Isssa koliko srece i ljubavi u par slika! Divni ste! Prava mala obitelj!👪💙💙💙 maleni je presladak, a prstic sta rec🤣🤣🤣 ne slikaj kad sisam🤗😁😂😂
Uzivajte, pazite se i mazite.
Kako si ti?
Andeo nisam kupila gel u HR, kupili mi moji u Svicarskoj, to j3 njihov prozivod pa je tamo i duplo jeftiniji. A javin rezultate nakon poroda ako ce sve ic po planu😁
Ja se upravo spremala van, pa isla obuc carape...😳😭😑😑😑 majko sveta skoro sam se ispovracala, ugusila... nista ne mogu vise😭😭😭
Andeo, zao mi je zbog bake :( ja sam sa svojom isto jako vezana, pa sam bas osjetljiva na te teme. Drzi se radi bebice, baka ce biti dobro...mora!
Hahaha isssa, nema zafrkancije s lukasom 😂😂😂
Isssa- prekrasne sličice ❤ prstić 🔝🔝
Ssanja- pustili su je iz bolnice sad je u toplicama danas je prvi put vježbala kaže mama da joj je rekla da mora prohodat i ruku osposobit da može praunuku nosit ❤❤, meni je jučer rekla da joj je desna ruka dobro i da može peglat (zna da ja ne volim 😂😂) baš smo se slatko nasmijale
KikeS- hvala bit će ona dobro jaka je najvažnije sad se psihički oporavila malo pa je dobila volju do sada nije htjela surađivati baš s doktorima
Anđeo idemo pogledati 2 kuće, al čini mi se da ništa od svega skupa.
Kaj se tiče trudničkog tečaja idemo 12.i13.9. Jutros sam ih napokon uspjela dobiti na telefon, i kaže mi patronažna da se ne treba prijaviti, al da je velika gužva i da će pratnja vrlo vjerojatno stajati, i da smo trebali ić u 6.mj ili nek dođemo pod kraj 9.mj ( termin po ZM 1.10., a po uzv 8.10) što je već lutrija, a i bome nemogu si zamisliti da moram sjediti tamo par dana prije poroda.
Issaa ova zadnja slika je fakat zakon, Lukas ima posla, ne smetajte mee
Hahaha Isssa umrla sam od smjeha kada sam vidila prstic a bome se rasplakala kako ti je mališa predivan i nije tako mali, pravi dečko je 😁😁😁 uživajteee 😘😘
Nina čestitke na školarcu 😁bas sam neki dan gledala svoje male nećakinje i gledak kad prije su postale školarke? A još jučer bile bebe...
Baby.nb1 super pregled 😁😁meni ti je doktorica pred 15-tak dana rekla da sam uloživa za članak prsta, po tome ti imaš još jedan članak da bi bila prst otvorena do glavice i ovoja ako sam dobro skuzila ...ako ne nek me netko ispravi 🙂
Anđeo žao mi je zbog bake ali moras biti jako i zbog sebe i zbog nje
Ssanja i tebii sretnooo i samo hrabroo !!
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Andeo brz oporavak zelimo baki.
Isssa predivan jeeee 😍😍😍 vise ne mogu bebu vidjeti, a da ne pocnem cmoljit
Odradili i ctg. Sve ok. Al bome smo se nacekali danas
url=https://lilypie.com]
Andeo brz oporavak baki zelim. Moja je isto ove godine na pol moje trudnoce imala jaki mozdani, jedva se izvukla no oporavlja se kao zmaj (seta sama, kupa se sama, malo joj jedino desna ruka nije kao prije te ne moze glasno kao prije pricat).
Nama su tad rekli da oni u St imaju sad neke super nove lijekove koje nisu imali prosle godine za razbijanje tih tromba te da joj se to desilo npr lani da ne bi prezivjela.
Tako da samo pozitivno.
Sortiraj odgovore
Najstariji