Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Rujan 2018. 23:04

Najudobnije traperice i koje su mi najbolje stale ikad su trudnicke. Ja sam svoje u H&M kupila. 

Crna191
    04. Rujan 2018. 23:08

Ssanja sretno i javi nam se sa slikom smotuljka u narucju..sve će biti ok..

Ne moram ja na carski striktno ali sudeći po prvom porodu i da sam sad evo 38+2,3 dana a nisam se uopće otvorila od zadnji put (a sa 28tt završila u bolnici radi skraćenog cerviksa🙈), znaju da me ne smiju daviti dripom do unedogled zbog prvog carskog..pa vrlo vjerojatno ako čekamo da sve krene prirodno ću ionako kroz pr sati završiti na carskom.. ne znam,vidjet ćemo slijedeci utorak šta će mi reci..volila bi ja prirodno da sve ide ali poznavajući sebe i svoje tijelo,opet se neću otvarati a zašto onda trpit bol i prije i kasnije.. i da,ne mora se ići na carski ako je porod unutar 2god..najmanji razmak koji dopuštaju je na sv.duhu od 12mjeseci..vani (Njemačka,sad i tako te zemlje) mislim da se još drže toga unutar 2god..

• LaFemme
    04. Rujan 2018. 23:15

Ssanja sretno sutra i samo hrabro. Mozes ti to 😉 P.S. bas mi se svidja spavacica. Gdje si kupila? 😊

PlavaBorovnica
    04. Rujan 2018. 23:55

Ssanja, u mislima si🙏
    Jos malo te dijeli od drzanja bebe👶 nadam se da ćeš se uspjeti opustiti i zaspati večeras. Šaljem zagrljaj!

Endzrue
    05. Rujan 2018. 00:14

Looda_vila

Endzrueja sam spomenula da sam uz vodene kozice preboljela i ospice, no ne znam kako si zakljucila da sam rekla da je to dvoje isto?! Naravno da nije. Vrlo dobro pamtim i ja i moji doma kako je izgledalo kad sam oboljela od ospica, sa temperaturom od 39-40 nekoliko dana, u plikovima, kasljanjem, pocetnom upalom pluca itd. No, najvaznije da sam ih preboljela… pa kasnije pokupila hripavac i tak, sve te zarazne bolesti sam valjda odradila haha🤪😃
    Sanjajooj sretnooo!! Sutra upoznajes svoju curicu napokon!😍😍😍💖💖💖

Nisi ti spomenila ospice nego Ssanja.. Btw sretno sutra i čestitke issa. Krenulo je

• ian1910
    05. Rujan 2018. 06:58

cure iz Pule helppp
    Gdje mogu naći trudničke rifle???

05. Rujan 2018. 07:03

Jutro svima! 
    Mi se spremamo na pregled i poslije sa Tetom na kavu  
    Kako ste danas? 
    Ssanja sretno!! 
    Ian jedino u Kopru ili preko web shopa h&m. 

• ian1910
    05. Rujan 2018. 07:06

Jojjjj zahladilo je a ja skuzila da samo haljine imam u tajice mi se me stišće :-(

Dea_Rene
    05. Rujan 2018. 07:50

Jutro 
    ssanja sretno danas i javi nam se sa svojim malim smotuljkom 
    Cure koje danas imaju pregled neka je i vama sa srečom
    Ja sam jučer bila na uvodnom predavanju trudničkog tečaja. Proveli nas kroz odjel rađaone i babinjača. Tako sam se nekako uplašila kada sam čula plač bebica i vidila jednu od njih.  Stalno si mislim pa kako ču ja to tako maleno držati... baš nešto između nervoze i straha me opralo 

05. Rujan 2018. 08:02

Dea, ja se tako osjecam zadnja dva tjedna 😂
    Imam milijun pitanja.. Strah, nervoza, panika. 
    Ne bojim se samog poroda kad ne znam sta me tocno ceka, al na moj prag boli trebala bi se bojat haha
    Kako cu ga drzati? Hocu li znati? Hoce li bit ok? Kako cu ga hraniti? Kako bebe obuci? Kako bebe spavaju? Leda? Bok? Trbuh? Povijanje? Itd itd itd itd
    Panicarka sam i inace tako da ovo moje stanje nije cudno uopce haha 
    Al reci cu ti sto meni govore.. Samo smireno i polako, sve to samo od sebe dode i naravno netko ti pokaze. Probude se instinkti...nemoj se bojati :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.