Ajmo cure sta smo stale s bebicama?
Kod mene nista novo, odradili ctg, mali opet zaspao tamo, sat vremena se natezali, na kraju sve ok, vidimo se u pon ako ne rodite 😅, tankam se s malinom i datuljama. Nocas me poprilično zabolio ko uzasno jaka menga, al vrlo kratko i prestalo. I opet me uhvatilo kako cu ja to, ako me ovo pripremno boli ko vrag
ma daj? ja ti nista ne gledam kad sam tamo, i kad prolazim gledam kroz ljude 😂😅 bas me treba zazvati da skuzim.
ja sam ti prije 8 usla na ctg srednji jer sam mogla birati, a 3. im ne radi sto kazes. Svejedno me satra, nisam mogla lezat vise, jos sam sjela prije u biberona pojela kroasan i kavu kao da ga razbudi, krenulo dobro i zaspa svejedno 😆
sad mi bas zao sto te nisam skuzila 😕
Pretpostavljala sam da ces odma ujutro bit jer si spominjala da imas pet i pon ctg mislim. Ja sam se svim i svacim zabavljala do 10 hahhha cekajuci pregled i onda me poslalo na taj ctg koji se razduzio ajme jer je isla na odjel doktorica pa dok se vratila. I kad sam konacno sve zavrsila red na onom salteru za upis je ogroman bio (10 baba ispred mene); i nikom ne bi palo na pamet da me pusti kao trudnicu.
Ajmo cure sta smo stale s bebicama?
Kod mene nista novo, odradili ctg, mali opet zaspao tamo, sat vremena se natezali, na kraju sve ok, vidimo se u pon ako ne rodite 😅, tankam se s malinom i datuljama. Nocas me poprilično zabolio ko uzasno jaka menga, al vrlo kratko i prestalo. I opet me uhvatilo kako cu ja to, ako me ovo pripremno boli ko vrag
ma daj? ja ti nista ne gledam kad sam tamo, i kad prolazim gledam kroz ljude 😂😅 bas me treba zazvati da skuzim.
ja sam ti prije 8 usla na ctg srednji jer sam mogla birati, a 3. im ne radi sto kazes. Svejedno me satra, nisam mogla lezat vise, jos sam sjela prije u biberona pojela kroasan i kavu kao da ga razbudi, krenulo dobro i zaspa svejedno 😆
sad mi bas zao sto te nisam skuzila 😕
Pretpostavljala sam da ces odma ujutro bit jer si spominjala da imas pet i pon ctg mislim. Ja sam se svim i svacim zabavljala do 10 hahhha cekajuci pregled i onda me poslalo na taj ctg koji se razduzio ajme jer je isla na odjel doktorica pa dok se vratila. I kad sam konacno sve zavrsila red na onom salteru za upis je ogroman bio (10 baba ispred mene); i nikom ne bi palo na pamet da me pusti kao trudnicu.
ma nema sanse da te itko igdje pusti. toliko su ljudi postali hladni, ne tolerantni, bez trunke suosjecanja i empatije da je to tuzno. mene ti je prije misec dana neka baba napala da sta sam stala na sred prolaza, a kupovala sam kartu u busu kod sofera, reko maknit cu se kad kupim kartu i onda sam se okrenula da vidi da imam drob isprid sebe i da ne mogu kako ona oce i pun bus nitko se nije htio dignuti 🙄 ne trazim crveni tepih isprid sebe nego samo trunku strpljenja. od tad idem taksijem svuda, muz mi uzme auto na posal pa nemam bas izbora.
ko te vodi tamo? ja sam u benzonice
ma nema sanse da te itko igdje pusti. toliko su ljudi postali hladni, ne tolerantni, bez trunke suosjecanja i empatije da je to tuzno. mene ti je prije misec dana neka baba napala da sta sam stala na sred prolaza, a kupovala sam kartu u busu kod sofera, reko maknit cu se kad kupim kartu i onda sam se okrenula da vidi da imam drob isprid sebe i da ne mogu kako ona oce i pun bus nitko se nije htio dignuti 🙄 ne trazim crveni tepih isprid sebe nego samo trunku strpljenja. od tad idem taksijem svuda, muz mi uzme auto na posal pa nemam bas izbora.
ko te vodi tamo? ja sam u benzonice
Ja sam kod Malešice. Zadovoljna sam skroz njom, osim tim cekanjem u ambulanti.
Jednom ju je mijenjala na godisnjem Benzonica, super mi se cini zena, bas neki majcinski pristup ima.
Mi sam jucer gledali emisiju o ovoj drugoj rodilisnoj bolnici u gradu i nema sanse da ja mogu roditi i muz je poceo imati panicne napade 😂 svaki put kad bi se okrenila tokom noci on bi se probudio i : jesi dobro? Jel vrime?
Jedvo sam cekala da ode raditi pa da se mogu naspavati 😂
Meni se trbuh jucer spustio malo.. ali nikakve druge naznake :) sad cekamo ko ce sljedeci 😂
Bravo za preglede 👏👏
Zubar- vadila sam umnjak negdje oko 16. Tjedna 🙄 lagano me boluckao odem ja zubaru veli on ništa da je neki drugi zub to je samo točkica al pošto je gornji umnjak i skroz je iza veli boji se da mi neće dobro pobrusit pa će se upalit i onda ću morat antibiotike pa vadit, ovako smo ga izvadili odmah i nisam ni jednu tabletu za bolove popila..
Nedavno mi je meso oko donjeg cijelo nateklo isto umnjaka taj je nekako izbio pola viri pola je pod kožom i veli da mi se tu nakupi hrana a nemogu četkicom nikako sad svaku večer razrijedim 3%, hidrogen s vodom uzmem špricu i špricnem onako jako u tak dio ispod kože i od tad nemam upalu može je natečeno... PA ETO SAVIJET ZA NEKOGA AKO IMA ISTI "PROBLEM"
Dija85- porodiljne naknada- ja stvarno neznam kolko se od grada Zagreba dobiva mislim da je od HZZO oko 2000 kn jel možda netko zna te info. Točno??
Dragi od posla kad pređe bebin rodni list dobije 7500 kn ja oko 4000 To smo si provjerili u firmi već.
Da vas podsjetim možda nekom dobro dođe kad smo već na ovim temama- već sam vam pisala za ovo meni je dobra teta na HZZO sama od sebe rekla da provjerim s firmom da li nakon nekog određenog vremena (ili 90 ili 180 dana) neprekidnog bolovanja dobivam neku naknadu za bolovanje (to isplaćuje firma nema veze sa državom /gradom) i ja sam nazvala kadrovsku u firmu i kaze meni teta da dobivate morate zahtijev predat nakon 180 znači 181 dan bolovanja neprekidnog predan zahtijev kod nas daju oko 8000 kn što je stvarno lijep novaca pogotovo sad kad nam sve treba pa eto cure provjerite si ja nebi ni znala a sigurno mi nitko nebi reko i propalo bi mi... HVALA TETI NA HZZO 🤣
Bravo za preglede 👏👏
Zubar- vadila sam umnjak negdje oko 16. Tjedna 🙄 lagano me boluckao odem ja zubaru veli on ništa da je neki drugi zub to je samo točkica al pošto je gornji umnjak i skroz je iza veli boji se da mi neće dobro pobrusit pa će se upalit i onda ću morat antibiotike pa vadit, ovako smo ga izvadili odmah i nisam ni jednu tabletu za bolove popila..
Nedavno mi je meso oko donjeg cijelo nateklo isto umnjaka taj je nekako izbio pola viri pola je pod kožom i veli da mi se tu nakupi hrana a nemogu četkicom nikako sad svaku večer razrijedim 3%, hidrogen s vodom uzmem špricu i špricnem onako jako u tak dio ispod kože i od tad nemam upalu može je natečeno… PA ETO SAVIJET ZA NEKOGA AKO IMA ISTI "PROBLEM"
Dija85- porodiljne naknada- ja stvarno neznam kolko se od grada Zagreba dobiva mislim da je od HZZO oko 2000 kn jel možda netko zna te info. Točno??
Dragi od posla kad pređe bebin rodni list dobije 7500 kn ja oko 4000 To smo si provjerili u firmi već.
Da vas podsjetim možda nekom dobro dođe kad smo već na ovim temama- već sam vam pisala za ovo meni je dobra teta na HZZO sama od sebe rekla da provjerim s firmom da li nakon nekog određenog vremena (ili 90 ili 180 dana) neprekidnog bolovanja dobivam neku naknadu za bolovanje (to isplaćuje firma nema veze sa državom /gradom) i ja sam nazvala kadrovsku u firmu i kaze meni teta da dobivate morate zahtijev predat nakon 180 znači 181 dan bolovanja neprekidnog predan zahtijev kod nas daju oko 8000 kn što je stvarno lijep novaca pogotovo sad kad nam sve treba pa eto cure provjerite si ja nebi ni znala a sigurno mi nitko nebi reko i propalo bi mi… HVALA TETI NA HZZO 🤣
Evo ja vam zavidim na firmama u kojim radite. Ni kod mene ni kod muža nitko ništa, a on jedva dobije 2 dana slobodno kad rodim iako zakonski ima pravo na 3, zato će potrošiti godišnji koji mu je ostao i još će sada raditi slobodne dane da bi bio što duže s nama.
Kod nas se nista ne dobiva, ni u mojoj ni u muzevoj firmi.
Samo sam za Split procitala negdi da za trece dijete ce oni 10 tak godina davat cca 5000 kn svake godine. Sad ne znam otkad to krece.
Za svako dijete se dobije isto nesto od grada, al ovo je nesto novo ka sta ce dobivat ljudi uz tu standardnu sta svi dobiju
Curke evo i mene s pregleda, cerviksa vise nema i otvorena sam za 2 prsta. Sljedeca kontrola za tj dana ak u meduvremenu ne rodim. Evo lagano pocinje panika 😯
Baby.k - da stvarno dobra firma muž ima 5 dana za rođenje djeteta.. A i 7500 je puno baš sam se iznenadila kad mi je rekao..
Anusha- ne znam stvno mislim da mi je netko rekao nadam se da sam dobro shvatila da je 1500 od grada Zagreba a oko 2000 od HZZO- A jednokratna pomoć baš ću pitat sad 27. Idem pa ti mogu točno napisat ako ti nejdes ranije, ili možda netko od cura ovdije već zna ja govorim za ZG
Sortiraj odgovore
Najstariji