Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    11. Rujan 2018. 21:27

Anusha mene je sredina leđa boljela 3 dana prije poroda i to bez prekida, ne trtica dolje nego baš sredina leđa 😥 i nikamo se nije bol širila dok nisu trudovi krenuli.
    Diki90 dobro nam došla😀
    Inače mi je tlak 90/50, u trudnoći je uredno bio do 140/80, sve ispod 140 smatraju normalnim, šogorica je u drugoj trudnoći dobila preeklampsiju, tlak joj je bio 220/160, e to je opasno i porodili su je na carski u 31 tjednu jer nisu mogli više tlak spustiti, bebica je danas napunila 1 godinu, savršeno zdrava curica😀, nemoj se brinuti jer će ti tlak samo SKOČITI, nadam se da sam ti pomogla 😀

Crna191
    11. Rujan 2018. 21:30

Rory prošli tjedan je bio 3650gr..kod mene je mali razmak od carskog pa se zato valjda boje mada evo jedan dr je bio za carski,drugi da se proba prirodno..
    Da znam da neću na kraju završiti na carskom,potpisala bih prirodni odmah.. ja nemam secer pa je velika beba.. mislim da je oko 3700gr razlog da se ide na carski..bar su mi tako rekli..valjda znaju šta rade,ipak je to bolnica i doktori stručni pa se previše ni ne pitam.. susjeda je inzistirala na prirodnom a isto joj je bio malen razmak od carskog..beba procijenjena na 3500gr na kraju se rodio sa skoro 4kg i uzasno težak porod,mislim da je rekla da su ga na vakuum vadili na kraju..

Petrapp nisam pročitala detaljno ali nemoj ni u kojem trenu pomisliti da si ti nešto utjecala na porod ili nešto tako sa svojom Lucijom..najbolja si joj mama od prvog dana začeća i kroz cijelu trudnoću..jednostavno se eto nekad desi da se požure van..a čini mi se da se samo cure zure..zato i jesmo napredniji spol..još malo pa ste doma i uzivanje na maksimum..

• diki_90
    11. Rujan 2018. 21:50

Hvala svima, i na dobrodoslici i na vasim rijecima. 

Nas_bebac
    11. Rujan 2018. 22:07

Petrapp2605 ja sam sihurna da ti nisi ničime izazvala Lucijin raniji izlazak to je jednostavno tako moralo biti a ti si svojoj curici najbolja mama i nitko nemoze bit bolji od tebe 🙂
     Jaoo Isssa mene od jucer strasno boli sredina leđa dole pri dnu ne širi se nigdije... Jao mislim da me sad maloo trra 🤪🤪🤪 vidit cemo sta ce suzra rec 😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Anđeo_
    11. Rujan 2018. 22:15

Crna- sretno sutra, bit će sve uredu ❤ javi se čim budeš mogla ❤
    Diki- dobro došla, nažalost nemogu ti dat puno savijeta vezano za povišen tlak, pokušaj dodatno s prehranom pripazit...
    Haljina na 101 način netko ju je spomenuo, nju nemogu a probala sam i komično ali super mi stoji to sigurno jel ju nemogu kupit 😂😂 (kuma od mladenke je nosi isto trudnica) nakraju sam našla nakon 2 sata probavanja i hodanja okolo 🤨 svaka koja bi mogla a da ima potstavu onu kao podsuknju jel je gore materijal malo prozirniji a sve su nekako na Tu foru ja nemogu na svojih 178 i ovako bez trbuha mi je naknap kratko sad mi se gaće od naprijed vide 😂😂😂 baš smo se nasmijale kad sam neke obukla 😆
    Cipele- ma reko mačiji kašalj nakraju sam ih duže nego haljinu tražila ili su 700 kn a to nedam , balerinke 41 male Kako sestra kaže salo mi se jos prelilo preko znate onda kolke su mi noge bile A HTEJLA SAM SE NEKI DAN "POHVALIT" KAKO SU MI ZADNJI PUT NOGE NATEKLE U 16 TJEDNU OD TAD NISTA, danas balvani, znači ili 700 kn ili ako su 200- tinjak ili 100-tinjak nema broja iznad 37 počele već one čizmice 😒.. Nakraju sam našla mala petica napola otvorene za 150  kn Al nisam baš zadovoljna s njima a šta mogu jednostavno nema a nisam mogla još u grad po Ilici 
    OPROSTITE NA DUGOM POSTU

Dija85
    11. Rujan 2018. 22:32

Anđeo_

Crna- sretno sutra, bit će sve uredu ❤ javi se čim budeš mogla ❤
    Diki- dobro došla, nažalost nemogu ti dat puno savijeta vezano za povišen tlak, pokušaj dodatno s prehranom pripazit…
    Haljina na 101 način netko ju je spomenuo, nju nemogu a probala sam i komično ali super mi stoji to sigurno jel ju nemogu kupit 😂😂 (kuma od mladenke je nosi isto trudnica) nakraju sam našla nakon 2 sata probavanja i hodanja okolo 🤨 svaka koja bi mogla a da ima potstavu onu kao podsuknju jel je gore materijal malo prozirniji a sve su nekako na Tu foru ja nemogu na svojih 178 i ovako bez trbuha mi je naknap kratko sad mi se gaće od naprijed vide 😂😂😂 baš smo se nasmijale kad sam neke obukla 😆
    Cipele- ma reko mačiji kašalj nakraju sam ih duže nego haljinu tražila ili su 700 kn a to nedam , balerinke 41 male Kako sestra kaže salo mi se jos prelilo preko znate onda kolke su mi noge bile A HTEJLA SAM SE NEKI DAN "POHVALIT" KAKO SU MI ZADNJI PUT NOGE NATEKLE U 16 TJEDNU OD TAD NISTA, danas balvani, znači ili 700 kn ili ako su 200- tinjak ili 100-tinjak nema broja iznad 37 počele već one čizmice 😒.. Nakraju sam našla mala petica napola otvorene za 150 kn Al nisam baš zadovoljna s njima a šta mogu jednostavno nema a nisam mogla još u grad po Ilici
    OPROSTITE NA DUGOM POSTU

Samo ti piši 😁 imamo što čitati. Ajde bar si nešto našla, iako nije ono što si htjela, sigurno ćeš biti jako lijepa! Sva sreća nas nitko ne zove u svatove, a i samo je jedan prijatelj za ženidbu iduće godine navodno, do tad još ima vremena. Baš ne volim takve svečanosti. 

PlavaBorovnica
    11. Rujan 2018. 23:56

Hej ljudi😊
    Pozdrav iz bolnice...
    Hvala vam svima još jednom na čestitkama. Netko je pitao za čaj od maline... pila sam ga zadnja 2 tjedna pred porod, 2šalice recimo svaki drugi dan. Ne mogu reć jel imalo utjecaja ili nije.
    Netko me pitao, nisam uzimala epiduralnu ni ništa od droga, tek brufen poslije poroda.
    Divim vam se Masen, Bruncili i Petrapp, što ste tako hrabre, jake za svoje bebe i izdrzljive.
    Ja dojim, tj moja beba doji, grudi su prepune mlijeka, to mi je trenutno bolno. 
    Trebali smo jutros ići kući, ja se već i spakirala kad su došli malo povišeni nalazi za žuticu. Moja ljepotica se danas sunča, postoji mogućnost da idemo sutra ali i da ostanemo. Ugl, ja sam tu jutros malo pukla, htjela sam da idemo kući, preemotivna reakcija...Baš sam bez veze i nezahvalna. 
    Imam cimericu koja hrče 😦😫😫

suncica85
    12. Rujan 2018. 06:40

Jutro. Ja cijelu noc imam bolne kontrakcije, cekam kad ce bolovi krenut i iz ledja kako svi kazu da bi trebalo biti pa da bi bila sigurnija da se nesto pocelo ozbiljnije dogadjat. Sad ono sto me zbunjuje je sto mi se lagano od sinoc povecala kolicina iscjedka, dosta je vodenast i rozast je, ima sukrvice lagano, pa ne znam jel to ok ili je ne bi smjelo biti uopce :/
    Borovnice ma bitno je da ste obje dobro, izdrzat ces joj malo ako ce trebat ostat pa cete brzo doma maziti se i paziti :)

Nas_bebac
    12. Rujan 2018. 06:51

Jutro 
    Suncica kazu da tako izgleda ta sluzni čep, ali nemoj čekat da ti krenu bolovi s leđa jer sam čitala da nekima uopće ne krenu iz leđa pa ti kreni put bolnice kad vidiš da se bol pojačala i da se tuširanjem ne smiruje, i da imaju neki pravilan interval, bar bi ja tako..  Sada neka ti iskusne mame kažu 🙂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Nas_bebac
    12. Rujan 2018. 06:54

Plavaborovnica ma brzo cete vi doma  a i normalno je da malo emotivnije reagiras s obzirom da jedva cekas da dodjes doma i da si jos uvijek pod utjecajem hormona nad kojima nemas kontrolu tako da vjerujem da te i sestre razumiju samo hrabro💪💪

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.