Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    04. Rujan 2018. 10:35

Nina- ti imaš prvašića ❤ meni su preslatki one torbe teže od njih 😂
    Baby.nb1 - bravo za pregled ni ja ti se ne razumijem u to ( uloživ 2/3 članka) al sigurna sam da ima netko ko zna, javi još kako je prošao ctg.. 

Nina ❤
    04. Rujan 2018. 10:37

Hvala cure! Ma odusevljen je, novi klinci, uciteljica... knjige ga bas i nisu toliko zadivile, al sve ostalo mu je mrak 🤣😉 Bas je s veseljem krenuo u skolu, vidjet cemo koliko ce to potrajati 😄😄

Amy2018
    04. Rujan 2018. 10:37

Issa zao mi je sto nije islo onako kako si ti htjela, no bitno da ste i ti i bebac zivi i zdravi, tako da ti od srca cestitam na sincicu, uzivajte, mazite se 💖💖💖 jedva cekam i ja svoj smotuljak, ti si sretna sto si vec sad s njim 🎉🎉 ne zaboravi na nas, posalji nam koju slikicu ako zelis naravno 😁😘😘💖💖

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

Crna191
    04. Rujan 2018. 11:00

Isssa Cestitam na deckicu i bas mi je zao sto je tako sve završilo unatoč otvaranju i trudovima..bas sam mislila da ćeš ti lijepo normalno roditi..Al bitno da ste i ti i Lukas dobro na kraju..
    Ja evo u Petrovoj kampiram..muž je doma s malim jer je izgleda pokupio kozice u vrticu..i sad sam ja sva uplašena jer eto porod može bilo kad krenut,a malac doma zarazan..sad se molim za još bar tjedan dana da sam u komadu,da on prestane bit zarazan jer mi nije humano slati ga negdje jer nam bake nisu bas tako blizu..
    Javim se kasnije..

Isssa
    04. Rujan 2018. 11:01

Hvala vam cure na čestitkama 😀
    Još nisam svjesna da sam mama i da imamo malu bebu 😀👣💙, a stalno mi se plaće od sreće 😀😀😀😀

Baby.k
    04. Rujan 2018. 11:03

Isssa

Još nisam svjesna da sam mama i da imamo malu bebu 😀👣💙, a stalno mi se plaće od sreće 😀😀😀😀

Meni se place samo kad vidim sliku kamoli tebi😀😀
    Haha frajer mali, nema zafrkancije s njim, odmah srednjaka😂😂

Ssanja
    04. Rujan 2018. 11:04

Nina čestitam na prvom danu škole 😊😚
    Baby.nb1 super za pregled 😊
    Ako je još neko bio na pregledu sorry ako sam preskočila, nadam se da je sve ok kod sviju :)
    Anđeo_ žao mi je zbog bake, nadam se da se dobro oporavlja. Znam da te to pogodilo ali moraš biti jaka zbog bebice 😘
    Cure ako se neko želi pridružiti u grupi stavljam još jednom link https://www.facebook.com/groups/465253027326526/
    Ovdje pišemo a tamo stavljamo slikice i videa kad forum zaštopa 
    Isssa kad budeš u prilici napiši nam malo detaljnije kako je sve prošlo,  nadam se da te ne bili puno. Jesi li radila totalnu ili spinalnu anesteziju? Kako nam je prvi dečko u grupi? 
    Ja sam se upravo vratila iz bolnice, uradili CTG, završili prijavu i papire i pustili su me kući do večeras. U 20h da se javim u bolnicu, tamo ću prespavati. Obzirom da je planirani carski milion nekih priprema, vadili su mi krv, večeras trebam primiti neku inekciju, ujutro će mi staviti kateter i to mi je najgori dio... sekcija u prijepodnevnim satima ujutro ću znati kad tačno. 
    Baš me zanima hoće li danas ili večeras neko biti brži prije mene pa da čitam o još jednoj bebici dok čekam 

Ssanja
    04. Rujan 2018. 11:07

Isssa

Divan je  baš sam sretna zbog vas, plačem a sutra ću i ja tako  prstić je legendaran 

Mrs.mom
    04. Rujan 2018. 11:14

Isssa cestitaam ti na malenom bicu punom ljubavi.. Prenesi malom dječaku da mu želim da bude radostan svaki dan u životu.. 

Gold👑
    04. Rujan 2018. 11:21

Isssa cestitam ti 😘 sva sreca da si bila tamo i da su na vrijeme reagirali...
    PlavaBorovnica hvala na pitanju, dobro smo, prekjucer smo dosle kuci, bile smo 5 dana na pedijatriji radi zutice al sad je sve super, cura puno papa, puno spava, malo place 😊
    Netko je pitao za razlog abrupcije, meni je doktor rekao da ne mora bit razloga jednostavno se desi, ja nisam spadala u rizicnu skipinu pa eto, poslali su posteljicu na biopsiju pa sad cekam nalaze da vidimo sto ce pokazati ... Isto tako mi je rekao da onaj osjecaj uznemirenosti sto sam vam opisala da nisam mogla spavati i da sam cekala da se nesto desi da je to jedan od prvih simptoma abrupcije posteljice i to je puno zena osjecalo, u mom slucaju nam je spasio zivot jer mi nije dao spavat i ne bi skuzila da se nesto dogada, pa eto mozda ova informacija nekad nekom pomogne ...
    Ostale cure koje cekate zelim vam da sve prode u redu i da se brzo mazite sa svojim srećicama 😘❤️🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.