Cure hvala puno na savjetima, umirili ste me. Napravila sam kak ste opisale i nema nista tako da vjerujem da je to od vrucine bilo popratit cu svakako i u narednim danima 😊😊😊
Crna, Mihael je presladak. Pravi decko 👶🤗
Petrapp2605, Lucija je divna. 🤗😍
Cekalica123, Sto se tice plodne vode ako si napravila kako su cure opisale i ako nema nista onda ti je vjerojatno sve ok. Ja sam zbog sumnje na otjecanje plodne vode ostala u bolnici i radili su mi test kompresom i sva sreca bio je negativan. Ne curi nigdje 😊
Bebice su vam predivne! 😍
Ja bila na pregledu. Kaze zatvorena, cerviks malo omeksao. Kaze da beba ima 3 kg. Mrvicu manje. Jel to ok za ove tjedne? 🤔 on kaze da je ok, nije jako velika kaze. Rekao mi je da pripazim na kile. 🤷♀️ dobila sam 15 kg do sada. Za 10 dana zadnji pregled kod njega i onda cu dobiti upitnicu za bolnicu. E da i ono najbitnije, okrenula se glavom prema dolje. Vise nije na zadak. Nisam sigurna jel me to obradovalo ili zabrinulo. Onako bi znala carski je i gotovo. A ovako me sad strah. Čekanja. 🤷♀️ I rekla sam mu za svrbež, kaze on da mozda maternica pritisce žuč ali nije me poslao na nikakvo testiranje.
Ajoooj sto sam slatka! Bravo curke, super vam ide! ❤️
Cure koje vec imate iskustva i friske mame - kak kod presvlacenja? Jel se pridrzavate ovog baby handlinga preko boka ili se drzite stare skole?
Baš gledam sestre kako presvlače bebe, ove starije su stara škola, dok ove mlađe sestre više baby handling provode, pokažu jedno i drugo, pa kako je kome lakše...
Hvala vam curke 💕
Mihael ima obraščiće prave za štipanje 😍, presladak je, a Lucija je prava mala manekenka😍, kako su medeni tako mali, uf....pojela bi ih 😍😍😍😍😍
Dija85 mislim da je to sve okej kilaža, meni je na 37+1, procijenjena na oko 3100...da bi sad na 38+5 bila 3500 i kao puno je dobila , a onda mi opet kaze da bebe znaju u zadnjim tjednima navuc si malo vise gramica , tj. vise masnog tkiva radi bolje termoregualcije kad izadu van.... Ma ne zamaram se s tom kilazom, ionako su sve to njihove aproksimacije.
Isssa jeste obavili prvu šetnju?
Da malo maknemo s teme porodi i plodna voda..
1.kakvi su Vam zubi u trudnoći što se tiče posjeta zubaru
2.otvarale ste porodiljni na dan kad treba počet ili se mogu nosit papiri kao za komplikacije od 26.-5. Idući mjesec.
Endzrue na pocetku trudnoce pa do tamo negdje 6.mj.sam redovno isla zubaru i onda je zubarica zavrsila na bolovanju pa godisnji i onda su nastupile one vrucine i nisam htjela forsirat cukanje po busevima po takvom vremenu jer mi je zubarica u drugom dijelu grada. Nisam imala vecih problema, osim one nedavne epizode, ali cak bi rekla da je zubno meso bilo u pitanju. Sad je sve ok.
Porodiljni sam otisla u ordonaciju otvoriti na datum koji mi je sestra rekla, zvala sam da pitam. (mislim da je 16. bio u pitanju) Isti dan mi je dala papire za porodiljni i za dio mjeseca koji je spadao pod komplikacije. Rekla je da je svejedno kad cu odnijet na hzzo, mogu taj isti dan, a mogu i krajem mjeseca kad sam inace nosila za komp. Odnijela sam ktajem mjesecs
url=https://lilypie.com]
Da malo maknemo s teme porodi i plodna voda..
1.kakvi su Vam zubi u trudnoći što se tiče posjeta zubaru
2.otvarale ste porodiljni na dan kad treba počet ili se mogu nosit papiri kao za komplikacije od 26.-5. Idući mjesec.
Zubi- ja sam imala osjetljive desne, sada imam gingivitis koji ne mogu liječiti dok ne rodim i prestanem dojiti zbog terapije koju bi trebala piti. Zato sam barem jednom mjesečno kod zubarice koja sve to čisti i tretira nekom tekućinom, a ja perem zube paradontaxom i koristim njihovu vodicu za ispiranje.
Porodiljni- na HZZO-u su mi rekli da moram donijeti točno taj dan, a ginekolog je rekao da to nije istina i da me samo maltretiraju, tako da možeš nositi do kraja mjeseca.
Petrapp, Lucija je preslatkaaa😍😍
Jutro, meni je porodiljni nastupio 28.08. Otisla sam po papire 03.09 jer je ginekolog bio na godisnjem i odnesla odmah taj dan jer je vec bilo na knap. Ali sve je ok ispalo.
Koliko i da li dobijete novce od grada kada rodite? I sa hzzoa isto?
Sortiraj odgovore
Najstariji