Sanja uzivaj u zadnjim tridnickim trenucima, sutra vec popodne ces bit s svojom bebicom.
Ssanja ajme koje uzbudjenje. Taman me pita jucer sogica jel me panika, pa ja velim da mi se cini da bi mi bilo lakse da znam datum kad ce 😂😂
url=https://lilypie.com]
Isssa Cestitam na deckicu i bas mi je zao sto je tako sve završilo unatoč otvaranju i trudovima..bas sam mislila da ćeš ti lijepo normalno roditi..Al bitno da ste i ti i Lukas dobro na kraju..
Ja evo u Petrovoj kampiram..muž je doma s malim jer je izgleda pokupio kozice u vrticu..i sad sam ja sva uplašena jer eto porod može bilo kad krenut,a malac doma zarazan..sad se molim za još bar tjedan dana da sam u komadu,da on prestane bit zarazan jer mi nije humano slati ga negdje jer nam bake nisu bas tako blizu..
Javim se kasnije..
Joj jel mogu dovest klince kod tebe ak jesu kozice!? Pa moji nikako sa to odrade, vec sam luda!
Isssa Cestitam na deckicu i bas mi je zao sto je tako sve završilo unatoč otvaranju i trudovima..bas sam mislila da ćeš ti lijepo normalno roditi..Al bitno da ste i ti i Lukas dobro na kraju..
Ja evo u Petrovoj kampiram..muž je doma s malim jer je izgleda pokupio kozice u vrticu..i sad sam ja sva uplašena jer eto porod može bilo kad krenut,a malac doma zarazan..sad se molim za još bar tjedan dana da sam u komadu,da on prestane bit zarazan jer mi nije humano slati ga negdje jer nam bake nisu bas tako blizu..
Javim se kasnije..
Joj jel mogu dovest klince kod tebe ak jesu kozice!? Pa moji nikako sa to odrade, vec sam luda!
Haha ne znam zasto, ali instiktivno sam se nasmijala ovome😁😂😂 u mojoj glavi vidim sebe kak pisem oglas i objavljujem po netu/gradu da molim mame koje imaju klince za vodenim kozicama da se jave kako bi ja zarazila svoje dijete😁😂🤣
Ja sam ih odradila u prvom osnove, nikad to necu zahoravit...bilo je ljeto i 35 stupnjeva, a mene sve svrbi i bila sam ih prepuna😁
Inace Crna, ne brini zbog klinca i tvoje trudnoce/bebaca ...pogotovo ako si ih ti "odradila" . Frendica je to prosla ove godine, taman pred porod mala se zarazila. Iako je vrijeme inkubacije od 10-20 dana, primila je cijepivo VZIG, odredeni imunoglobulin, jer spadas u rizicnu skupinu, al sve okej proslo i za nju, bebicu i malu koja je odradila kozice:) Sretno u TA! Javi novosti.
Javim se kasnije..
Haha ne znam zasto, ali instiktivno sam se nasmijala ovome😁😂😂 u mojoj glavi vidim sebe kak pisem oglas i objavljujem po netu/gradu da molim mame koje imaju klince za vodenim kozicama da se jave kako bi ja zarazila svoje dijete😁😂🤣
Ja sam ih odradila u prvom osnove, nikad to necu zahoravit…bilo je ljeto i 35 stupnjeva, a mene sve svrbi i bila sam ih prepuna😁
Inace Crna, ne brini zbog klinca i tvoje trudnoce/bebaca …pogotovo ako si ih ti "odradila" . Frendica je to prosla ove godine, taman pred porod mala se zarazila. Iako je vrijeme inkubacije od 10-20 dana, primila je cijepivo VZIG, odredeni imunoglobulin, jer spadas u rizicnu skupinu, al sve okej proslo i za nju, bebicu i malu koja je odradila kozice:) Sretno u TA! Javi novosti.
A ja vec razmisljam kak sam ispala skroz ocajna..
Jel mi vjerujes da bi taj oglas bio najposjeceniji ikad! Bas se dopisujem sa sestrom i nabrajamo poznanike koje bi moji mogli zarazit ak ih uspiju skupit i komentiramo kako nikad nismo blizu onih koji skupe., npr od frendice mala je imala taman kad smo mi na moru bili. Bas nemamo srece
Cure registirala sam se na Cammeo i dobila popust nekakav, ako kojoj mozda treba.
Poklanjam ti GRATIS voznju od 20kn s Cammeom! Preuzmi aplikaciju i prilikom registracije u polje za promokod upisi kod KRISTINA5310407 kako bi ostvario popust. Kada odradis voznju oboje dobivamo jos po 15kn na racun (odnosno po 5kn za sljedece 3 voznje). Podjeli svoj kod iz aplikacije ekipi na sve drustvene mreze i pocasti ih GRATIS voznjama! https://goo.gl/xfvgFi
Issa čestitam! bebač je prekrasan😍😊 i moja elena mia je krenula u prvi razred i isto je oduševljena, nadam se da će tak i ostati😅 jučer nam je bilo punih 37tt pa smo dužni slikicu, evo je ispod. u četvrtak idemo na pregled u ta na merkur pa javim kaj će nam reć.
Issa slike su predivneeeee andjeo navijamo za baku...i cekamo iducu bebicu ujutro....imam i pitanje, danas sam napravila krvnu sliku, hemoglobin malo nizi 105 ,eritrociti i hematokrit isto ali nista strasno..ali povisen mi je alt 55 ne cini mi se ni to strasno ali molim cure koje su imale problema s jetrom da mi kazu na koje vrijednosti doktori "reagiraju", ostali su enzimi ok.....ii.jos jednom poljubac prvoj bebici u regularnom vremenu
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji