Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majchi511
    14. Rujan 2018. 09:25
    Kimbač je spreman 😁
    Kimbač je spreman 😁

Prvo da sve pozdravim i čestitam novim mamama,malo sam ljubomorna na vas što ste sa svojim bebicama ali brzo će proći i naših jos 5 tj 😁 juce smo obavile pregled kod doktorice koja će nas voditi u Petrovoj,  za 2 tj imamo prvi pregled tada cemo biti 36+3. Za sad je sve super ,Nika ima 2500gr ,zatvoreno sve 😁 od stvari je sve pripremljeno, pitala sam vas za robicu za veličinu ,ja sam pripremila i 50 i 56 pa ćemo vidjeti, sekina mala je nosila 50 nekih mjesec i pola, rođena je bila sa 52 cm pa ćemo vidjeti.. kaže seka da su u h&m-u malko veći modeli, a većinu sam tamo kupila pa se nadam da će tih 10ak kompletica bar 2 tj nositi 😁😁 puse svima i hrabro mamama u terminima 

Looda_vila
    14. Rujan 2018. 10:21

Anusha koji si ti tjedan ono?
    Palcica bravo za generalku, stvarno si to posteno odradila💪💪😌 sad laganini cekat finale. 
    Nina super busica! Zakaj mislis da bi morala na kontrolu kod doktorice?
    Majchi predivan je kinderbet, sve spremno za princezu👸🏼💗💗💗 I meni frendica rekla da su kompletici iz h&m-a malo veci od obicnih, a meni se i dalje to cini maloooo jako. 😁 
    Cure, zadnja ljetnica je rodila!!🤩 ajmo sad jesenice u 6.brzinu 😁 
    Kod mene i dalje nula bodova, iman osjecaj da necu nikad rodit ovak😑🤨

Jelennnna
    14. Rujan 2018. 10:35

Ja gotova s pregledom. Sve 5, bembo 2800 grama. I dalje isto cervix omeksan, ali zatvorena. Tako da sve 5 za nas.
    I bebach vise nije na zadak. Sad je glava dolje. 

Jelennnna
    14. Rujan 2018. 10:45

Endzrue ja sam isto upala u probleme s krvarenjem desni. Bila sam na pocetku trudnoce na kompletnu profilaksu (valjda se tako kaze) i sad idem opet 24og ( moja zubarica kaze da je bitno prije poroda) .
    Al vise manje je ok situacija s obzirom da nosim aparatic pa je svakako vece trenje no kod drugih trudnica. 

Baby.nb1
    14. Rujan 2018. 10:55

Jelena bravo za bebana, taman na vrijeme!
    Looda_vila ajme da, ljetnice gotove! Ma nase bebe su bas fini tempo uhvatile, taman da nam nije dosadno😁😁
    Moram svog malca pohvaliti, nocas sam konacno odspavala u komadu, samo 2 dizanja na wc. Al to valjda jer se jucer raspalio nakon malo lino lade pa je divljao 3 sata 😂😂😂
    E cure sta onda? Hocete da otvorimo tu na klokanici na bebama grupu da imamo kad se sve izredamo? Koliko sam skuzila, tako to ide. A i s obzirom da nemate sve fejs.... 

url=https://lilypie.com]

Nina ❤
    14. Rujan 2018. 11:19

Looda_vila ma jucer sam usput bila kod dr jer vec par dana strasno oticem. Izmjerila mi povisen tlak i proteine u mokraci pa veli sumnja na preeklampsiju, a prije pon ne mogu raditi kompletnu pretragu 24 h urina. I u 10 dana od proslog pregleda sam dobila 3 kg. Rekla mi je da ako mi ne bude dobro, (glavobolja, mucnina ili smetnje vida) odem u TA na pregled preko vikenda. A sad osjecam neku tezinu i pritisak u gornjem dijelu trbuha, ko da sam se najela kamenja pa razmisljam da ju zovem popodne il odem do nje ako ne prestane.

14. Rujan 2018. 11:31

Jelena, bravo za pregled 😎 vidis da se okrenula bebica na vrijeme 💪
    nina, vjeruj svom osjecaju, ako mislis da nesto nije ok radije zovni ili ajde da vide jel sve ok. Bolje i puhat na hladno i bit oprezan, radije da te pustr doma i sve je ok nego da doma razbijas glavu.

Ajmo cure sta smo stale s bebicama?
    Kod mene nista novo, odradili ctg, mali opet zaspao tamo, sat vremena se natezali, na kraju sve ok, vidimo se u pon ako ne rodite 😅, tankam se s malinom i datuljama. Nocas me poprilično zabolio ko uzasno jaka menga, al vrlo kratko i prestalo. I opet me uhvatilo kako cu ja to, ako me ovo pripremno boli ko vrag 😂🙄 mimoza sta da vam kazem 😂

• anusha
    14. Rujan 2018. 11:33

Looda_vila

Anushakoji si ti tjedan ono?
    Palcicabravo za generalku, stvarno si to posteno odradila💪💪😌 sad laganini cekat finale.
    Ninasuper busica! Zakaj mislis da bi morala na kontrolu kod doktorice?
    Majchipredivan je kinderbet, sve spremno za princezu👸🏼💗💗💗 I meni frendica rekla da su kompletici iz h&m-a malo veci od obicnih, a meni se i dalje to cini maloooo jako. 😁
    Cure, zadnja ljetnica je rodila!!🤩 ajmo sad jesenice u 6.brzinu 😁
    Kod mene i dalje nula bodova, iman osjecaj da necu nikad rodit ovak😑🤨

Ja kaskam tjedan dana za tobom (danas 38+3). Prije par dana sam mislila da mi je krenuo uvod jer sam imala neprestano menga bolove u leđima nešto kraće od 24 sata. Bila tužna kad je prestalo jer je Isssa rekla da je imala iste takve bolove tri dana prije nego su krenuli trudovi.
    Taj dan sam bila na kontroli pa si sada mislim da me iziritirao vaginalni pregled pa od tuda ta bol. Inače sam otvorena za prst

Jelennnna
    14. Rujan 2018. 11:43

KikeS

nina, vjeruj svom osjecaju, ako mislis da nesto nije ok radije zovni ili ajde da vide jel sve ok. Bolje i puhat na hladno i bit oprezan, radije da te pustr doma i sve je ok nego da doma razbijas glavu.

Kod mene nista novo, odradili ctg, mali opet zaspao tamo, sat vremena se natezali, na kraju sve ok, vidimo se u pon ako ne rodite 😅, tankam se s malinom i datuljama. Nocas me poprilično zabolio ko uzasno jaka menga, al vrlo kratko i prestalo. I opet me uhvatilo kako cu ja to, ako me ovo pripremno boli ko vrag 😂🙄 mimoza sta da vam kazem 😂

Cula sam kad te prozvalo da udjes, al uopce nisam skuzila ko si. Ti si s plavom vitkom zenom prozvana bila i onda sam sinjala samo nju da ulazi. Ako si bila na onom skroz desnom ctgu nije radija ni kad je bilo cura sa mnom. Nesto se pokvaria. Tako da samo prva dva ok rade, taj treci nesto ih zeza. 
    Ja sam bila do vrata u plavoj traper haljini.

14. Rujan 2018. 11:54

Jelena M

KikeS

Cula sam kad te prozvalo da udjes, al uopce nisam skuzila ko si. Ti si s plavom vitkom zenom prozvana bila i onda sam sinjala samo nju da ulazi. Ako si bila na onom skroz desnom ctgu nije radija ni kad je bilo cura sa mnom. Nesto se pokvaria. Tako da samo prva dva ok rade, taj treci nesto ih zeza.
    Ja sam bila do vrata u plavoj traper haljini.

ma daj? ja ti nista ne gledam kad sam tamo, i kad prolazim gledam kroz ljude 😂😅 bas me treba zazvati da skuzim. 
    ja sam ti prije 8 usla na ctg srednji jer sam mogla birati, a 3. im ne radi sto kazes. Svejedno me satra, nisam mogla lezat vise, jos sam sjela prije u biberona pojela kroasan i kavu kao da ga razbudi, krenulo dobro i zaspa svejedno 😆
    sad mi bas zao sto te nisam skuzila 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.