Ian1910 meni je tako skoro stalno, lovim dah...pogotovo kad trebam rec nekoliko recenica u nizu ili nedaj boze nesto procitat, dode mi da se udavim...a ima i dana da lovim zrak lezecki i sjedecki. Al ja imam trbuh stvarno visoko i jos kad se mala upre guzom...imam osjecaj da mi pluca nabije u grlo😑😂😁
Teta90 bravo za bebicu!! Jesi uzbudena? Sad kad znas da.sigurno za manje kroz mjesec dana imas svoje malo cudo u rukama😍😍🤗🤗
Ejla cure, evo i mene s pregleda :)
Bebica lijepo napreduje, nadoknadila je grame i cak se smanjilo ono prosirenje na bubregu :)
Ja sam na +10kg, dobila sam za piti zeljezo jer mi je nisko, i imam povisene zucne kiseline, pa to treba pratiti. S obzirom da posteljica i dalje propada, porod ce biti za 3 tjedna, osim ako ne bude sve savrseno, onda za 4 tjedna :)
Super teta, bas mi je drago da je sve super, uzivaj sad do kraja, lijepo je vrijeme i sve, bas za uzivanciju :)
Looda_vila 😂 sad kad citam, stvarno zvuci ko horor, htjela sam reci kako svi imamo isti problem, jedna ima sina od 8 godina koji ih jos nije imao i ni sama ne zna je li bolje da ih preboli ili da odu na cijepljenje protiv kozica. Velis ti si ih u prvom razredu i to usred ljeta odradila, pa mora da si slom zivaca dobila! Ja sam mala bila, zarazile se i ja i sestre, ja sam imala 4 godine, druga 3, treca 2 i mama kaze da je luda bila jer sam ja najvise cesala to, iako mi je seka samo 3 god imala.
Andeo zao mi je za baku, tek sad nadoknadujem citanje, kozice su mi odvukle svu pozornost
Teta super za pregled, nadam se da ce sve biti savrseno pa da je porod za 4 🙂
Crna kako je kod tebe proslo?
Slom zivaca su dobile i moja mama i baka, skupa samnom.😂😂 bas pamtim da me jakooo svrbilo i da su mi stalno puhali s necim dok sam ja lezala i cendrala + dan danas iman rupicu na nosu jer sam si lijepo očešala kozicu😂😁 al to jos nije bilo sve, taman su kozice bile pri kraju a ja dobila uši od nekih klinaca...hahha sjecam se da mi je mama tih mjesec dana bila na rubu zivcanog sloma😂😂
Ja sam kao dijete skoro sve te bolesti odradila, od kozica , ospica, hripavca..nemam pojma sta sve ne.
Issaa premeden je zaista, predivna bebica a i ti isto tako 🤭🤭💖💖💖 prstic je vrh, zajeban tip ce to biti 🤭😁 Vezano za disanje, to je kod mene isto tako, rijetko ali kad izgubim zrak jedva ista pomaze, od stojanja mi pogotovo tako hoce. Danas mi se to desilo, i evo par kontrakcija sam imala, ako se moze tako nazvati, zdjelica mi se raspadala, kao da se spustao, ajd znaj. Btw, busice preeeedivneeeee 😁👌👌
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Blago vama koje ste te dječije bolesti "odradile" na vrijeme... ja sam cijelu trudnoću bila u strahu od ospica jer je bila neka epidemija kod nas, a ja ništa od tih dječijih bolesti nisam imala... a noje da nismo pokušali, redovito sam obilazila svako dijete koje ih dobije
Ian, pijem zeljezo od 13e godine pa sam navikla. Ovo je neki novi, vidjet cu kako cu reagirati na njega.
U TA me vodi dr. Gattoni.
Looda_vila, uzbudjena sam full, sve postaje stvarnije i jedva cekam! 😍
Evo i slikica za puni tjedan :)
Cure imate nekad osjećaj kao da vam Fali zrak ali i dok sjedite? Imam osjećaj da mi je bebač skroz ispod grudiju odmah…
Oooo da, nekad imam osjecaj da ce mi na usta izaci van 😂😂
Netko je pitao za komodu, Ikea
url=https://lilypie.com]
Teta90 bas mi je posebno drago zbog tebe, znam kako si u pocetku strepila i govorila kak vjerujes u ovu bebicu :)) a evo je sad, jos malo i tu je :))
Gdje nam je pandica?? Da nema i kod nje nekih novosti?
Meni je danas sve posebno tesko, ne znam zasto...uzasno me sve zivcira i isfrustrirana sam...nista ne mogu obut na noge, nemam zraka, zgaravica me davi od jutra, noge su mi otečene ko balvani, koljena me bole, sve krcka kad ustajem ...ufff
Looda_vila, pa mogu ti reci da mi je u jednu ruku nestvarno da smo stvarno uspjeli nakon 2 duge godine, u nekim trenucima mi se cinilo kao vjecnost i kao da ovo vrijeme sad nikad nece doci, a opet kad vidim svu tu robicu i opremu postaje mi itekako stvarno da smo za 3-4 tjedna nas troje (i psica 😄).
Takodjer sam teska samoj sebi, pocela sam oticati, trnu mi prsti i cijela desna saka, ne mogu vise lezati na ledjima od pritiska, bila sam sva jadna jucer jer nemam sto za obuci pa sam si na kraju isla kupiti par majica i jedne hlace, i vec stvarno jedva cekam kraj..
Ti si jos malo u finalu, izdrzi 😘😘
Teta super za pregled bas mi je drago kad cujem da napreduje vidjet ces i ti ces za 4 tjedna jer neda se našim postanarima van sad im ljepo unutra 🙂🙂
Kozice ja ih dobila u 1 srednje 🙄🙄🙄 mislim da je netko bio napisao da ne trebas imat vanjske posljedice za kozice a da si ih svejedno prebolio da se zna i to događat... E sad boo...
E cure a di nam je Schinin? Ne javlja se bas dugoo
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji