Tako bih i ja a isto nemam iskustva. Navodno je ok ako ima malo sukrvice jer bi to onda bio taj sluzni čep.. Ako ti se bol pojačava, bolje ti put bolnice.
Isssa hvala na odgovoru. Da, tako i mene boli, ne trica već iznad, cijelu noć me boljelo, sada ujutro manje. Nadam se da je to uvod u pravu stvar!
Ja sam sluzni cep izgubila jos pocetkom proslog tjedna i vec sam dva tjedna dva prsta otvorena, sutra bi trebala imat redovno kontrolu. Ma svakako mislim ak se bolovi ustale i pojacaju ici, pricekat cu za to jos par sati. Jedino me malo brine taj rozi isjedak koji je dost vodenast i nije tolko sluzav kak bi rekla kak je bio do sad.
Jutro curke... Nije me bilo odavno... Vidim puno bebica je stiglo... Pa cestitam svima... 😁😁😁😁 ugl tilw sam va pitat.. cilu noc me leda uzasno bole donji dio leda i ponekad se prosiri prema naprid.. Nije ispa nikakav čep niti curi voda... Bila san jucer ujutro na pregledu i sve je bilo ok.. Zatvorena sam skroz inace sam 38+2... Ne znam sta je ova bol odjednom... Ili neki trudovi ili nesto dr ? 🙈😰
Hej curke, vidim panika vlada na sve strane 😁 vama od poroda, meni od princezinog dolaska kuci 😁 objavili su nam najkasniji moguci termin za otpust, a mozda vec za vikend bude s nama...blago receno panika je veca na ntu potenciju neg kad mi je zivot visio o niti 😂😂😂😂
Sto se tice preeklampsije i tlaka...moj nikad nije presao 160/90, protoci su bili ispravni 2 dana prije poroda... to ama bas ne znaci nista, ne mora biti nenormalno visok tlak, a metil dopa je super. Ja sam ju nazalost dobila samo 2 dana prije poroda, da sam navrijeme mozda bi izgurale do kraja trudnoce.
Joj cure, vidim vam svima se nesto pokrenulo, bas sam ljubomorna. 😳
Suncica, ja bih otisla u bolnicu da provjere, za svaki slucaj 😊
Bruncili, bas mi je drago da uskoro idete doma, bit ce sve u redu, sigurna sam da cete se preporoditi 🤗
Jutro klokse,
Bruncili super za izlazak iz bolnice.
Plava borovnica proci ce i zutica, ja isto ne podnosim kad tko hrce. Moji su brat i otac hrkali ajme, prije po x sati ne bi spavala doma jer je odzvanjala kuca. Otkad sam vjencana u tu ruku sam se spasila.
Anđeo glavno da si nasla haljinu i cipele, uvik kasnije u sali kad prodje prvi set pjesama mozes promjenit u neke udobnije starije cipele. Ja sam na svakom piru iza prvog seta pjesama u starkama.
Vidim da se stvari lagano svima pokrecu, babys on board. Sretno svima.
Meni u petak pregled, jedva cekam.
Jutro cure!
Crna sretno vam danas! 😘
Suncica ako stvarno cijelu noc imas te kontrakcije, a vec si otvorena dva prsta, bilo bi najbolje da odes do doktora, trudovi ne moraju doci iz leda 😉
Sluzni cep nije vodenasti iscjedak, bas je onako gusci i stvarno ga moras primjetit ako ispadne jer nekima ne ispadne, a nekima curi pomalo (ako koja hoce provjeriti ima bas slikovitih prikaza na googlu 😄)
Isssa vidim vec razvlaci tijesto 😁 go mama!
Petrapp i Plava borovnica uskoro cete i vi doma sa svojim curkama, znam da je grozno biti u bolnici i svaka sitnica koja nije po planu onda smeta stoput vise, ali za nase struce se sve izdrzi. 😘
Bruncili znaci princeza je mozda za vikend vec doma? Ma bravo za vas! 😘
Borovnice hvala ti na odgovoru. To sam ja sve pitala. Imala si stvarno porod iz snova i to još bez droge, ma to mi je san! Dobro si prošla a ako moraš imati loše iskustvo neka to bude onda hrkajuća cimerica :)
Idem piti čaj od lista maline !
Jutro curke
Plavaborovnice ma uskoro cete i vi i petrapp doma. Bar su bebice dobro i sve je u redu 😊
Bruncili i tvoja je malena uskoro s tobom jeejj
Suncice i kod tebe je krenulo. Ove bebice bas idu svaki dan jedna po jedna 😁
Jelena divni ste 😊 i meni je u petak pregled
Anusha pridruzujem ti se u pijenju caja, i ja sam svoj upravo napravila
😘 svima i uzivajte u danu, ja si bas razmisljam sta bi mogla danas raditi da ne umrem od dosade dok mm ne dode s posla 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji