Isssa- čestitam ti na Lukasu, tebi želim brz oporavak bitno da je to iza vas sad 😊
Pročitala sam skorooo sve zaostatke 😁
Vidjela sam da je stigla još jer bebica Svekyca čestitam ti od srca ❤.
Kolastaza- neko je pisao o tome, mene su slali na vađenje krvi, jer su me svrbili prsti na rukama i do zgloba sve su mi vrijednosti na granici ginekologica se čudila veli ni vrit ni mimo 😒 kaže da se nije susrela ili su bili dobri ili jako visoki svrbi me i dalje kontroliram krv svaka 3-4 dana, s tim da ona veli žene kojima su vrijednosti jako povećane da to tolko svrbi da si rane znaju napravit i meni nije u baš tolikoj mjeri ...
Ssanja- prespavala bombu 🙈👏 znači nisam jedina koja ima čvrst san mene možeš odnijet van ja ništa neću osjetit 😒
Baby.nb.1- kutak za bebača je baš lijep 😍 komoda mi je prekrasna di su ju kupila?
Looda_vila- 👏👏👏 za gel i ja ga definitivno kupujem, to si naručila sa njihove stranice? Za kolko ti je stigao? Termin ti je dosta prije mog pa ću čut iz prve ruke 😋😁
Petra- žao mi je zbog kuće, jel ste u međuvremenu uspjeli šta nać?
Baš sam puno toga propustila u ovih tjedan i pol 🙈😂
😞😞– Baka mi je imala moždani i nije mi bilo do ničega iako sam se dobro držala zbog svoje bebice ❤ potreslo me to što sam još komentirala dragom kako mi je frfljala preko telefona i nisam je otišla vidit i reagirala 😓 nego iduće jutro nije mogla ustat udarilo ju je u lijevu ruku i nogu ... Nije mi palo na pamet da bi se to mojoj baki desilo ta nikad nije kod doktora ima 70 god nikad se ne žali da ju nešto boli u mirovini je još ima par žena kojima čisti tako da je svaki dan negdje i ne nije joj previše potrebno nego kaže nemože se zamislit doma da sjedi 😊 a da ne kažem da sve ono tipa avona, Tupperware prodaje prati hoda na sastanke al eto bolest ne bira dešava se i puno mlađima..

Nina- ti imaš prvašića ❤ meni su preslatki one torbe teže od njih 😂
Baby.nb1 - bravo za pregled ni ja ti se ne razumijem u to ( uloživ 2/3 članka) al sigurna sam da ima netko ko zna, javi još kako je prošao ctg..

Hvala cure! Ma odusevljen je, novi klinci, uciteljica... knjige ga bas i nisu toliko zadivile, al sve ostalo mu je mrak 🤣😉 Bas je s veseljem krenuo u skolu, vidjet cemo koliko ce to potrajati 😄😄

Issa zao mi je sto nije islo onako kako si ti htjela, no bitno da ste i ti i bebac zivi i zdravi, tako da ti od srca cestitam na sincicu, uzivajte, mazite se 💖💖💖 jedva cekam i ja svoj smotuljak, ti si sretna sto si vec sad s njim 🎉🎉 ne zaboravi na nas, posalji nam koju slikicu ako zelis naravno 😁😘😘💖💖
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Isssa Cestitam na deckicu i bas mi je zao sto je tako sve završilo unatoč otvaranju i trudovima..bas sam mislila da ćeš ti lijepo normalno roditi..Al bitno da ste i ti i Lukas dobro na kraju..
Ja evo u Petrovoj kampiram..muž je doma s malim jer je izgleda pokupio kozice u vrticu..i sad sam ja sva uplašena jer eto porod može bilo kad krenut,a malac doma zarazan..sad se molim za još bar tjedan dana da sam u komadu,da on prestane bit zarazan jer mi nije humano slati ga negdje jer nam bake nisu bas tako blizu..
Javim se kasnije..

Hvala vam cure na čestitkama 😀
Još nisam svjesna da sam mama i da imamo malu bebu 😀👣💙, a stalno mi se plaće od sreće 😀😀😀😀

Još nisam svjesna da sam mama i da imamo malu bebu 😀👣💙, a stalno mi se plaće od sreće 😀😀😀😀
Meni se place samo kad vidim sliku kamoli tebi😀😀
Haha frajer mali, nema zafrkancije s njim, odmah srednjaka😂😂

Nina čestitam na prvom danu škole 😊😚
Baby.nb1 super za pregled 😊
Ako je još neko bio na pregledu sorry ako sam preskočila, nadam se da je sve ok kod sviju :)
Anđeo_ žao mi je zbog bake, nadam se da se dobro oporavlja. Znam da te to pogodilo ali moraš biti jaka zbog bebice 😘
Cure ako se neko želi pridružiti u grupi stavljam još jednom link https://www.facebook.com/groups/465253027326526/
Ovdje pišemo a tamo stavljamo slikice i videa kad forum zaštopa
Isssa kad budeš u prilici napiši nam malo detaljnije kako je sve prošlo, nadam se da te ne bili puno. Jesi li radila totalnu ili spinalnu anesteziju? Kako nam je prvi dečko u grupi?
Ja sam se upravo vratila iz bolnice, uradili CTG, završili prijavu i papire i pustili su me kući do večeras. U 20h da se javim u bolnicu, tamo ću prespavati. Obzirom da je planirani carski milion nekih priprema, vadili su mi krv, večeras trebam primiti neku inekciju, ujutro će mi staviti kateter i to mi je najgori dio... sekcija u prijepodnevnim satima ujutro ću znati kad tačno.
Baš me zanima hoće li danas ili večeras neko biti brži prije mene pa da čitam o još jednoj bebici dok čekam

Divan je baš sam sretna zbog vas, plačem a sutra ću i ja tako
prstić je legendaran

Isssa cestitaam ti na malenom bicu punom ljubavi.. Prenesi malom dječaku da mu želim da bude radostan svaki dan u životu..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji