Ej, cure, u komadu sam jos.
Ali sutra ujutro moram u bolnicu na indukciju. Jucer sam bila na kontroli i dalje sam potpuno zatvorena 🙁
Tako da sam danas cijeli dan u pokretu, druzim se s ljudima, cistim po kuci, samo da bilo sto radim jer kad sjednem me uhvati panika
Ja isto planiram prijaviti preko e gradjanina, kupila sam citac smart kartice pa da barem ja prijavim, a muzic nek hoda okolo
Sretno onda sutra i samo hrabro! Javi se kad dodes malo k sebi i primis svog smotuljka😊
Ej, cure, u komadu sam jos.
Ali sutra ujutro moram u bolnicu na indukciju. Jucer sam bila na kontroli i dalje sam potpuno zatvorena 🙁
Tako da sam danas cijeli dan u pokretu, druzim se s ljudima, cistim po kuci, samo da bilo sto radim jer kad sjednem me uhvati panika
Ja isto planiram prijaviti preko e gradjanina, kupila sam citac smart kartice pa da barem ja prijavim, a muzic nek hoda okolo
Sretno sutra!!! 😊😘
Rorry sretno. Ja isto planiram prijaviti preko e novorođenčeta, moran samo u nabavu po čitač.
url=https://lilypie.com]
Rorry drz se!!!!!!!
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Prvo Rory sretno..samo polako i smireno koliko je to moguće.
A sad da se javim jer je ovo jedino vrijeme kad stignem..
Vidim po cimericama da su sve vise manje ok već prvi dan dok ja umirem..danas su mi vadili dren iz rane,ne želim ni znati koliko šavova imam..bas mi je dr danas bio pa mi ukratko rekao za carski..sat vremena su me sivali a inače je to gotovo u 15-Tak min..imala sam svakakve priraslice iz prvog carakog jer nisu dobro zasuli sve kako se spada,pa dok su to očistili,spalili..ruptura maternice ali to nisam skužila dal je sv.duh kriv ili se eto desilo zbog velike bebe i malog razmaka..ugl oporavljam se ok,hodam i sve ali ne mogu reci da me ne boli i da sam super..malac je jako zahtjevan,bas puno Papa i dobiva dohranu sto mu smeta busici pa vodim borbu s njima i nikako da im objasnim da ne želim nadohranu..stalno bljucka i jede i bljucka i tako u krug a sve sam to prošla sa starijim.. sad su mi ga odnjeli da se malo odmorim jer sutra idemo domeka pa ćemo se borit s njim da izbacimo dohranu postepeno jer su ga sad privikli.. bio mi je pedijatar da su mu obavili neke dodatne nalze
Plinove u krvi i crp i još nešto sto čekaju jer je jako “živčana” beba😳 na sto sam ja pitala da kako to misli živčana pa nisam dobila odg..a skužila sam da ga ta dohrana zeza i zato plaće..ja kako sam bila koma,po noći mi ga nikako nisu htjeli ostavit..htjela sam dojit sjedeći jer mi je ležeći teško na bok zbog rane no to ovdje ne daju.. eto,sve u svemu Petrovom sam zadovoljna i stvarno su svi ljubazni..osim jedne babetine za bebe..danas mi dr vadio dren,polio benzinom da očisti i procurilo mi među noge i sve nagrizalo-beba kod mene..zovem sestru da ga na minutu uzme da se odem obrisat jer peče nenormalno na sto sam dobila odg da će me i bolit i peć još puno puta u zivotu i beba mora Ostat na sisi još pola sata..eto..
Ugl,jedva čekam da dođem doma,zagrlim svojeg starijeg i u miru budem sa deckima..
Plinove u krvi i crp i još nešto sto čekaju jer je jako “živčana” beba😳 na sto sam ja pitala da kako to misli živčana pa nisam dobila odg..a skužila sam da ga ta dohrana zeza i zato plaće..ja kako sam bila koma,po noći mi ga nikako nisu htjeli ostavit..htjela sam dojit sjedeći jer mi je ležeći teško na bok zbog rane no to ovdje ne daju.. eto,sve u svemu Petrovom sam zadovoljna i stvarno su svi ljubazni..osim jedne babetine za bebe..danas mi dr vadio dren,polio benzinom da očisti i procurilo mi među noge i sve nagrizalo-beba kod mene..zovem sestru da ga na minutu uzme da se odem obrisat jer peče nenormalno na sto sam dobila odg da će me i bolit i peć još puno puta u zivotu i beba mora Ostat na sisi još pola sata..eto..
Ugl,jedva čekam da dođem doma,zagrlim svojeg starijeg i u miru budem sa deckima..
Boliti će te i peći još puno puta u životu? Kakav je to odgovor ženi u bolovima? I to od druge žene? Zbilja bezosjećajno...žao mi je što nisi bolje. 😔❤ nadam se da ćeš brzo kući svome drugom malcu.
Rorry sretno!!
Ja naravno ne mogu spavati. Budna od 2.
Sortiraj odgovore
Najstariji