Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Rujan 2018. 11:16

Ajme koja divna hladna noc napokon! Pokrila sam se cak! 😁
    Mene sutra ceka depilacija😅 U srijedu je napokon kontrola, nikako docekati. Prosli put sam bila sva ponosna kako sam se super izdepilirala, a kad ono masakr, porezala se, pola ostavila, pola na pola 😥 mislim da cu muza natjerati da mi pomogne jer sama vise ocito ne mogu. 

Bas super objasnjeno za Zg bolnice, nadam se da ima koja cura koja nas cita, a ne tipka da nam podijeli iskustvo sa splitskim rodilistem. Mene sve zanima,a nemam koga pitati 😅🙈

Isssa
    03. Rujan 2018. 11:24

Justme i MaSen hvala na iscrpnom izvještaju, divne ste 😘, na klistir sam skroz zaboravila 😰, bljaaaaak 😞, znači još mi fali ručnik za tuširanje poslije klizme 😀
    Kak ste danas????
    A depilaciju sam otkrila kako izvesti 😀, imam u sobi ogledalo na ormaru, sjednem na pod i udri 😀
    I evo pregled završio, kaže dr moglo bi danas 😀😀😀😀
    Cerviks u nestajanju, 2 prsta do ovoja i glavice, plodna voda mliječna 😀

Baby.k
    03. Rujan 2018. 11:34

Aurora znaš li možda kako su organizirana predavanja? Ja i dragi bi išli, ali ne znam kako bi uskladili zbog njegovog posla, a baš nisam više u stanju da vozim sama iz Karlovca.
    Aaaa stiže nam prvi dečkoo💙💙💙 jesi spremna? 😀😀

03. Rujan 2018. 11:40

Isssa, napokon Lukas odlucio van! 💪
    Stize nam deckooo 💙
    Jesi uzbudena? Jel te strah ili jedva cekas da krene i da zavrsi? 😁
    Kako smo se dogovarale da se otvori nova grupa ili fejs, sad je mom trudnickom mozgu palo napamat zasto jednostavno ne ostanemo u ovoj grupi? Ili ima neki limit postova pa moramo raditi drugu? Prvi put sam aktivna na nekom forumu pa ne kuzi bas kako to ide 

Crna191
    03. Rujan 2018. 12:05

Isssa ajmeeee..svi jedva čekamo Lukasa.. želim ti da se doma sto vise otvoriš i dodes u bolnicu već pred gotovo..da sve brzo i dobro prode😊 i stiže nam prvi djecak💙

• pandica1805
    03. Rujan 2018. 12:12

Isssa wuhuuu.. stize bebac :)) moj ni da bi haha a cerviksa nemam vec par tjedana.

Nas_bebac
    03. Rujan 2018. 12:15

Isssa wehaaa stižeee Lucassss sve ga nestrpljivo očekujemo 👏👏👏👏👏 samo nek prođe brzoo i laganoo 😘
    E pa ja mislila da sam na našoj temi pa okačila sliku na ljetne bebe hahahha 🙈🙈🙈🙈🤭🤭 al evo budem i ovdje za puni tjedan (samo da provjerim dal sam na pravoj temi hahahha zbunjola ) 😂😂😂🤪🤪

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Jelennnna
    03. Rujan 2018. 12:50

Issa sretno danas! Bas lijepo doba je Lukas izabrao za dolazak, prijelaz s ljeta na jesen. 
    Tobolcici su Vam svima preslatki. 
    Ja mislim da je najbolje da se na bebama otvori nova tema, tako da tamo mozemo nastaviti cakulu pa da smo sve tamo.
    KikeSt vecina mojih prijateljica ima ok iskustvo s poroda, nitko nije se nesto previse zalio na doktore ili babice u splitskom rodilistu. Vise su se zalile na sestre kako slabo pomognu oko edukacije za dojenje i tako da znaju bit bezobrazne prema zenama koje su carski rodile i tako te neke slicne stvari te da kad daju bebama mlijeko pit slabo steriliziraju te bocice pa bebama afte nastanu ( kao samo operu kroz vodu i to je to)

Endzrue
    03. Rujan 2018. 12:57

Nas_bebac

Dija meni je muz rekao da isofix kukice imaju samo auti od 2007 nadalje pa pazi si…. Jer da stariji auti toga nemaju… Ovako mora izgledat aneki noviji auti ti imaju i oznakicu isofix piše..
    Pa gledaj si dali ima… Ako imas namjeru kupovat auto starije od 2007g

Krivo ti je rekao.. Auti od 2004. Imaju isofix moj je 2005. Hundai i ima ga

Aurora
    03. Rujan 2018. 13:19

Baby.k

Aurora znaš li možda kako su organizirana predavanja? Ja i dragi bi išli, ali ne znam kako bi uskladili zbog njegovog posla, a baš nisam više u stanju da vozim sama iz Karlovca.
    Aaaa stiže nam prvi dečkoo💙💙💙 jesi spremna? 😀😀

Počinje 11.09. i treba doći oko 16.30h, platiti i sve srediti, a predavanja su od 17.30-19h. Bit će 8 susreta kroz 2-3 tjedna. Mislim da je sestra nešto rekla da ne mora na baš svaki doći suprug, al provjeri. Cijena je 400kn i dobije se odijelo za supruga i već šta treba...
    Meni se čini super, iako me strah kako ću sjediti toliko dugo, al budem nekako 😁

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.