Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    03. Rujan 2018. 21:05

Kikica

Curke evo i mojih novosti. Dakle, u Vinogradskoj cu rodit i tamo se pratim, narucena danas bila na uzv. I kako sam u sub bila na hitnoj, isto u Vinogradskoj, pitam dr dal da idem danas, ona kaze da mogu, dapace, bolje provjerit sve jos jednom. I nis ja dodem, prodem pola iskopanog grada i cekam 2 sata na red i dobijem jezikovu juhu unutra da sta sam dolazila, tko me poslao kad sam bila pred dva dana i tako on meni pametuje ko da sam neko dijete. 

Ma zanemari te komentare, glavno da je s bebicom sve 5. Meni se isto od te robice za muske nema uopce nekog izbora, za zenske ima bas bas svega. Jos ja nisam vicna online ista kupovat.
    Mislim da mozes u obzir uzet i beige i bijelu to su ti sve neutralne neke boje. 

Looda_vila
    03. Rujan 2018. 21:08

Baby.nb1

Pozdrav curke! Mi danas cijeli dan u akciji. Ja se osisala, pa otisli kupiti kolica, sutra cemo ih pokupiti. Sad evo dosli na autobusni pokupit paket s robicom sta je sogica poslala. Tako da sam sad mirnija. Sve se privodi kraju. A muz je tako smijesan, sad ga je tek neka euforija oprala, nakon sto je kokica gurao po ducanu. 😂
    Sto se tice urinokulture, moguce da si ispiskila van, i meni je tako bilo jer sam pila hektolitre vode.
    Ajme sad me jos depilacija ceka, Boze pomozi, a sutra kampiranje u trudnickoj.
    Malac mi je bio presmijesan danas u frizerskom, svaki put kad bi netko fen upalio, on se raspameti 😂😂😂

Sretno sa depilacijom!😏 tako se moja mala raspameti kad kuham i upalim napu 😂 

Elza
    03. Rujan 2018. 21:18

Kikica i mene začudilo kako malo ima zelene i žute robice, nije mi jasno zašto.. Ja bih rado kupila nesto zuto ili zeleno a kad sam bila kupovala nije bilo... Sad nedavno je u lidlu bilo bež bodija i pidzamica ali to je to. E i kad se prije ljeta prodavala u lidlu ljetna kolelcija bilo je zelenih bodija ali su skupa u pakiranju bili rozi+zeleni tako da je to opet za curice... Steta...

• Kikica
    03. Rujan 2018. 21:19

Jelena M

Kikica

Curke evo i mojih novosti. Dakle, u Vinogradskoj cu rodit i tamo se pratim, narucena danas bila na uzv. I kako sam u sub bila na hitnoj, isto u Vinogradskoj, pitam dr dal da idem danas, ona kaze da mogu, dapace, bolje provjerit sve jos jednom. I nis ja dodem, prodem pola iskopanog grada i cekam 2 sata na red i dobijem jezikovu juhu unutra da sta sam dolazila, tko me poslao kad sam bila pred dva dana i tako on meni pametuje ko da sam neko dijete.

Ma zanemari te komentare, glavno da je s bebicom sve 5. Meni se isto od te robice za muske nema uopce nekog izbora, za zenske ima bas bas svega. Jos ja nisam vicna online ista kupovat.
    Mislim da mozes u obzir uzet i beige i bijelu to su ti sve neutralne neke boje.

Daa, moja je curka, iako vec evo 2 mjeseca nitko nije od dr komentirao spol pa se nadam da nije nesto naraslo jer mi je sestra dala tonu zenske robice i sve sam lijepo slozila i oprala 🤣 A bas ima lijepih kompletica za curke, al ne usudim se hahaha.. Ipak ce ic neutralno 😁😉 Nego koliko se uopce uzv-a radi u 9.om mjesecu trudnoce? Netko radi svaki tjedan, a netko nijednom pa mi nis nije jasno.. I da, mogu ic na depilaciju iduci tjedan? Tad cu bit 37.tjedan, a kako me ovaj smantao, nisam ni pitala :D

• Kikica
    03. Rujan 2018. 21:20

Kalanhoja

Kikica i mene začudilo kako malo ima zelene i žute robice, nije mi jasno zašto.. Ja bih rado kupila nesto zuto ili zeleno a kad sam bila kupovala nije bilo… Sad nedavno je u lidlu bilo bež bodija i pidzamica ali to je to. E i kad se prije ljeta prodavala u lidlu ljetna kolelcija bilo je zelenih bodija ali su skupa u pakiranju bili rozi+zeleni tako da je to opet za curice… Steta…

Kalanhoja

Kikica i mene začudilo kako malo ima zelene i žute robice, nije mi jasno zašto.. Ja bih rado kupila nesto zuto ili zeleno a kad sam bila kupovala nije bilo… Sad nedavno je u lidlu bilo bež bodija i pidzamica ali to je to. E i kad se prije ljeta prodavala u lidlu ljetna kolelcija bilo je zelenih bodija ali su skupa u pakiranju bili rozi+zeleni tako da je to opet za curice… Steta…

Elza
    03. Rujan 2018. 21:46

U subotu ujutro sam na televiziji gledala dm babybonus emisiju i govorilo se o nekoj aplikaciji u kojoj su savjeti nasih pedijatara za postupanje s bebama... Nisam gledala od početka i nisam cula kako se zove aplikacija a ne mogu ni naci na youtubeu tu emisiju... Zna netko mozda koja je to aplikacija?

Isssa
    03. Rujan 2018. 21:57

Uf cure krenuli su trudovi, sad znam kaj znače TRUDOVI 😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵
    U razmaku su od 8 minuta, još malo čekam pa tuširanje i put bolniceeeeeee
    Uglavnom bole kao da će tijelo puknuti na pola, crni mi se pred očima i svaka dlaka na tijelu se digne od boli i pritisak na guzu je OGROMAN 😵

Elza
    03. Rujan 2018. 21:58

Isssa

Uf cure krenuli su trudovi, sad znam kaj znače TRUDOVI 😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵
    U razmaku su od 8 minuta, još malo čekam pa tuširanje i put bolniceeeeeee
    Uglavnom bole kao da će tijelo puknuti na pola, crni mi se pred očima i svaka dlaka na tijelu se digne od boli i pritisak na guzu je OGROMAN 😵

Issa, sretno, mozes ti to, samo hrabro!!! 

Nas_bebac
    03. Rujan 2018. 22:01

Neki dan sam bila u Kiku i bebaču uzela krpice mazilice jeftine su a fora , pa sam odmah bacila oko i na robicu imaju na akciji od 17.90 nagore svakakve robice ima puno neutralnih boja pa ako je kojoj kik blizu neka baci oko meni je njihova robica bas fora 😀😀 a i kvalitetna je

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Looda_vila
    03. Rujan 2018. 22:03

Isssa jaoooo, citajuci to i mene sve boli !! Samo hrabro, da sto brze i sto bezbolnije prode!!! .javi nam se sa novostima kad stignes!! 🎉🎉 dolazi Lukas!!💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.