Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    04. Rujan 2018. 08:50

Issa cestitam na malom Lukasu. Brz oporavak ti zelim. 
    Statisticki gledano jos nijedan prirodan i normalan porod u nasoj grupi. Bas smo baksuzi. 
    Doduse MaSen je prirodan bio, no prijevremen. 
    Petra lijepa slicica, blizimo se i mi ostale terminu. 
    Ovdje kod mene kisi i bas mi je za deset ugodjaj. Skoro mi dodje da pjevam bila je jesen zivota mog. :-)
    Jucer su me noge ajme bolile, grcevi i sve skupa. Danas sam skroz ok. 
    Lip dan svima zelim. 

Aurora
    04. Rujan 2018. 09:05

Isssa čestitam od ❤ Uživajte vas dvoje! Brz oporavak!!!!!

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Elza
    04. Rujan 2018. 09:29

Čestitam Issa !!! 

joNNa
    04. Rujan 2018. 09:33

Cestitam Isssa 💐. Zao mi je zbog pretrpljenog ali bitno da je sve uredu sada sa tobom i bebebom. Uzivaj u svom mirisljavom smotuljku ❤️

• hortensia
    04. Rujan 2018. 09:37

Issa cestiram, poljubac tebi i Lukasu

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Nina ❤
    04. Rujan 2018. 09:49

Isssa cestitke!!! Zao mi je sto si sve to morala proci, al na kraju se isplatilo... brz oporavak vam zelim i uzivaj u svojoj maloj struci 😘❤
    Ja se moram pohvaliti da od jucer imam daka prvaka! 😁 ni sama neznam kud je to vrijeme proslo i jos ne vjerujem da idemo u pravu skolu, a ne vrtic 😄
    Bili smo i na pregledu popodne, beban ima 2450 g, po svemu odgovara tjednima trudnoce, glavicom je smjesten u zdjelicu, cervix uloziv. Imam jos jedan pregled kod svoje doktorice za 2 tj i onda me salje u TA. 
    Petrapp slatki mali trbuscic 😊
    Curke krenula je jesen sudeci i po vremenu, pa koja je sljedeca? 😉😘

Looda_vila
    04. Rujan 2018. 09:53

Petra bas ti je lijep okrugli trbusicic!💖
    Nina cestitke na prvom danu skolice! Kako je proslo? 
    Bas gledam jucer puno prvasica tu kod mene u kvartu krenulo u skolu, svi uzbudeni😁😁
    Sanja  nam je iduca, jel? sutra carski?!? 

04. Rujan 2018. 10:14

Isssa cestitke od srca! Kako se ti osjecas sad?
    Looda_vila ne zna se zasto dolazi do abrupcije, ali smatraju da su cimbenici koji pomazu tome pusenje, dob majke 35 ili vise godina, prijasnje abrupcije, visok tlak i preeklampsija i ponekad abdominalna trauma (npr u slucaju sudara ili slicno).
    Nina cestitke prvasicu! Kako mu se svida u skoli?

Baby.nb1
    04. Rujan 2018. 10:18

Mi zavrsili s pregledom, sve je u redu. Uzeli bris za strepto. Pise cc ulozov 2/3 clanka, sta god to znacilo, nije to posebno komentirala. Sad cekamo ctg. Ako je on u redu za 2 tjedna i pregled i uzv. 

url=https://lilypie.com]

• Anđeo_
    04. Rujan 2018. 10:31

Isssa- čestitam ti na Lukasu, tebi želim brz oporavak bitno da je to iza vas sad 😊
    Pročitala sam skorooo sve zaostatke 😁
    Vidjela sam da je stigla još jer bebica Svekyca čestitam ti od srca ❤.
    Kolastaza- neko je pisao o tome, mene su slali na vađenje krvi, jer su me svrbili  prsti na rukama i do zgloba sve su mi vrijednosti na granici ginekologica se čudila veli ni vrit ni mimo 😒 kaže da se nije susrela ili su bili dobri ili jako visoki  svrbi me i dalje kontroliram krv svaka 3-4 dana, s tim da ona veli žene kojima su vrijednosti jako povećane da to tolko svrbi da si rane znaju napravit i meni nije u baš tolikoj mjeri ...
    Ssanja- prespavala bombu 🙈👏 znači nisam jedina koja ima čvrst san mene možeš odnijet van ja ništa neću osjetit 😒
    Baby.nb.1- kutak za bebača je baš lijep 😍 komoda mi je prekrasna di su ju kupila?
    Looda_vila- 👏👏👏 za gel i ja ga definitivno kupujem, to si naručila sa njihove stranice? Za kolko ti je stigao? Termin ti je dosta prije mog pa ću čut iz prve ruke 😋😁 
    Petra- žao mi je zbog kuće, jel ste u međuvremenu uspjeli šta nać?
    Baš sam puno toga propustila u ovih tjedan i pol 🙈😂 
    😞😞– Baka mi je imala moždani i nije mi bilo do ničega iako sam se dobro držala zbog svoje bebice ❤ potreslo me to što sam još komentirala dragom kako mi je frfljala preko telefona i nisam je otišla vidit i reagirala 😓 nego iduće jutro nije mogla ustat udarilo ju je u lijevu ruku i nogu ... Nije mi palo na pamet da bi se to mojoj baki desilo ta nikad nije kod doktora ima 70 god nikad se ne žali da ju nešto boli  u mirovini je još ima par žena kojima čisti tako da je svaki dan negdje i ne nije joj previše potrebno nego kaže nemože se zamislit doma da sjedi 😊 a da ne kažem da sve ono tipa avona, Tupperware prodaje prati hoda na sastanke al eto bolest ne bira dešava se i puno mlađima..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.