjemenke i samljevene lanene i da vidiš kako svako jutro uredno na wc.. Momeš i naranču sok iscijeđenu natašte
I mene muci zatvor ni kompot od šljiva mi ne pomaze :-( probat ću sa jogurtom i chia jer sam već luda! Svaki savijet je dobrodošao!
Jutro cure :)
Dobrodosle nove :)
Marija drago mi je da si se prikljucila klokanicama :*
Evo mene od dr. Hvala Bogu sve je uredu beba raste. Dr jedino brinu moje mucnine i sto sam u mj dana izgubila preko 3kg. Dobila sam tablete protiv mucnina i magnezij. I doktorica kaze da je najvjerovatnije curica <3 princezica :)
Pandica, nisam znala da imas tako jake mucnine, bas mi je zao :(
Koji si tjedan sada? Super da je sve u redu s bebicom :)
Jutro cure :)
Dobrodosle nove :)
Marija drago mi je da si se prikljucila klokanicama :*
Evo mene od dr. Hvala Bogu sve je uredu beba raste. Dr jedino brinu moje mucnine i sto sam u mj dana izgubila preko 3kg. Dobila sam tablete protiv mucnina i magnezij. I doktorica kaze da je najvjerovatnije curica <3 princezica :)
Joj kak lijepo, curica mala, ja jedva čekam saznati 😀, koji si tjedan sada?
Hvala 😁 sad sam 11+5 🤗
Da stvarno imam mucnine i to me odjednom pogodilo unazad tjedan dana. Svima prolaze meni pocinju. Dobila sam jedne tablete koje pijem 3x na dan i jedne ako mi je bas ultra lose da popijem jednu kad me uhvati. I magnezij da moram piti. Sto se tice hrane rekla mi je da probam jest sladoled hehe kaze da tako hladne stvari znaju pasat za mucninu i hladna voda ili neka tekucina.
Sortiraj odgovore
Najstariji