Od hzzo se dobije 2300 i nesto sitno..
Zahtjev se automatski salje prijavom djeteta na maticnom kao i za zdravstvenu..
Ja sam prijavljivala dijete u draskovicevoj i nisam nista morala nosit na hzzo niti na policiju sve tam ispisete.. pripremite broj racuna samo.. i sjedne sljedeci mjesec kad i porodiljni
KikeSdaaa curaprox je najbolja cetkica! I ja ju koristim vec dugo, posebno ju obozavam u trudnoci kad mi desni pocnu naticat i bit jaako osjetljive (pocetkom svake trudnoce mi se to dogada, li se smiri nakon cca 2 tj). Cak sam i klincima kupila, imaju svoje mickey i minnie kad sami peru i onda kad zavrse s glupiranjem, ja svakom curaprox cetkicom lijepo iscetkam 😁
hahaha taktika evo vam mickey i minnie igranje pa onda pranje pravom cetkicom 😆💪😎
KikeSdaaa curaprox je najbolja cetkica! I ja ju koristim vec dugo, posebno ju obozavam u trudnoci kad mi desni pocnu naticat i bit jaako osjetljive (pocetkom svake trudnoce mi se to dogada, li se smiri nakon cca 2 tj). Cak sam i klincima kupila, imaju svoje mickey i minnie kad sami peru i onda kad zavrse s glupiranjem, ja svakom curaprox cetkicom lijepo iscetkam 😁
hahaha taktika evo vam mickey i minnie igranje pa onda pranje pravom cetkicom 😆💪😎
Pa nego 😁
Kao da oni operu te zube uopce, samo vole pastu jer je slatka, zapravo starija ima pastu od jagode i onda i mlađi ide tak pa lize to s cetkice, bili bi puni katijesa da mama i tata ne interveniraju
MaSen to je sad po novom konacno, prije se moralo predavati sve zasebno i u svaku instituciju zasebno 🙄, bar su na necemu poradili malo; jos da nam omoguce da za djecu preko egradana vadimo rodni list ili izvadak iz matice rodenih koji se trazi za apsolutno svaku glupost, to bi bilo divno (znaci ne enovorodence gdje mozes samo za novu bebu dobiti, nego za svu djecu koju imas)
Da i ja imam curaproxx najmekši i kaladont mi je od male od lavande.. Krvarenja nemam fala Bogu.. Sad mi je popravila karijes i ima gore komadić plombe jedino vučem već godinama jedan zub hahah koji je ostao 1 korjen i na njemu umjetno napravljeni od slojeva nečeg.. Zubarka ga zove divljak.. E kad kraj njega taknem noktom ide krv odmah ugl to ću privatno otić.. Za Split je naknada 2000kn za prvo a Solin 1500 kn za drugo.. Ja sam komplet spremna od prošlog tjedna i evo slikice za mpp i za tetrice
Ja sam pisala da sam prijavila dijete u matičnom uredu s dragim jer nismo vjenčani a on je na brodu.. Prijavili muško i žensko ime.. Zdravstveno da je beba na mene, bebino prebivalište, izjavu da je on otac i da ne lažemo 🤣 prijava koja se predaje policiji.. Prijava da oboje živimo na istoj adresi i sad kad rodim čekat će me samo donijet 60kn taksenih.. Oni sve to šalju po službama umjesto nas a zdravstvena dolazi na kućnu adresu
Mi planiramo malu prijavit preko e-gradani, tj e-novorodence, pa me bas zanima kako ce to funkcionirat.
Mi planiramo malu prijavit preko e-gradani, tj e-novorodence, pa me bas zanima kako ce to funkcionirat.
Javi svakako, bas me zanima, ja jos razmisljam bi li tako ili u maticnom uredu. Zivcira me sto za oboje starijih ionako moram ici u maticni ured ak hocu izvadak iz matice rodenih (jer svi bi original 🙄 ) pa sam zato u dilemi. A ti ces svakako tu prijavu odradivati prije mene pa me zanima iskustvo 😘
Javi svakako, bas me zanima, ja jos razmisljam bi li tako ili u maticnom uredu. Zivcira me sto za oboje starijih ionako moram ici u maticni ured ak hocu izvadak iz matice rodenih (jer svi bi original 🙄 ) pa sam zato u dilemi. A ti ces svakako tu prijavu odradivati prije mene pa me zanima iskustvo 😘
Nema problema, javim 😉
Navodno da nebi trebalo bit problema. Imam sve certifikate i od fine i od mupa, citac kartice (osobne). Muz je bas nedavno produzivao vozacku preko e-gradani. Platio preko neta, sliku mu povukli sa osobne (od prosle godine ima novu), isprinats papir koji ti vrijedi dok ne dode nova vozacka i cekas.
U svakom slucaju usteda i vremena i novaca. Grozim se nasih sluzbi.
Ej, cure, u komadu sam jos.
Ali sutra ujutro moram u bolnicu na indukciju. Jucer sam bila na kontroli i dalje sam potpuno zatvorena 🙁
Tako da sam danas cijeli dan u pokretu, druzim se s ljudima, cistim po kuci, samo da bilo sto radim jer kad sjednem me uhvati panika
Ja isto planiram prijaviti preko e gradjanina, kupila sam citac smart kartice pa da barem ja prijavim, a muzic nek hoda okolo
Ej, cure, u komadu sam jos.
Ali sutra ujutro moram u bolnicu na indukciju. Jucer sam bila na kontroli i dalje sam potpuno zatvorena 🙁
Tako da sam danas cijeli dan u pokretu, druzim se s ljudima, cistim po kuci, samo da bilo sto radim jer kad sjednem me uhvati panika
Ja isto planiram prijaviti preko e gradjanina, kupila sam citac smart kartice pa da barem ja prijavim, a muzic nek hoda okolo
Ajoj, mislim da se ja s wc-a ne bi ustala cijeli dan, ne bi mi trebao klistir. U koju ces bolnicu? Na koliko su bebu procijenili?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji