Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majchi511
    04. Rujan 2018. 21:34

Anđeo meni su super te traperice,još sutra si idem kupiti jedne tamnije, nemogu ipak jos 7 tjedana u jednima samo hodat isto tak i par majica moram uzet , preko ljeta je bilo super samo u haljinicama sam bila,al sad je ipak malo zahladilo. A za dječju robicu necu komentirati, svaki put sama sebi kazem da imam dosta i da mi ne treba više i onda ne mogu odoljeti ako nešto vidim. U zadnje vrijeme vrećice poskrivecki unosim u kuću da muž ne vidi,jel njemu nije jasno kak meni sve to treba za malenu 😂

petrapp2605
    04. Rujan 2018. 21:36

Ssanja samo hrabro draga! Ovo ti je zadnja noć s trbuščićem, sutra ćeš postati ponosna mama 😍☺️! 

Baby.nb1
    04. Rujan 2018. 21:37

Ssanja nisi vise plavusa😊 i ova ti boja super stoji 👌
    Budi hrabra, sutra ti je bebica u narucju ❤️❤️ al vjerujem da ti je nervoza, ja prije redovnog pregleda ne mogu spavat 

url=https://lilypie.com]

christyy
    04. Rujan 2018. 21:49

Ssanja sretno draga!! Shvacam te skroz sto se nervoze tice ali imaj na umu da ces sutra biti sa svojom curicom 😊

Nas_bebac
    04. Rujan 2018. 21:56

Ssanja sretno i hrabro sutra si već sa svojom curkom 💪💪💪
    KikeS totalnoo djelim tvoje uzbuđenje i ja jedva čekam neznam ni kako ću spavati jer sam full uzbuđena zbog ctg-a
    Majchi511 slatkii bušoo 🙂🙂🙂🙂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Looda_vila
    04. Rujan 2018. 22:13

Endzrue ja sam spomenula da sam uz vodene kozice preboljela i ospice, no ne znam kako si zakljucila da sam rekla da je to dvoje isto?!  Naravno da nije. Vrlo dobro pamtim i ja i moji doma kako je izgledalo kad sam oboljela od ospica, sa temperaturom od 39-40 nekoliko dana, u plikovima, kasljanjem, pocetnom upalom pluca itd. No, najvaznije da sam ih preboljela... pa kasnije pokupila hripavac i tak, sve te zarazne bolesti sam valjda odradila haha🤪😃
    Sanja jooj sretnooo!! Sutra upoznajes svoju curicu napokon!😍😍😍💖💖💖

Ssanja
    04. Rujan 2018. 22:31

Hvala vam cure, divne ste 
    Malo sam se opustila, sama sam u sobi pa tipkam malo, sestre su super, radili smo CTG ponovo i beba je dobro što je navažnije  u sobi pored moje čujem malu bebu kako plače i nestvarno mi je da će već sutra i moja tako spavati pored mene 

• Anđeo_
    04. Rujan 2018. 22:47

Majchi511

Anđeo meni su super te traperice,još sutra si idem kupiti jedne tamnije, nemogu ipak jos 7 tjedana u jednima samo hodat isto tak i par majica moram uzet , preko ljeta je bilo super samo u haljinicama sam bila,al sad je ipak malo zahladilo. A za dječju robicu necu komentirati, svaki put sama sebi kazem da imam dosta i da mi ne treba više i onda ne mogu odoljeti ako nešto vidim. U zadnje vrijeme vrećice poskrivecki unosim u kuću da muž ne vidi,jel njemu nije jasno kak meni sve to treba za malenu 😂

Slažem se bilo je super preko ljeta i ja sam stalno u haljinama bila i ponekad te tajce 😁😊 sad si me baš podsjetila na trapke prije koji tjedan su mi već bile neudobne kao da rez nije ispod trbuha nego višlje pa me žuljaju ako spustim onda se ružno  naboraju 🤔😑 moram si kupit di si ti svoje kupila?

• Anđeo_
    04. Rujan 2018. 22:48

Ssanja- oprosti ne znam Jesi već napisala pa nisam popratila u kojoj si bolnici?

Dija85
    04. Rujan 2018. 23:00

Ssanja

Hvala vam cure, divne ste
    Malo sam se opustila, sama sam u sobi pa tipkam malo, sestre su super, radili smo CTG ponovo i beba je dobro što je navažnijeu sobi pored moje čujem malu bebu kako plače i nestvarno mi je da će već sutra i moja tako spavati pored mene

Samo hrabro! 💪❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.