Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Rujan 2018. 14:03

Anusha dobro si zapamtila, meni nisu pomogle ni prvi ni drugi put, ali svejedno ih jedem i sad, slatke su i volim ih pa ih jedem, isto kao i ananas. Zadnjih dana se ubijam u slatkom, a datulje su bar prirodni sdcer, nerafinirani pa su bolji izbor od kindera koji kradem djeci dok ne vide 😂

12. Rujan 2018. 14:15

AFI index po tjednima trudnoce, za one koje zanima 🙂

christyy
    12. Rujan 2018. 14:35

Nas_bebac di si to isla na pregled? Ostalo ti tjedan ili 2 a nisu te ni pregledali... jos kad citam zadnjih par stranica da su na pregledu i ustanovili da su otvoreni a bez trudova tocno su te ostavili u strahu. Ja sam prekosutra na pregledu i ima da me pregledaju il ne idem od tamo 😂 

Nas_bebac
    12. Rujan 2018. 14:36

christyy

Nas_bebacdi si to isla na pregled? Ostalo ti tjedan ili 2 a nisu te ni pregledali… jos kad citam zadnjih par stranica da su na pregledu i ustanovili da su otvoreni a bez trudova tocno su te ostavili u strahu. Ja sam prekosutra na pregledu i ima da me pregledaju il ne idem od tamo 😂

Pula 🙄  a ja ne kuzim vise nis iskreno zato i kazem kad izađe bebo ven znat cemo tjedne jer ovako oni ne kize nis sta je gin pisala ja ne kuzim njih oni ne kuze sebe uglavnom hahahha začarani krug ... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

christyy
    12. Rujan 2018. 14:53

Nas_bebac

christyy

Nas_bebacdi si to isla na pregled? Ostalo ti tjedan ili 2 a nisu te ni pregledali… jos kad citam zadnjih par stranica da su na pregledu i ustanovili da su otvoreni a bez trudova tocno su te ostavili u strahu. Ja sam prekosutra na pregledu i ima da me pregledaju il ne idem od tamo 😂

Pula 🙄 a ja ne kuzim vise nis iskreno zato i kazem kad izađe bebo ven znat cemo tjedne jer ovako oni ne kize nis sta je gin pisala ja ne kuzim njih oni ne kuze sebe uglavnom hahahha začarani krug …

Ajoj 😕 i sad nek si ti mislis u kojem si tjednu i dal si otvorena... strasno.. a kako si prema zadnjoj m? Najbolje da si to pratis. Izracunas si od zadnje m 9mj + 7 dana i dobit ces datum a ovo sve po velicini bebe meni je to na svakom uzv pisalo drugacije tako da nis od tog, ne moze se to tocno tako odrediti

mimmyx
    12. Rujan 2018. 14:57

Baby.nb1- Meni je katastrofa taj inducirani, cula sam puno losih iskustva sa tim .... Al dobro sad mi malo lakse😊tnx🙃

• mery1911
    12. Rujan 2018. 15:05

Bok😊
    Ja vam bas i nisam aktivna ovdje ali da vam recem svoje stanje🤣. Trudna 38tjedana. Bila sam prosli tjedan na pregledu,znaci nista. Zatvorena sam, beba se uopce nije spustila. Dug je vec 52 i tezak 3500 po njihovome a ja sam mala 162cm😏. Prvi porod je sve ovako bilo i na kraju prenesrm 15dana i radam 2dana i to tako da sam svaki trud u nesvjest padala ali nisu dali carski. I naravno da se sada ajme bojim repreze😣

• Majchi511
    12. Rujan 2018. 15:14

Bok curke! Imam pitanjce jeste bebi za izlazak pripremile robicu i 50 i 56 ili samo jednu veličinu?

Looda_vila
    12. Rujan 2018. 15:14

mery1911

Bok😊
    Ja vam bas i nisam aktivna ovdje ali da vam recem svoje stanje🤣. Trudna 38tjedana. Bila sam prosli tjedan na pregledu,znaci nista. Zatvorena sam, beba se uopce nije spustila. Dug je vec 52 i tezak 3500 po njihovome a ja sam mala 162cm😏. Prvi porod je sve ovako bilo i na kraju prenesrm 15dana i radam 2dana i to tako da sam svaki trud u nesvjest padala ali nisu dali carski. I naravno da se sada ajme bojim repreze😣

prenjela si 15 dana?! i 2 dana rađala s takvim trudovima?! pa gdje si ti to rodila??

Baby.nb1
    12. Rujan 2018. 15:16

mimmyx

Baby.nb1- Meni je katastrofa taj inducirani, cula sam puno losih iskustva sa tim …. Al dobro sad mi malo lakse😊tnx🙃

Znam da je tesko, ali probaj filtrirat kolicinu informacija koje dolaze do tebe. Mislim da je cijelo ovo iskustvo dovoljno neizvjesno i emotivno i zastrasujuce i jos sto stvari istovremeno i bez da se jos dodatno pumpas s pricama i iskustvima, pogotovo ruznima. Kako bude, bude... A bolje mantrat pozitivno, nego vrtit najcrnje scenarije. Mislim da ni dok nece inducirati bez dobrog razloga. Evo frendica mi javlja da joj je poceo ispadati sluzni cep, otvorena 1 prst, ali nema trudove i vodenjak nije pukao. Pregledali su je i poslali doma. Termin joj za 2 dana. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.