Christyy da, ni meni se ona kockasta/ruksak torba ne svida...al voljela bi si nac neku da ju mogu zakacit , cisto da mi bude pri ruci, prakticnije je..nego da trpam dolje u onu torbu... ne znam, vidjet cu jos u praksi kao to funkcionira :)
Crna a gle tog malog/velikog štrukleca divan je! Kaj kaze stariji braco? Jel ga uspio vidjet? Kaj vele doktori za carski??
Ma jasno mi je da fulaju za procjene, al opet uz svu tehnologiju danas (mislim na novije ultrazvuke)..bas da fulaju po skoro kilu, mi nema smisla :D
mislim da je i suncica85 rekla da su njoj bebu procijenili na zadnjem uzv 2900, a rodila se 3700... to su meni vec poprilicno velike greske.
Andeo super su ta kolica
Cekalica dobro ti je nas_bebac opisala, test sa kasljem +' mojoj frendici u vinogradskoj su dali neku kompresu/krpu i ako se napuni kroz pola sata-45 je plodna voda.. a imas cak i u ljekarnama kupit set za testiranje plodne vode. Cisto ako si zelis smirit misli. I ja mijenjam gacice i dnevni ulozak par puta dnevno, pogotovo ako nesto radim..sva se oznojim.
Mene nekako iisto poceo danas pratiti strah da cu morat na inudcirani pa na kraju zavrsit na carskom
Muz veli da ona ne zeli jos van jer ne zeli biti djevica po horoskopu, nego da ceka iduci vikend (23.9) da bude vaga i prvi dan jeseni
Pozdrav. Sto se tice mokrih gacica i meni su stalno mokre, sto od iscjetka sto od znoja.. Plodna voda je i redu a i da je u pitanju plodna, vjerujem da bi znala.. Meni cak kad kihnem pobjegne malo hahaha jer mi je na mjehuru.
Ja sam danas bila na ctgu, uzv.. I dosad mi je svaki uzv bio dobar i mjere su odgovarale na tjedan. Da bi danas u 38+5 dosla a mjere su ostale iste kao i prije 3 tjedna. Znaci kao da bebo nije dobio nista na kilazi ni nis. Sve ostalo je u redu. Sad mi je drugi dr radio uzv i pitala sam poslije sestru za misljenje veli ona ma nema brige, svaki doktor drugačije radi uzv.. Sad uopće ne znam sto da mislim...
Crna Mihael je prava mala krafnica... slatkis 😘
Ja sam otisla do doktorice zbog oticanja, tlak mi je 140/95, imam nesto proteina u urinu i salje me radit 24 satni profil urina zbog sumnje na preeklampsiju, a posto je sutra petak i dolazi vikend prije ponedjeljka ne mogu napravit pretragu 🙈
Anđeo nisam iz zg ali smo uzeli u BigBaby sc Precko.. Moretti 3 u1 - inace su 3900, al su bila na popustu 2990..
Pozdrav curke! Evo mene čitam cijeli dan između dojenja što pišete, ali nemam previše vremena pisati. Moja cura više nije u inkubatoru od podneva i fino je počela papati, nešto više na bočicu nego na sisu, ali učimo se i ide nam sve bolje i bolje.
Ajoooj sto sam slatka! Bravo curke, super vam ide! ❤️
Cure koje vec imate iskustva i friske mame - kak kod presvlacenja? Jel se pridrzavate ovog baby handlinga preko boka ili se drzite stare skole?
url=https://lilypie.com]
Petrapp Lucija je pravi secerko mali😍😍😍💜💜💜 bas je slatka, ima i male obrascice!🤗 super vi napredujete🎉🎉
Crna super je Mihael! A sta su rekli da je pogresno napravljeno na Sv.Duhu na carskom? Ne znam jesi li pisala vec detaljnije pa sam ja corava i ne pronalazim ili nisi isla u detalje. Radi toga te jace boli ili?
Pretrapp Lucija je predivna, mali secer skroz na skroz! Bez brige, brzo ce ona popuniti tu robicu 😊
Pozdrav curke! Evo mene čitam cijeli dan između dojenja što pišete, ali nemam previše vremena pisati. Moja cura više nije u inkubatoru od podneva i fino je počela papati, nešto više na bočicu nego na sisu, ali učimo se i ide nam sve bolje i bolje.
Na meni je robica 50 i poprilično mi je velika. A ja baš i nisam pripremila tako malu robicu, za izlazak je trebala imati bodić 50 i hlačice i gornji dio trenirkice 56. Tako da sam sad u online potrazi za novom oblekicom za izlazak.
Ma malena je preslatka!!! Previ bomboncic 🤗🤗🤗 bas lijepo napreduje, neka tako i nastavi 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji