Tinci- dobro , kako si ti? Sretno na pregledu ❤
Spavala sam super jednom na wc i odmah nastavila dalje 😱 💪 paše mi ovo vrijeme 😄
Dea_Rene- potpuno te razumijem strah, uzbuđenje... sve mi se izmješalo a ako idem negdje i čujem plać bebe samo se vrtim i gledam od kuda prije nisam uopće na taj način obraćala pažnju...
Anđeo u h&m-u na trudnickom odjelu su te traperice kupljene , i zbilja kak je neko napisao preudobne, nositi cu ih sigurno i poslje poroda neko vrijeme dok se sve ne vrati na mjesto, danas idem po jos jedne pa mogu javiti kakvo je stanje kakvih ima...
I danas planiram kupiti zadnje potrepstine kozmetike da smo sljedećih 7 tj onda mirne i spremne,pošto ko zna koliko cemo jos moći hodati okolo po dućanima 😁
Ssanja, sretno danas, zelim da sve prode najbolje moguce i da se uskoro mazis sa svojom bebolinom😍😍😍😘
Ja danas idem otvoriti porodiljni i sad je lagano panika tu, pa samo 45 dana do termina😮😮
Evo i mene! Mi smo se vratili sa godisnjeg, obavili sve za skolu, krenula skola i treninzi, sad je vrijeme za ciscenje kuce pa onda lagano i kupnju stvari za bebu i bolnicu. Dosta toga sam citala ali sam naravno i zaboravila. Cestitam Isssa na bebici, zapamtila sam da si ti zadnja rodila, cestitam i drugima na prinovi takoder sretno svima na pregledima. Mi smo isli na kontrolu odmah prosli petak kad smo stigli doma, curka je super, teska je bila 2300gr znaci i dalje je veca za dva tjedna, do sad sam na +12kg sto je super. Ssanja sretno danas!
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Jutro buduce i postojece mame!
Sretno na pregledima danas tko ima!
Ja evo usla u 39. tjedan😱😱😱😱🙀🙀🙀 stavim sliku malo kasnije, kad dodem k sebi. Ne mogu vjerovati da jos 2 tjedna do terimina😑🤣🤣🤗 Borovnice koja ce prije?😁😏
cure iz Pule helppp
Gdje mogu naći trudničke rifle???
Ne znam, ja sam non stop u tajicama Lidl/kik :(
Bokic :)
Sanja sretno :)) :*
Ja danas imam pregled. Jos jedan sam docekala, pa kad cu vise rodit sad vec nemam strpljenja haha
Sto se tice trudnickih hlaca. Ja sam u prosloj trudnoci kupila u hm-u. Malo jesu skuplje ali se isplatilo svakog centa. Cijelu trudnocu ih nosila sa prvim djetetom i sad kroz ovu trudnocu. I danas danas su kao nove! Niti se isprale niti rasirile a tako udobnee uff
A ovo sto vas brine sta i kako sa bebom vjerujte mj to ce doci samo od sebe. Svaka od nas radi onako kako misli da je najbolje za dijete. Ja sam recimo malog stavljala spavat samo na leda jer po meni je to najpravilnije dok eto netko misli da je na boku najpravilnije itd.. isto kao i ono pokrivsnje dekicom bebe, mene je to grozilo da se po noci ne poputa i ugusi, sin sad ima 16mj i dalje ga ne pokrivam nocu. Cak i kad mislim da mu je hladno pa ga malo po nogama pokrijem on se gospodin otkrije jer nije navikao haha
Cure samo da vam javim da je u 09:06h na svijet došla moja princeza, teška 3540 gr i dugačka 53 cm... ljubav neopisiva 😍❤ sad trenutno spava pored mene, a ja ću zaostatke isčitati samo dok malo dođem sebi pa se poslije javim detaljnije
Cestitke Sanja!!! Tebi brz oporavak, a malenoj dug i sretan zivot! Bas je med medeni🍯🍼🍭💖 a vidi te kosiceee😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji