Jutrooo!
Ja cu poludit sa grcevima u šakama. Ujutro sw budim da desnu saku ne mogu uopce stisnut, ni malo…kao da nemam osjeta u prstima. 😑 bas je neugodno! Radim vjezbe za karpalni sindrom sake..al nis ne pomaze.
Evo ja bas doruckujem, pa kava, tusiranje i idem na pregled u TA. I dalje nikakvih pomaka po pitanju poroda🤨😐😁
Narucila nocas stokke steps😁😀😍😍
Ista stvar i meni ujutro.. Prerano je počelo.. Još je mogu stisnut al to nije to.. Svaka kost i zglob.. Više desna nego lijeva.. Al to je normalno popuštaju ligamenti i zglobovi i stat će kad rodimo.. Pomognu mi treninzi pa kad mi sva voda ode.. Ode i ta bol u rukama
Hej Kloke... vodim sve mučimo muku s otocima. Ma sve će to doći na svoje kad budemo imali svoje smotuljke pored sebe.
Evo mi guštamo u caju od lista maline :-)
Bokic cure :)
Borovnice cestittam i brz oporavak ti zelim :)
Trudnasam mi koje smo rodile si tipkamo na fejs grupi hehe
Mi smo kod kuce i mazimo se i pazimo :) danas nam prvi put dolazi babica u kontdolu :)
Dan klokse,
Vidim Vas grcevi u rukama, mene kroz jutro uhvate jaki u nogama grcevi. Al popuste kad se dignem, tokom dana nemam.
Vodu nenormalno zadrzavam, koma crvene noge budu, cak i ruke cijele. Vise mi nista ni ne pomaze oko naticanja. Sta je tu je.
Ja uopce o porodu ne razmisljam iako se svaki dan nadje netko da me pila s tim pitanjem ka jesan spremna za to. Bla bla. Cak o bebiju ne pitaju toliko nego kao ja idem na porod, ne bi da idem na ampitaciju udova ili cegam. Jucer mi mater i baba ka obe da su u straju i ka nije to imalo lako. Onda jos dosla jedna im susida pa drama svijeta da zasto jos vozim.
Ja u zadnje vrime kuzinajem maksimalno jednostavno. Danas cu vrat svinjski na grill tavu plus muzu krompir salatu, sebi neku mijesanu salatu.
Drzite se jos ovo malo sta nam je ostalo.
Pozzz svima
garavuša005 gdje ima za kupiti taj čaj od lista maline?
Pandica1805 baš lijepo, uzivajte :)
Iva.lu ti kak da moj porod opisuješ..ni moj malac se nije spuštao a bio 3950gr..ovaj sad će isto tako nekako biti..meni je čak ok carski ako znam da idem odmah a ne mučenje 20h prije pa još bolovi poslije..ovako sam spremna i znam otprilike sto me čeka..meni se od prvog carskog rez još nije povukao,bas se vidi nabubreno tako da sumnjam da ću se i od ovog drastično brzo oporaviti..
Looda da i ja sam gledala njihovo za svog prvog malca ali nekako nismo kupili..bili smo u kupnji stana,uređivanju selidbi i eto..kupila običnu hranilicu koju sad prodajem jer bi nešto tako isto ali ja imam bouncer babybjorn tako da ću samo od pladnja na dalje kupiti kad će doći vrijeme.. kadicu imamo istu samo je moja sa plavim i evo 2god malac se još kupa..sad njega navikavam na tuširanje a beba će u kadicu..meni predobra i vrijedi svake kune..
Iva.lu dobrodosla...skroz sam preskocila da si nam se joinala😁 ti si vec u finalu onda:) nadam se da ce ti ovaj put porod bit sto brzi i sto bezbolniji!! Gdje planiras roditi?!
Endzure tebi je onda to ranije zapocelo...meni tek oko 36-37tjedna. I vec sam fakat luda..vjezbam ruke/noge do 3x dnevno bas radi vode..i tek podvecer mi bude okej recimo. A nadam se da ce odmah po porodu kroz koji dan otic voda..jer uzasno me to smeta😣
Pandice bas lijepo da ste doma i da uzivate...i ja jedva cekam to!!😍
Jelena ja jos uvijek vozim i bas me briga sts drugi govore...a poceli su me zvat i ispitivat kakvo jr stanje, ocu se porodit uskoro...A kad me netko pita jel te strah jel ovo ono ...dize mi se kosa na glavi od tih pitanja😡🤬
Crna meni je malo zao kaj nije uzela neku neutralnu boju zelenu ili sivu, al sama sam si kriva jer nisam napomenula. Ak ce druga beba bit decko, jbg bu se kupal u pink kadici😁 Inace ja sam pikla u lesnini na rasprodaji jastuk za steps stolac sa 300 na 80kn, pladanj i summer kit za kolica...ful povoljno.
Evo ja obavila ctg i ovo sve prije...sve super. Sad cekam dr. al jr otisao u salu 😑😣
Maleeee bebice idu doma...tak su sve sitne u tim autosjedalicama...ajmeee sva se topim tu😍😍❤❤💟
Dan klokse,
Vidim Vas grcevi u rukama, mene kroz jutro uhvate jaki u nogama grcevi. Al popuste kad se dignem, tokom dana nemam.
Vodu nenormalno zadrzavam, koma crvene noge budu, cak i ruke cijele. Vise mi nista ni ne pomaze oko naticanja. Sta je tu je.
Ja uopce o porodu ne razmisljam iako se svaki dan nadje netko da me pila s tim pitanjem ka jesan spremna za to. Bla bla. Cak o bebiju ne pitaju toliko nego kao ja idem na porod, ne bi da idem na ampitaciju udova ili cegam. Jucer mi mater i baba ka obe da su u straju i ka nije to imalo lako. Onda jos dosla jedna im susida pa drama svijeta da zasto jos vozim.
Ja u zadnje vrime kuzinajem maksimalno jednostavno. Danas cu vrat svinjski na grill tavu plus muzu krompir salatu, sebi neku mijesanu salatu.
Drzite se jos ovo malo sta nam je ostalo.
Pozzz svima
Za vodu provjereno.. Čaj od breze i čaj od koprive..oba se smiju.. Svašta ti pružaju a voda odlazi.. Ja kombiniram navečer magnezij i jutra mi budu lakša..ja toliko vode nemam koliko me bole tabani i stopala plus ruke il zglobovi.. Ništa drugo od simptoma od početka imala nisam tako da sam zadovoljna da je samo ovo i sad na kraju (inače sklona ljeti oticat).. Čaj lista maline sam ja uzela u kući čaja al ne želim još počet jer ne želim rodit prije. 😂 dragi ni blizu povratka s terena
Vozim i ja i vozit ću se u trudovima ako treba do bolnice... I tamo malo sačekat da se razmak smanji 😂 to sam se zezala sa kolegicom pošto muževi nisu doma. Auto mi je sve.. Bez njega ne mogu ništa obaviti. Imam psa s njim šetam 5 put na dan. Tako da ne pati tijelo(plus crossfit prilagođeni). A što se bolova tiče što sam pisala.. Noge su počele tj tabani od 25.-26.tjedna ujutro kad ustanem hodam ko čaplja.. I vidi se na koži da je noga narasla.. Patike mi 1 male.. A ruke i zglobovi na rukama uključujući i zglobove prstiju počeli u 31-32.tjednu.. I ja sam se iznenadila kud već tako prije.. Nakon treninga sve prođe odmah a ako ga nemam onda tipa do 2-3 popodne dok malo prošetam i obavim po stanu
Looda_vila na Merkuru tamo sam i prvi put. Nisu me još razočarali tako da se nadam da bu tako i ostalo.
I ja sam još u voznom stanju i ne planiram se odreć vožnje dok ne rodim. I kad rodim vozila bum. Nakon carskog sam nakon 2 tjedna vozila ciato jer prije nisam trebala...a meni mija kuma ti si luda ja sam nakon 6 mjeseci sjela za volan...onak wtf. Rodila je prirodnim putem
Ja sam odrjesita na jeziku ali sta moja sveki zna bubnut. Pita me pred tjedan kak je presel pregled reko ok sve po starom...ona će meni i kaj kažu kad bude...to nema veze s mozgom pitanje🤔
...molim Te za malo sreće....
Sortiraj odgovore
Najstariji