Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    04. Rujan 2018. 16:47

hortensia

Issa slike su predivneeeee andjeo navijamo za baku…i cekamo iducu bebicu ujutro….imam i pitanje, danas sam napravila krvnu sliku, hemoglobin malo nizi 105 ,eritrociti i hematokrit isto ali nista strasno..ali povisen mi je alt 55 ne cini mi se ni to strasno ali molim cure koje su imale problema s jetrom da mi kazu na koje vrijednosti doktori "reagiraju", ostali su enzimi ok…..ii.jos jednom poljubac prvoj bebici u regularnom vremenu

Nalaz ti je "sličan mome", to si pretrage za kolestazu radila? Jesi davala i mokraću? Ne znam na kolko doktori reagiraju ja vadim krv svaka 3-4 dana al meni je sve bilo na granici ili malo preko , tebi kolko mogu skužiti samo  ALT  hemoglobin 119-157 je inace kako treba bit, a ti si izgleda anemična fali ti željeza pretpostavljam da će ti dat neke dodatke prehrani (vitamine ), željezo..

• Anđeo_
    04. Rujan 2018. 16:49

Tea686- 👏👏 za prvi dan škole, bušica 😍  fit  trudnica

• ian1910
    04. Rujan 2018. 17:07

Cure imate nekad osjećaj kao da vam Fali zrak ali i dok sjedite? Imam osjećaj da mi je bebač skroz ispod grudiju odmah...

Looda_vila
    04. Rujan 2018. 17:11

Justme123

Looda_vila

Justme123

Crna191

Isssa Cestitam na deckicu i bas mi je zao sto je tako sve završilo unatoč otvaranju i trudovima..bas sam mislila da ćeš ti lijepo normalno roditi..Al bitno da ste i ti i Lukas dobro na kraju..
    Ja evo u Petrovoj kampiram..muž je doma s malim jer je izgleda pokupio kozice u vrticu..i sad sam ja sva uplašena jer eto porod može bilo kad krenut,a malac doma zarazan..sad se molim za još bar tjedan dana da sam u komadu,da on prestane bit zarazan jer mi nije humano slati ga negdje jer nam bake nisu bas tako blizu..
    Javim se kasnije..

Joj jel mogu dovest klince kod tebe ak jesu kozice!? Pa moji nikako sa to odrade, vec sam luda!

Haha ne znam zasto, ali instiktivno sam se nasmijala ovome😁😂😂 u mojoj glavi vidim sebe kak pisem oglas i objavljujem po netu/gradu da molim mame koje imaju klince za vodenim kozicama da se jave kako bi ja zarazila svoje dijete😁😂🤣
    Ja sam ih odradila u prvom osnove, nikad to necu zahoravit…bilo je ljeto i 35 stupnjeva, a mene sve svrbi i bila sam ih prepuna😁
    Inace Crna, ne brini zbog klinca i tvoje trudnoce/bebaca …pogotovo ako si ih ti "odradila" . Frendica je to prosla ove godine, taman pred porod mala se zarazila. Iako je vrijeme inkubacije od 10-20 dana, primila je cijepivo VZIG, odredeni imunoglobulin, jer spadas u rizicnu skupinu, al sve okej proslo i za nju, bebicu i malu koja je odradila kozice:) Sretno u TA! Javi novosti.

A ja vec razmisljam kak sam ispala skroz ocajna..
    Jel mi vjerujes da bi taj oglas bio najposjeceniji ikad! Bas se dopisujem sa sestrom i nabrajamo poznanike koje bi moji mogli zarazit ak ih uspiju skupit i komentiramo kako nikad nismo blizu onih koji skupe., npr od frendice mala je imala taman kad smo mi na moru bili. Bas nemamo srece

Hahah ovo zvuci ko najava nekog horor film😂😂 iako kuzim te skroz, najbolje se toga rijesit sto prije! 

• Cekalica123
    04. Rujan 2018. 17:27

ian1910

Cure imate nekad osjećaj kao da vam Fali zrak ali i dok sjedite? Imam osjećaj da mi je bebač skroz ispod grudiju odmah…

Meni je tako zadnjih par dana, nekad jedva do daha dodem 🙈

Elza
    04. Rujan 2018. 17:27

ian1910

Cure imate nekad osjećaj kao da vam Fali zrak ali i dok sjedite? Imam osjećaj da mi je bebač skroz ispod grudiju odmah…

Imam taj osjećaj ali samo kad sjedim, kad lezim i stojim ne. 

04. Rujan 2018. 17:29

Ejla cure, evo i mene s pregleda :)
    Bebica lijepo napreduje, nadoknadila je grame i cak se smanjilo ono prosirenje na bubregu :)
    Ja sam na +10kg, dobila sam za piti zeljezo jer mi je nisko, i imam povisene zucne kiseline, pa to treba pratiti. S obzirom da posteljica i dalje propada, porod ce biti za 3 tjedna, osim ako ne bude sve savrseno, onda za 4 tjedna :)

Baby.k
    04. Rujan 2018. 17:29

ian1910

Ja! Danas mi je bas tako. Ne mogu disati ni sjedeci ni lezeci ni nikako par minuta, pa prode. I tako u krug.

• ian1910
    04. Rujan 2018. 17:34

Teta pazi da ti od tog željeza me bude slabo. Ja sam isto pila dva dana i onda sam odustala jer je nilo pre strašno koliko mi je slabo bilo. Gin je rekao da prestanem odmah! Nadam se da tebi neće biti tako! Ko te vodi u TA??
    E bas taj osjećaj kao da mi je sjeo ja pluća i ne mogu disati Uf 

04. Rujan 2018. 17:38

Looda_vila 😂 sad kad citam, stvarno zvuci ko horor, htjela sam reci kako svi imamo isti problem, jedna ima sina od 8 godina koji ih jos nije imao i ni sama ne zna je li bolje da ih preboli ili da odu na cijepljenje protiv kozica. Velis ti si ih u prvom razredu i to usred ljeta odradila, pa mora da si slom zivaca dobila! Ja sam mala bila, zarazile se i ja i sestre, ja sam imala 4 godine, druga 3, treca 2 i mama kaze da je luda bila jer sam ja najvise cesala to, iako mi je seka samo 3 god imala.
    Andeo zao mi je za baku, tek sad nadoknadujem citanje, kozice su mi odvukle svu pozornost 
    Teta super za pregled, nadam se da ce sve biti savrseno pa da je porod za 4 🙂
    Crna kako je kod tebe proslo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.