Bok curee kako ste?
Ljepi trbusii 😁😁😁
Ja prijavljujem novi boljku bol u nozi ispod koljena 😥bolii dosta 😭😭
Mi smo cak i dorbo spavali ovu noc samo 3 buđenja napredak 👏👏
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jutrooo!
Ja cu poludit sa grcevima u šakama. Ujutro sw budim da desnu saku ne mogu uopce stisnut, ni malo...kao da nemam osjeta u prstima. 😑 bas je neugodno! Radim vjezbe za karpalni sindrom sake..al nis ne pomaze.
Evo ja bas doruckujem, pa kava, tusiranje i idem na pregled u TA. I dalje nikakvih pomaka po pitanju poroda🤨😐😁
Narucila nocas stokke steps😁😀😍😍
Jutro cure 🤗
Ja nocas nisam bas dobro spavala, cijelo vrijeme sa cekala da se nesto pocne dogadjati, a ono nista 😕
I ja danas imam kontrolu
Looda vila, si spavala na desnom boku? Mozda zalezis ruku pa zato imas takve senzacije
Looda_vila i meni je tako ni ja nemogu šaku stisnuti al stavim krpu s ledom da bar malo popusti bol al s nogom neznam sta da radim probala sam se rastegnut mislila dokazi od kralježnice pa kad se mako razgibam proc ce al kad sam se rastegla me u trbuhu presjekla takva bol da sam odustala i prepala se da sam bebi šta napravila al bebo je aktivan 😉
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jutro cure 🤗
Ja nocas nisam bas dobro spavala, cijelo vrijeme sa cekala da se nesto pocne dogadjati, a ono nista 😕
I ja danas imam kontrolu
Looda vila, si spavala na desnom boku? Mozda zalezis ruku pa zato imas takve senzacije
Probudila sam se na desnom boku da, znam da je od toga. Isto bude i sa lijevim bokom + na lijevom mi se jos zacepi nos, pa pocnem hrkati (to mi dragi rekao) haha. Al ovo sa sakama postaje uzas, do popodne ne profunkcioniraju kako spada.
Sretno na pregledu danas😊
Sto cete zenske danss kuhat za rucak? Trebam idejeee😃
Dobro jutro!
Ja se moram pohvaliti da zadnje tri noci spavam odlicno, s jednim ili nijednim budjenjem po noci, i spavam po 8h! 😄😄
Jutros sam bila u setnji s psicom, za dorucak zobena kasa i sad pomalo spremanje po kuci :) Ovaj tjedan idem kod frizera, po ostatak stvari u ljekarnu i vise-manje smo spremni :)
Looda_vila, zao mi je za bol u saci, i ja nekad ujutro nakon budjenja imam utrnule prste i ne mogu stisnuti desnu saku, ali brzo prodje pa ne brinem, nadam se da ce i tebi brzo proci :)
Looda_vila i Rorry, sretno na pregledima! 😘😘
Sto cete danas raditi, sto kuhate?
Sretno na pregledima i javite kako je prošlo :)
Ja cu tortilje praviti. Nisam dugo, a muž ih obožava.
jutro cure, svako jutro se tako veselim uci na forum u nadi da ce me docekati nova beba, a vi nikako
u tom iscekivanju cu ja roditi 😅
nocas me uhvatili menstrualni lagani pa jaci.. i tako 2 sata pa se smirilo, nista jos. 😁
sretno rorry i luda vilo, javite kako je proslo na pregledima 😎
Danas mi je u planu napokon posložiti bebinu robicu u njegovu komodu i za rucak grah 😋
Looda i mene ti bole sake..sad manje nego u prvoj trudnoci ali bole..i nemozes to nikako rijesiti ali poslije poroda se sve vrati u normalu..i super mi je taj stokke..
Jutro kloke! Mene nocas probudili lagani menstrualni bolovi, al brzo je proslo. Poslije njih zgara, a poslije nje malac imao vojne vjezbe 😂😂 al bome kad me to probudilo moram priznat da me panika uhvatila, mislila sam da sam hrabrija i spremnija, ali kukavica prve klase😆😆
Looda_vila pa ja ne bi rekla da se spustio trbuh, pratim po cicama i jos je gore ispod njih. 😂
Jutros su nam javili da je od sogorice mama umrla, bila je bolesna, ali mlada zena i tako dragi ljudi. Bas uzasno tuzno. I sad muz kombinira kako bi otisao na sprovod (u BiH), frka mu je radi mene, a moram priznat da se i ja nadam da ce bebinjo mirovati taj dan ili dva.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji