Onda stvarno baš kako kome bude kao i kod menge :D netko više netko manje
Teta90 i ja sam prosli tjedan kuhala šalše za škrinju, isto tako mami rodio paradajz ko u prici, pa smo nakuhavale tjedan dana svega i svacega od pomidora :D Jucer i danas sam radila sarme za u skrinju, pa isto tako šug od mljevene junetine. Spremila si u vrecice mixeve za razne vocne i povrtne smoothije! pa knedle sa domacim sljivama i tako… haha , poludila ja i napunila skrinju ko da se 3.svj rat spremaIsssa ovaj tvoj pomladak je premedeeen! Uzivajte doma! A ti kraljice 4 dana nakon carskog razvlačiš štrudlu??!?
odmaraj ženoo, pusti druge neka rade!
Baby.nb1 jel se to meni cini ili se tebi malo spustio trbuh?:D
Da, cure koje ste rodile vaginalno…nakon poroda vam sestra obuce mrežaste gace i chicco ulozak, kaj ne? I koliko to drzi? tj kak često to moram mijenjat?!
Justme123 sva sreca pa je viroza bila kratkotrajna i ja sam to u korjenu srezala, mislim da je sarma pomogla haha. Ja idem tek sutra prvi put u TA. Do sad sam u dogovoru s doktorom privatno dolazila kod njega u polikliniku, pa je rekao da nema potrebe da dolazim prije u TA i čekala sam zapravo da se on vrati s GO (ovaj 'prosli tjedan njega nije bilo), tako da idem kod njega sutra u 12h na sv.Duh. Koja je opce procedura? Tamo kad udem dolje lijevo predam prvo uputnicu i cekam?
A kaj da ti velim za štrudlu, luda želja 😊, a mama mi je antitalenat za razvlačiti tijesto 😂, ona je jabuke naribala, to joj ide 😂😂😂😂
Looda da na lijevo predaš uputnicu,pa te zovu unutra sestre izvagati i tlak mjerit,dobiješ čašicu i onu trakicu za piškiti,vratiš im i onda čekaš da te prozovu kad dr dođe..tako je bilo prije 2god..vjerujem da je i sad..ja sam uvijek došla oko 7:40 pa bi već oko 9:20 bila gotova jer dr ne dolazi prije 9..nekad im se zna nešto odužiti pa dođu i kasnije Al tako je svugdje
Super, hvala ti. A jesi isla kad popodne? ja sam narucena u 12h![]()
cak su mi poslali podsjetnik sms-om da imam sutra pregled…ostala sam zatecena da smo tako high tech u nasem sistemuhaha… citaj: ne idem uopce kod doktora i po bolnicama, pa nisam bas upucena u novitete naseg zdravstva:D
Jesi sigurna da ti ides dolje u TA? Ako je tvoj doktor (taj kojeg si cekala da dode s GO) jedan od onih na katu u ambulanti za visokorizicnu trudnocu pa je svaki tjedan jedan dan tamo, onda ides na prvi kat kod sestre Ksenije (npr ak si kod Miskovica ili Hafnera…)
Hmmm..pa nemam pojma! Idem kod dr.Vasilja - kod njega sam privatno u medifemu vodila trudnocu, a narucivala sam se preko emaila onog za narucivanje. I dobila sam odgovor: "u dogovoru sa dr.Vasiljom naruceni ste na pregled 10.9.2018.u 12h"
A uputnica mi je pod "visokorizicnom" … 😳
Pitat cu dolje u prizemlju…kud moram ic🤔
Ne zelim te pogresno informirati jer nisam 100% sigurna za Vasilja gdje drzi ambulantu, ali mislim da se ti javljas u visokorizicnu na 1.kat, ne u klasicnu TA u prizemlju. Svakako super jer se manje ceka gore 🙂
Javi sutra kad obavis sve jesam li ti dobro rekla.
Looda da na lijevo predaš uputnicu,pa te zovu unutra sestre izvagati i tlak mjerit,dobiješ čašicu i onu trakicu za piškiti,vratiš im i onda čekaš da te prozovu kad dr dođe..tako je bilo prije 2god..vjerujem da je i sad..ja sam uvijek došla oko 7:40 pa bi već oko 9:20 bila gotova jer dr ne dolazi prije 9..nekad im se zna nešto odužiti pa dođu i kasnije Al tako je svugdje
cak su mi poslali podsjetnik sms-om da imam sutra pregled…ostala sam zatecena da smo tako high tech u nasem sistemuhaha… citaj: ne idem uopce kod doktora i po bolnicama, pa nisam bas upucena u novitete naseg zdravstva:D
Jesi sigurna da ti ides dolje u TA? Ako je tvoj doktor (taj kojeg si cekala da dode s GO) jedan od onih na katu u ambulanti za visokorizicnu trudnocu pa je svaki tjedan jedan dan tamo, onda ides na prvi kat kod sestre Ksenije (npr ak si kod Miskovica ili Hafnera…)
Hmmm..pa nemam pojma! Idem kod dr.Vasilja - kod njega sam privatno u medifemu vodila trudnocu, a narucivala sam se preko emaila onog za narucivanje. I dobila sam odgovor: "u dogovoru sa dr.Vasiljom naruceni ste na pregled 10.9.2018.u 12h"
Ne zelim te pogresno informirati jer nisam 100% sigurna za Vasilja gdje drzi ambulantu, ali mislim da se ti javljas u visokorizicnu na 1.kat, ne u klasicnu TA u prizemlju. Svakako super jer se manje ceka gore 🙂
Ma sve 5. Pitat cu dolje u prizemlju pa ce mi rec. Javim u svakom slucaju. A to 1 kat ...jel to onda idem tam di je radaona ili?
Looda E to ti ne znam gdje trebaš ići..ako ideš kod određenog dr možda stvarno ideš gore..jer dolje dodes pa tko te zapadne..
Da da,i ja sam prošla jedan carski,vjerojatno me čeka drugi..Al ja nemam obilne menstruacije pa me ovo sa krvarenjem bas začudilo poslije poroda..nemam pojma,u svakom slučaju čistiš se ko i da si prirodno rodila..čak bi ja rekla da manje krvare žene koje prirodno rode ali to je stvarno valjda individualno..
Ma sve 5. Pitat cu dolje u prizemlju pa ce mi rec. Javim u svakom slucaju. A to 1 kat …jel to onda idem tam di je radaona ili?
Ne, prodes kroz taj dio lijevo di je trudnicka ambulanta i udes u onaj hodnik iza (mislim da su smeda vrata velika) i popnes se na 1.kat i tamo je ako se ne varam onaj odjel za humanu reprodukciju s jedne strane, a s druge ta visokoriznicna ambulanta, davno sam ja prosla onuda, a novi posjeti me tek ocekuju (i ja sam se dogovorila s doktoricom da u 36+6tt obavim jos jedan pregled kod nje pa nakon toga TA). A ako me sjecanje dobro sluzi, radaona je jos kat iznad toga
Justme123 hvala ti. Labirint je sve to za mene🤣🤪 jednom sam slucajno zalutala liftom sad ne znam jel.bio 1 ili 2.kat i u radjaonu...pa ssm si zapamtila😆
Justme123hvala ti. Labirint je sve to za mene🤣🤪 jednom sam slucajno zalutala liftom sad ne znam jel.bio 1 ili 2.kat i u radjaonu…pa ssm si zapamtila😆
Meni je Sv.Duh jos super kakav labirint mi je Vinogradska 😆
Meni su prije sta su imale carski rekle da nisu niti 2 para Vir ulozaka potrosile, stvarno nesto minimalno, puno manje od menge da se krvari. Za prirodni znam zena koje su lagano i 40 dana iza imale spotting i sl.
Sve su blizi i nasi termini.
Inace sta se tice oporavka od carskog sve moje prijateljice su super zadovoljne, ova jedna je odma po izlasku iz bolnice vozila i nikakvih problema nije imala. Opcenito mi se cini da se to znacajno sve unaprijedilo u odnosu na prije, a rez joj je stvarno mali skroz nisko i bas blijed. Vjerojatno se za koju god nece ni kuzit.
Jutro cure,
cijelu noc nisam spavala :/ Nesto sam se prehladila i vec mi nekoliko dana zuji u usima (valjda od prehlade),a tek sam popila antibiotike :/ Ba sam ljuta. Nadam se da ce proci samo od sebe jer mi se ne da ići doktoru.
Kako ste vi?
Sortiraj odgovore
Najstariji