Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anusha
    04. Rujan 2018. 07:39

Cure meni doktor jučer sa 36+5 nije gledao protoke. Jel to normalno ili je on to malo zaboravio? 

petrapp2605
    04. Rujan 2018. 07:41

Isssa iskrene čestitke! Da se brzo oporaviš! Lukasu želim puno zdravlja i da bude dobra beba!
    Čitala sam neki dan neki članak o hematomima u trudnoći, i ispada da je abrupcija posteljice najteži oblik hematoma, ali kao i kod ostalih oblika zapravo se ne zna točan uzrok. Sva sreća je što je u većinu slučajeva ovaj oblik hematoma odmah prepoznati od strane dr, pa iako bi mogle biti gadne posljedice sve prođe dobro zbog pravovremenu medicinske intervencije. Ali stvarno mi je žao što je ovo već treći slučaj u našoj grupi...

• Bruncili
    04. Rujan 2018. 07:47

Issa cestitam ti od srca i neka nama Lucasa kao prvog decka u grupi 😘😘😘😘
    Phd nalaz posteljice kaze zasto je doslo do abrupcije posteljice...kod mene je tromb i vjerojatno sam pozitivna na trombofiliju al to jos nisam odlucila ic saznavat do kraja 😁 morala bi se i u gin narucit, al uopce nisam sigurna jesam imala mengu il ne. 1 dan ktvarim, drugi ne... ono porodjajno je gotovo vec odavno...

PlavaBorovnica
    04. Rujan 2018. 07:52

Dobro jutro! Veselo je ovdje :)
    Isssa, sve najbolje mami i bebi ❤❤❤
    Anusha, kako se gledaju protoci? Ja sam zadnjih dana u strahu da nečim pritiscem bebi dovod, pa spavam gotovo samo na lijevom boku, kratko na desni da ne trnem pa opet lijevi (jer je beba smještena desno kraljeznicom i guzom). 
    Svekyca, kako si ti i tvoja djevojčica? Kako se oporavljas?

Dija85
    04. Rujan 2018. 08:00

Isssa čestitke! Lukas dobrodošao! 😍🤗🎉🎊

• pandica1805
    04. Rujan 2018. 08:02

Isssa cestiiiitam 😘😘 brz oporavak ti zelim, mazite se i pazite :) bitno da je na kraju sve uredu :)
    Jesam sad ja slijedeca? Haha
    Ja nisam spavala od 5 tj jos uvijek ne spavam. Bas divno. Ocekujem svaki cas da se sin probudi i ne znam kako cu danas funkcionirat. 

• anusha
    04. Rujan 2018. 08:02

PlavaBorovnica

Dobro jutro! Veselo je ovdje :)
    Isssa,sve najbolje mami i bebi ❤❤❤
    Anusha, kako se gledaju protoci? Ja sam zadnjih dana u strahu da nečim pritiscem bebi dovod, pa spavam gotovo samo na lijevom boku, kratko na desni da ne trnem pa opet lijevi (jer je beba smještena desno kraljeznicom i guzom).
    Svekyca, kako si ti i tvoja djevojčica? Kako se oporavljas?

Preko uzv. To je ona neka oznaka sa par slova i par brojeva . Zašto misliš da bebi pritišćeš dovod? 

Dea_Rene
    04. Rujan 2018. 08:12

Issa čestitke od srca <3 

petrapp2605
    04. Rujan 2018. 08:21

Jučer vam nismo stavile sliku punog 35tj. 
    Jutros me moja curka mogu reć malo preplašila, očito je promjenila položaj i otišla nekako jako visoko pod rebra, uz to me probudila BH kontrakcija i naravno tvrd trbuh, i baš sam se čudno osjećala, između neugode i boli, ali evo vratila se u svoju omiljenu poziciju koljeno na pupak ☺️ i sad mi je lakše. 

• Lanaa11
    04. Rujan 2018. 08:22

Isssa, Čestitam... Bitno da je sve ti iza vas sad.. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.