Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anusha
    12. Rujan 2018. 09:41

christyy

Jutro curkePlavaborovnice ma uskoro cete i vi i petrapp doma. Bar su bebice dobro i sve je u redu 😊
    Bruncilii tvoja je malena uskoro s tobom jeejj
    Suncicei kod tebe je krenulo. Ove bebice bas idu svaki dan jedna po jedna 😁
    Jelena divni ste 😊 i meni je u petak pregled
    Anusha pridruzujem ti se u pijenju caja, i ja sam svoj upravo napravila
    😘 svima i uzivajte u danu, ja si bas razmisljam sta bi mogla danas raditi da ne umrem od dosade dok mm ne dode s posla 😂

Gdje si ga na kraju našla? Meni su u jednoj ljekarni rekli da je nestašica tog čaja. Pročulo se da valja pa  su trudnice pomahnitale i očistile police haha :) 

christyy
    12. Rujan 2018. 10:01

Anusha daa, nigdje ga nema, ja sam ga jos narucila u 4 ljekarne i dosla sutradan i svi mi kazu da dobavljac nema. I na kraju slucajno bila u garden mallu i udem u ljekarnu i imali su ga 🎉🎉🎉

12. Rujan 2018. 10:27

Ian1910- jao, i meni su isto s tim dijabetesom popili mozak zbog 5,1 natašte, iako sam rekla da sa ja, kreten, ustala noću i mazala bakalar na bijelo na kruh. Dodatna potvrda je bila moje dobivanje na kilaži. Na kraju OGTT uredan i svaka iduća pretraga krvi, a ja dobila 25kg do sad. 
    2 mjeseca sam bila na toj dijeti a dobila 5kg

Nas_bebac
    12. Rujan 2018. 10:53

Nama lilypie kaze da je danas 39 ali pošto doktori nisu sigurni mi stavljamo sliku za jedan tjedan pa nek si beba bira koji je 😂😂😂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

iva.lu
    12. Rujan 2018. 11:27

Meni su trudovi isli od trbuha orema ledima i onda kad se sastavljaju u leduma kao da hice kicma eksplodirat. To su bas bili moji prvi trudovi ovi menga bolovi nista. Jucer na ctgu neki trudova ima ali ja to nista nisam osjetila i zatvorena skroz.
    No doala jucer u TA i slusam zena u mojim tjednima dosla normalno na pregled kao i ja svaki tjedan otvorena 6cm ona uooce nema trudove 😮 Oci su mi ispale i sad znam da fakat svasta mogu ocekivat. 

...molim Te za malo sreće....

12. Rujan 2018. 11:32

Nas_bebac tiskom, cini mi se da su brzi od poste hahaha. Kak nisu sigurni koji je tjedan? 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
    Busice su vam super svima!
    Suncice jesi li isla doktoru na kraju ili se bol smirila?

Baby.nb1
    12. Rujan 2018. 12:02

Pozdrav curke!
    Joooj meni opet neka glupa noc. Opet me probudile menga kontrakcije 😑 pa na wc, pa malisa opet vojne vjezbe izvodio...
    Iva. Lu tako je frendici bilo, dosla na kontrolu, veli dok pa vi ste otvoreni 4cm, samo sto nije imala trudova pa nije nista skuzila. 4 sata na drip i rodila.
    Sad kad razmislim, nije ni to los scenarij. Brate i ovo je igra zivaca. Sta suncica veli stalno mozganje di boli, kako boli, koliko, jel je, je nije 🤦‍♀️
    Di nam je Looda_vila?
    Plava_borovnica ma to ti jos hormoni divljaju, zato pretjerane reakcije

url=https://lilypie.com]

sarajka
    12. Rujan 2018. 12:03

Hej cure, nije me neko vrijeme bilo ali trudim se da skoro sve pročitam.😊 Čestitam curama koje su postale majke! Još, malo ćemo sve to biti. 😊 Kako se termin približava tako me panika hvata...😬 Ali nekako se nadam da će sve biti Ok. 
    Ja sam ovog tjedna krenula na CTG, doktor je pogledao napisao da je reaktivan, i kaže hajde da uradimo uzv pošto sam zadnji radila sa 33 tjedna kod svog doktora( privatno) , da bi mi rekao da glavica prednjači, da je sve u redu ali da misli da ima malo više plodne vode??🤨 Ja sam na to rekla da mi moj ljekar nikad nije to rekao a popriličan je dobar i iskusan. Kaže on na kraju da misli da je ipak sve u redu , a u nalazu je samo napisao plodna voda fiziološka. I rekao mi da dodjem za sedam dana na CTG. Iako vjerujem da je sve u redu, ipak je uspio da me malo uznemiri. Na snimku uzv piše AFI : 14,5 cm.  Što bi trebalo da bude indeks plodne vode ali ne mogu nigdje da nadjem koliko je normalan za ovaj tjedan. 🤔
    Htjela sam vas pitati da li neka od vas masira medjicu? 😁 Ja se pokušavam natjerati, ali mi nekako ne ide.😄 Mislila sam mužu da kažem da on to pokuša malo razvući .😂 
    I još nešto da li neka od vas jede datule? Mene je više žena to savjetovalo , zbog lakšeg poroda. 
    Sunčice  najbolje bi bilo da odeš na pregled. Mislim da to nije sluzni čep ako je vodenasto. Meni su rekli ako primjetim bilo šta u smislu istjecanja plodne vode ili krvi da se odmah javim.... Bolje je otići i djaba ali da budeš mirna .
    Sretno ostalim curama .💓💓💓

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• anusha
    12. Rujan 2018. 12:12

Sarajka, ja jedem datulje. Jedna cura tu koja ima dva poroda iza sebe je rekla da njoj nisu pomogle (zab sam nick, ne znam jel to bila Justme ili jedna od Baby). Ja svejedno jedem jer su zdrave pa valjda odmoći neće 

12. Rujan 2018. 12:24

jutro cure, vidim da se danas bas aktivne 😁😊
    razina panike se samo pojacava, tako mi je i samoj 😂
    vratili smo se s pregleda, mladi gospodin je opet zaspao na ctg, a na uzv poludio...ugl.sve je ok.. 3300g..i u petak opet ctg 😇
    ja jos uvijek beton 38+6 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.