Cure meni doktor jučer sa 36+5 nije gledao protoke. Jel to normalno ili je on to malo zaboravio?
Isssa iskrene čestitke! Da se brzo oporaviš! Lukasu želim puno zdravlja i da bude dobra beba!
Čitala sam neki dan neki članak o hematomima u trudnoći, i ispada da je abrupcija posteljice najteži oblik hematoma, ali kao i kod ostalih oblika zapravo se ne zna točan uzrok. Sva sreća je što je u većinu slučajeva ovaj oblik hematoma odmah prepoznati od strane dr, pa iako bi mogle biti gadne posljedice sve prođe dobro zbog pravovremenu medicinske intervencije. Ali stvarno mi je žao što je ovo već treći slučaj u našoj grupi...
Issa cestitam ti od srca i neka nama Lucasa kao prvog decka u grupi 😘😘😘😘
Phd nalaz posteljice kaze zasto je doslo do abrupcije posteljice...kod mene je tromb i vjerojatno sam pozitivna na trombofiliju al to jos nisam odlucila ic saznavat do kraja 😁 morala bi se i u gin narucit, al uopce nisam sigurna jesam imala mengu il ne. 1 dan ktvarim, drugi ne... ono porodjajno je gotovo vec odavno...
Dobro jutro! Veselo je ovdje :)
Isssa, sve najbolje mami i bebi ❤❤❤
Anusha, kako se gledaju protoci? Ja sam zadnjih dana u strahu da nečim pritiscem bebi dovod, pa spavam gotovo samo na lijevom boku, kratko na desni da ne trnem pa opet lijevi (jer je beba smještena desno kraljeznicom i guzom).
Svekyca, kako si ti i tvoja djevojčica? Kako se oporavljas?
Isssa cestiiiitam 😘😘 brz oporavak ti zelim, mazite se i pazite :) bitno da je na kraju sve uredu :)
Jesam sad ja slijedeca? Haha
Ja nisam spavala od 5 tj jos uvijek ne spavam. Bas divno. Ocekujem svaki cas da se sin probudi i ne znam kako cu danas funkcionirat.
Dobro jutro! Veselo je ovdje :)
Isssa,sve najbolje mami i bebi ❤❤❤
Anusha, kako se gledaju protoci? Ja sam zadnjih dana u strahu da nečim pritiscem bebi dovod, pa spavam gotovo samo na lijevom boku, kratko na desni da ne trnem pa opet lijevi (jer je beba smještena desno kraljeznicom i guzom).
Svekyca, kako si ti i tvoja djevojčica? Kako se oporavljas?
Preko uzv. To je ona neka oznaka sa par slova i par brojeva . Zašto misliš da bebi pritišćeš dovod?
Jučer vam nismo stavile sliku punog 35tj.
Jutros me moja curka mogu reć malo preplašila, očito je promjenila položaj i otišla nekako jako visoko pod rebra, uz to me probudila BH kontrakcija i naravno tvrd trbuh, i baš sam se čudno osjećala, između neugode i boli, ali evo vratila se u svoju omiljenu poziciju koljeno na pupak ☺️ i sad mi je lakše.
Sortiraj odgovore
Najstariji