Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majchi511
    04. Rujan 2018. 19:11

Pozdrav svim curama, prvo da čestitamo Issi 😘 nama je danas 33tt pa vam priložimo slikicu , i robicu koju smo odabrali za izlazak iz bolnice. Danas nam je bio zadnji pregled kod doktora za 3 tj krecemo u TA. S time da još nisam odlučila u koju bi... I ako neka od vas zna da li je moguće u Petrovoj se naručiti kod određenog doktora/ice ako se odlučim tamo..

Crna191
    04. Rujan 2018. 19:21

Ej curke evo me..
    Danas je bila nenormalna gužva u Petrovoj..čekala sam od 10:20-13:40..bio dr Starčević,rukom popipao po trbuhu do kud je beba i odmah rekao: “vi znate kako će ova trudnoća završiti”..sve mi je bilo jasno..carski.. slj tjedan još kontrola u utorak i onda će mi reci kad je carski valjda..
    Za bebu i mene nema opasnosti od kozica,budući da je malac zarazan narednih 4-5dana a to će već sve proći kad se ja vratim iz bolnice..
    Bila onda i s malcem kod pedice,bila neka baba na zamjeni..već mi s vrata vikala da su kozice i zaključak-ako ima u kosi onda su kozice😳 Reko ok..
    Justme i Looda_vila valjda se samo mame najbolje razumiju jer sam ja svog malca već prošle godine svijesno izlagala kozicama ali ih nije dobio..samo dođite na druženje,vrata su vam otvorena🙈😂
    E da,radili su mi uzv danas naknadno..na zahtjev Starčevića..malac je procijenjen na 3650gr i velik za 39+3..rekla je dr da će do poroda biti oko 4000gr..isti brat..zato mi je nekako i lakse da idem na carski i da su oni to tražili jer sam se stvarno namučila u prvoj trudnoci..iskusni dr to odmah kuže,ovi mladi nadobudni samo kažu da će probati prirodno🙈

04. Rujan 2018. 19:24

Preslatka robica Majchi 😍😍😍
    Ssanja, sretno sutra, jos malo i bebica stize 🍼🍼🍼
    Ni ja danas ne disem bas dobro, umaram se uzasno brzo i menstrualni bolovi me satrase. 
    Sutra napokon kontrola u TA 💪 uzbudena sam jer vjerujem da ce me na ctg prispojiti prvi put. 
    Vagala sam se sama na +10sam. Natukla 2kg u 2tj nije ni cudo koliko zvacem stalno

Looda_vila
    04. Rujan 2018. 19:59

Crna191

Ej curke evo me..
    Danas je bila nenormalna gužva u Petrovoj..čekala sam od 10:20-13:40..bio dr Starčević,rukom popipao po trbuhu do kud je beba i odmah rekao: “vi znate kako će ova trudnoća završiti”..sve mi je bilo jasno..carski.. slj tjedan još kontrola u utorak i onda će mi reci kad je carski valjda..
    Za bebu i mene nema opasnosti od kozica,budući da je malac zarazan narednih 4-5dana a to će već sve proći kad se ja vratim iz bolnice..
    Bila onda i s malcem kod pedice,bila neka baba na zamjeni..već mi s vrata vikala da su kozice i zaključak-ako ima u kosi onda su kozice😳 Reko ok..
    Justme i Looda_vila valjda se samo mame najbolje razumiju jer sam ja svog malca već prošle godine svijesno izlagala kozicama ali ih nije dobio..samo dođite na druženje,vrata su vam otvorena🙈😂
    E da,radili su mi uzv danas naknadno..na zahtjev Starčevića..malac je procijenjen na 3650gr i velik za 39+3..rekla je dr da će do poroda biti oko 4000gr..isti brat..zato mi je nekako i lakse da idem na carski i da su oni to tražili jer sam se stvarno namučila u prvoj trudnoci..iskusni dr to odmah kuže,ovi mladi nadobudni samo kažu da će probati prirodno🙈

Hahah pazi sad Justme123 dolazi sa pol kvarta😂😂 oranizirano sa busevima😂😁😂
    Ma glavno da je bebac dobro! A kaj  nije da po defaultu ides na carski ako jr drugi porod unutar 2 god i ako je prvi bio carski ?

Looda_vila
    04. Rujan 2018. 20:04

Majchi super lijepa i okrugla busica!😍 vrlo slicna mojoj😁 i bas ti je dobra robics.za izlazak iz bolnice, to si sve u h&m-u uzela?
    Teta90 neizmjerno mi je drago da ste napokon uspjeli! 😊💖  skroz te kuzim sto se tice odjece i obuce...ja sam danas muza poslala da mi ode kupit neke tenisice, najjeftinije jer nemam u cemu hodati...a od robe mi ostale.jos 2 udobne tajce i 2 tunike...vec mi je stvarno dosta lagano!

Endzrue
    04. Rujan 2018. 20:31

Crna191

Ej curke evo me..

Carski samo radi težine ili imaš neke komplikacije? Meni je prijateljica neki dan prirodno rodila curu 4300 i 54cm. Prenijela 4 dana i 2.joj je dijete. Netko je spomenio ospice.. Ospice i vodene kozice nisu jedno te isto. Moj dragi je prije godinu i pol od nećakinje skupio s 26god vodene i preživjeli smo ih uz 2 tjedna njege. Nije završio u bolnici i nije iza toga imao pad imuniteta.. Al def. Bolje kad si dijete nego odrasla osoba

Ssanja
    04. Rujan 2018. 21:07

Mi smo se smjestili u bolnicu  nervoza me lupa nenormalno, mislim da mi je ovo najgore od svega, priprema do sutra i sve što ide... tako bih volila da sam mogla večeras spavati kući pa doći ujutro... plakala sam dok sam se prvo pozdravila sa cukom i mužem  

• Anđeo_
    04. Rujan 2018. 21:11

Baby.nb1- ja pitala za komodu, hvala 😊 čim ozdravim pravac Ikea da ju pogledam uživo...
    Teta90 👏 za pregled 😁😊
    Majchi- lijepa bušica ja si moram tako neke hlače kupit imam samo jedne trudničke traperice i nisu mi ugodne i par onih tajci trudničkih al nisu skroz duge pa mislim da bi mi moglo bit zima u njima 😂 baš mi trebaju 1 duge..Robica je prekrasna 
    Ja sutra planiram sve povadit pobrojati šta mi fali odjelce za izlazak iz bolnice još nisam kupila.. Al bojim se da moja mišica neće stić iznosit kolko sam nakupovala 🙄 veli dragi pa stalno ćemo je presvlačit pa će iznosit 😂😂🔝🔝 s tim da ništa nisam dobila nemam od koga  😒😏 a i ne žalim se gušt mi je kupovat 

• Anđeo_
    04. Rujan 2018. 21:27

Ssanja- bit će sve uredu ❤ samo hrabro.. Vjerujem da ti je bilo teško dok si se pozdravljali sa svojima al za čas će to proc i opet ćete bit svi zajedno bogatiji za još jednog člana 😍❤

• Majchi511
    04. Rujan 2018. 21:29

Looda_vila da sve je iz h&m-a, pa sam kombinirala da po bojama recimo paše,  pošto mi nijedan onak kompletić za izlazak iz bolnice nije bio lijep ko ova haljinici... Da buša je ogromna,usporedila sam sliku od 12 tt i danas od 33tt posto sam u istim hlačama i zaprepastila se kolika je...
    Ali dobro sve će to otići s vremenom 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.