Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cekalica123
    03. Rujan 2018. 14:21

Cure divno ste opisale kako sve ide u rodilistima, jos kad bi bila neka dobra dusa koja je to sve prosla u osjeckoj bolnici pa da napise bila bi presretna, kao i stvari za bebu koje bi trebala ponijet u kbc osijek. 
    Ja sam se danas isto uhvatila peglanja i mislim si ma sad cu ja to na brzinu a kad ono puzevim korakom to ide 😂 
    issa bas se veselim prvo deckicu 👌👌👌

petrapp2605
    03. Rujan 2018. 14:24

Jelena M

petrapp2605

Amy2018

Hello curkeee, nisam stigla sve procitati od jutros, imam goste pa ajd reko kasnije procitam a sad sa kontrole da se javim :D Naime, imam bakterija u urinu dosta, dobila sam antibiotike, je li to opasno za bebu sta mislite, znaci pisalo je masa bakterija na nalazu? Inace prvi ctg radila, sve ok, uzv isto ok, jedino kao umjesto 36 tt, stavio 35 tt, valjda mu uzv tako pokazao, a inace to nije moj doktor, paaaa mi krivo sto me unazadio, mora da je beba ipak malo ispod 36 tt il sta vec… Za 7 dana opet ctg i uzv, radujem se, pocelo je cesce :D drzim fige svima koje imaju preglede 🤭😘😘😘✌️✌️

Masa bakterija? Jesi radila urinokulturu, bez nje nema smisla piti antibiotike ako se ne zna o kojim bakterijama ili bakteriji riječ.

Ako joj je visok Crp bio mozda su joj dali vec neki sirokopojasni antibiotik.

To jedino ako je i krv vadila pa da je i cpr visok, al definitivno bolje odraditi i urinokulturu pa antibiogram da se zna o čemu je riječ. 

Maggie85
    03. Rujan 2018. 14:25

Isssa, sretno ako bude danas!!
    Mi na Zimskim mamama/bebama smo se baš jučer dogovarale da ostanemo sve u grupi dok i zadnja cura ne rodi, jer bi inače zadnjih mjesec-dva njih nekoliko soliralo. Čini nam se logično, ako baš bude previše postova, da se kasnije sve skupa prebacimo u novu grupu/temu. 

PlavaBorovnica
    03. Rujan 2018. 14:54

Joj, divan dan da se nešto pokrene. 👏😁😍😍😍
    Ja se sve nadam da će i kod mene, međutim osim smeđeg iscjedka nista. Nisam čak ni sigurna da je to sluzni čep. Ja se spakirala! Neću vam pisati što jer vidim da je svaka bolnica zasebna priča, a ja sam jedina ovdje iz svog grada :D
    Kod nas rađaš u spavacici koju ti oni daju, jer kažu "žene dolaze u svačemu rodit" a za poslije trebaš imati 2 svoje. Ja sam uzela baki svojoj 2 spavacice (vrlo mi zgodno stoje hehe) i mužu Nike šlape. Bit ću vrlo high fashion.😁

Amy2018
    03. Rujan 2018. 15:08

Ne zna se koja je bakterija, rekao je da ne radimo to evo antibiotik. E sad me bas brine jer kažete da moze i ne pomoci antibiotik ako se ne zna koja je. Hm, nadam se da kao sto kazete bebi ne moze naskodiiti. :/ 

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

christyy
    03. Rujan 2018. 15:24

Isssa sretno! 😊 sada brojis sate a ne dane 😁
    I ja gotova s pregledom, trajao je doslovno 5 min. Samo me vaginalno pregledali, sve je ok, napravili bris na bhsb, pise cerviks 1čl, uloziv za vrsak jagodice prsta. I postedjeli su me guk profila!!! Wohooo 
    Kaze nema smisla sad u 36.tj ponavljat, nek se drzim dijete i to je to 🙂🙂🙂 sljedeca kontrola iduci petak.
    Ocekivala sam to malo detaljnije, valjda ce sljedeci bit...
    😘😘 svima

Jelennnna
    03. Rujan 2018. 15:38

Amy2018

Ne zna se koja je bakterija, rekao je da ne radimo to evo antibiotik. E sad me bas brine jer kažete da moze i ne pomoci antibiotik ako se ne zna koja je. Hm, nadam se da kao sto kazete bebi ne moze naskodiiti. :/

Nemoj brinuti. Zna on svoje razloge bolje od nas i tvoj nalaz i stanje. 
    Christy bome odlicno prosao pregled, a i od tvog kao i mog daljnjeg otvaranja nista zasad. 

joNNa
    03. Rujan 2018. 15:45

Isssa hoce li taj tvoj deckic van vec ?! 🙂❤️Jedva cekam
    Ja sam isto dnas s pregleda, sve uredu osim kg 2.5 kg u mjesec dana  Sad sam u plusu 15  Hm hm. A jos mjesec i po do poroda. Jaaao  Meni tesko sve postaje. Stavrno sam zamisljala trudnocu laksom i da cu bas ja biti super women koja moze sve 😂do zadnjeg dana. I jos mi beba lezi popreko vec drugi put. Iako sam to znala bez da mi kaze . Znam gdje udara. Vrlo rijetko gore u rebra. Ne brinem se...ugodno popodne i vecer svim kloksicama sa sto manje tegoba❤️🙂

Isssa
    03. Rujan 2018. 15:47

Amy2018 nadam se da će antibiotik na slijepo uništiti beštiju, ja bi na tvom mjestu privatno otišla napraviti urinokulturu jer je nalaz drugi dan pa da znaš o čemu je riječ, a preko HZZO se čeka tjedan dana. Cijelu trudnoću mi urin nije dobar ali urinokultura je super i nikad nisam dobila antibiotik 😀

Kod mene situacija nepromijenjena, nisam napisala da sam prokrvarila na pregledu i krvarim i dalje ali me dr upozorila prije pregleda da će tako biti😥, nagurala je u mene one metalne instrumente i nije bilo uopće ugodno, pitala sam se kako ću roditi kad me to boljelo tako 😪
    Baš me zanima dali ću danas roditi, sve mi se čini da neću jer ne osjećam nikakve trudove ali nikad se ne zna......sad sam odspavala 2 sata da malo dođem k sebi 😀

Elza
    03. Rujan 2018. 15:53

Istina, danas je bas krasan dan da se nešto pokrene hehe :)
    Nestrpljenje raste i imamo pravo na to, ipak se sve pomalo blizimo kraju :)
    Meni trbuscic naglo narastao, pocela sam tesko sjediti, a male nozice me zuljaju posvuda :) Tako da sam vas odlucila poslušati i krenuti s pranjem robice i ostalog iako imam 2 mj do termina jer stvarno mi se čini da ste u pravu i da ce mi posčije biti tesko :)
    Razvrstala sam po bojama i cekam prvu turu da se opere :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.