Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    03. Rujan 2018. 08:33

Jutroo curee 
    Jaoo ssanja prespavala bombuu?? Dobar san bome, ja spavala s jednim okom otvorenim glupe mačke mjaukale a ja smotana sve gledam gdje to ta mala beba place i trazim u polusnu oko sebe, trbuh mi bio tvrd  cijeli dan a pred vecer non stop lagani menstrualni bolovi ali bebo se miče pa sam zakljucila da je sve ok i da je kriva šetnja i da odem spavat, evo sada me malo bolucka ali beba se javila pa si mislim da je uredu 😁 cure sretno na pregledima ja imam prekosutra 😁😁
    Dija muha se zamjerila krivoj osobi 😉😉😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Crna191
    03. Rujan 2018. 08:38

Jutro..
    Joj super info za Petrovu i porod..vidim da je svuda slično..na Sv.Duhu je ko sto je Justme opisala samo sto sam ja završila na carskom..nakon carskog sam prebačena u sobu i dobila bebu,sestra mi je pomogla obuci spavaćicu moju i mrežaste gaće i uložak..staviti obavezno na vrh torbe u jednu vrećicu..ja sam nosila i svoje jednokratne podloge jer sam kasnije bas dosta krvarila budući da sam prvo morala 12h samo ležati zbog carskog.. 
    i duzna sam slikicu za 38tt

• anusha
    03. Rujan 2018. 08:48

Ja se uopće ne zamaram depilacijom. Isto mi je danas pregled i urediti ću koliko mogu a njima ako smeta neka briju :) ma šta oni sve vide i dožive, glavno da smo oprane i čiste! 

Looda_vila
    03. Rujan 2018. 09:35

Sretno cure  na pregledima i pripremama za pregled😁
    Ja klasika, pola noci hodala po stanu i tek pred jutro zaspala ko top - do sad.  Ovo sa grcenjem sake postaje uzasno, ne mogu uopce stisnut saku...cim malo savinem prste boli ko sam vrag. 
    Pokusala neke vjezbe radit za karpalni sindrom + masaza, nula bodova😑😑
    Danas popodne imam goste,  stigla kuma iz njemacke  sa klinkom🎉🎉 bas se veselim!! Moram slozit  neki kolac i smislit neki finger food😄🤔

03. Rujan 2018. 09:48

Ssanja - ne brini, na plac djeteta ćeš se buditi čak i da je najtiši. Cut ćeš dijete kad ga nitko ne čuje na katu a kamoli u istoj prostoriji. Ja sam živjela u neboderu koji je doslovno prvi red do pruge, toliko sam stekla tvrd san da si me mogao komotno iznijeti iz stana i staviti na tu istu prugu 
    Isto tako sva mladunčad sisavaca ima sličnu frekvenciju plakanja koja nam je doslovno urođena da na nju reagiramo. Ima dosta istraživanja na tu temu ali samo mogu potvrditi da se kod mene ispostavila točnom 

Jelennnna
    03. Rujan 2018. 09:51

Jutrooo klokse, 
    Vidim pomalo je burno kod vas, ne zna se jel jos krenulo ili nije. 
    Sretno svima na pregledima. 
    KikeSt i ja sam cula u splitskom rodilistu da ne moras imat ista za bebu, oni ih mijenjaju i kupaju kazu ok pa da nema potrebe, donese se samo ta robica za iznijet.
    Netko je pitao za 8 i 9 misec  jel se najvise deblja. Ja se kroz cili mjesec nisam nesto specijalno nadebljala (mozda oko kile), al primjecujem da mi pasu neke stvari koje prije nebi. Evo zadnjih dana marenda br 1 mi bude po fete cheesecakea i kocka tamne cokolade, iza tog jos nakon 2 h pojedem cca 7 manjih sljiva. 
    Inace ne bi tako bzvz nutritivni dorucak imala, al u zadnje vrime je gore od gorega hahhha (kroz ovaj tjedan je bilo isto Monte veci onaj i kava, digestive keksi i cokolade malo, ugl bitno da je slatko). Al eto bar sam disciplinirana s kolicinom i ostatak dana zdravo. 
    Sretno svima na pregledima.

suncica85
    03. Rujan 2018. 10:03

Crna191

Jutro..
    Joj super info za Petrovu i porod..vidim da je svuda slično..na Sv.Duhu je ko sto je Justme opisala samo sto sam ja završila na carskom..nakon carskog sam prebačena u sobu i dobila bebu,sestra mi je pomogla obuci spavaćicu moju i mrežaste gaće i uložak..staviti obavezno na vrh torbe u jednu vrećicu..ja sam nosila i svoje jednokratne podloge jer sam kasnije bas dosta krvarila budući da sam prvo morala 12h samo ležati zbog carskog..
    i duzna sam slikicu za 38tt

Crna odlicna slikica, i onda kad se dijete rodi ta ista poza sa bebicom u tom kompleticu, supersweet 

• pandica1805
    03. Rujan 2018. 10:23

Isssa ja sam radala u svojoj novoj spavacici. Ne znam zasto bi ju bacala? Od krvi nisam vidjela ni k. Spavacica mi je bila skroz cista jedino mokra od znoja. Nakon poroda su me skinuli skroz golu zato da dijete bude sa mnom koza na kozu. Tako sam bila par sati jedino mi je sestra stavila uloske i obukla mrezaste gacice. Lezala sam u radaoni onih standardnih par sati sto se mora odlezat. Jedino nisam znala da nakon poroda ne odmah nego ono nakon par sati da moram obvezno ic piskit da izbacim krv. I dode sestra i pita me jesam bila piskit ja reko ne, lezim cijelo vrijeme. Pita ona od kad nisam piskila pa reko od jucer u ponoc (a to me pitala drugi dan u podne). Ajme kad je ona digla frku brzo dizi se moras na wc ovo ono. Cure moje kad je ona mene podigla sa kreveta kad se ta krv slila na pod ko u horor filmu. Ta dva dana u bolnici se nisam kupala nego sam nakon svake nuzde si pripremila bokal vode i nad wc skoljkom bi si lagano pustala vodu po pi-pi da mi se opere a i godi za ranu. Obucem ciste mrezaste stavim dva uloska i to je to :) prvih nekih tjedan dana sam se kupala samo u vodini nisam koristila nikakve dezice da beba zapamti moj prirodni miris. Nakon toga sam otisla u ljekarnu i trazila neutralne sampone i dezice i to sam koristila jos koji tjedan. Znaci tek nakon nekih mj dana sam se pocela kupat u svom normalnom samponu i koristit mirisljave dezice :)

Baby.k
    03. Rujan 2018. 11:00

Aaaa evo napokon i mene. Pokvario mi se mobitel, muž mi je dao neki svoj stari, ali se nisam mogla sjetiti lozinke od klokanice, pa sam tek sad išla promijeniti.
    Vidim nešto se pokreće kod vas, jel stižu bebicee? ☺☺
    Bušice su vam preslatke😍😍
    I hvala punooo mamicama na iskustvima, i meni to puno znači, prvi put ne znaš šta te čeka, šta i kako, pa je uvijek lakše kad netko ovako podijeli svoja iskustva. Baš me za Petrovu zanimalo☺

Aurora
    03. Rujan 2018. 11:08

Hvala što ste podijelili iskustva s bolnicama, mene isto zanimalo za Petrovu😀
    Ide li možda netko na njihov tečaj 11.09.? Ja se se predbilježila pa se nadam samo da ću izdržati...
    A što se tiče depilacije, ajme kako je to zahtjevna vještina ovih dana😁 Već sam mislila ma baš me briga, ostavit ću pa nek me briju kako hoće😂
    Jel nam trebaju neke papuče za rađaonu? 

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.