Ajmo bebe i mame! Samo hrabro!
Ja taman u frizerskom, zadnje sisanje 2u1 😊
Vjerovatno i zadnje sisanje do ko zna kada 😂😂😂 mene danas kompletne ruke od jutra bole, ko da sam vjezbala... Ocito od spavanja na strani, sta bi tek bilo da spavam cijelu noc kako treba 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Hello curkeee, nisam stigla sve procitati od jutros, imam goste pa ajd reko kasnije procitam a sad sa kontrole da se javim :D Naime, imam bakterija u urinu dosta, dobila sam antibiotike, je li to opasno za bebu sta mislite, znaci pisalo je masa bakterija na nalazu? Inace prvi ctg radila, sve ok, uzv isto ok, jedino kao umjesto 36 tt, stavio 35 tt, valjda mu uzv tako pokazao, a inace to nije moj doktor, paaaa mi krivo sto me unazadio, mora da je beba ipak malo ispod 36 tt il sta vec… Za 7 dana opet ctg i uzv, radujem se, pocelo je cesce :D drzim fige svima koje imaju preglede 🤭😘😘😘✌️✌️
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Isssa krenulo je sretno 😍 jesi li ostala u bolnici, ili ideš kući pa ako krene da se vratiš?
garavusa nadam se da si u pravu i mama mi isto kaže, da bebu čuješ i prije nego što zaplače i da instiktivno sve znamo šta treba... mene panika uhvatila šta ću i kako, hoću li je uopšte smjeti uzeti onako malu jer me inače strah uzimati male bebe dok ne napune par mjeseci.
Nas_bebac divna pupa
Ja kod frizera, promjenila sam boju i baš sam sretna 😊 muž me vodi na ručak, i full uživam danas 😊
Baba.k evo Za Petrovu (našla na drugoj grupi):Utorak, 11.9.2018.,17,30 sati
° INTRAUTERINI RAZVOJ PLODA –
predavač: Velena Radošević, dr. med.,
specijalist ginekologije i opstetricije
[ul]
[li][ul]
[li]ANTENATALNA SKRB – predavač: Petrana Beljan, dr. med., specijalizant ginekologije i opstetricije[/li]
[/ul]
Srijeda, 12.9.2018., 17,30 sati
[ul]
[li]POROĐAJNE OPERACIJE – predavač: Karlo Tomičić, dr. med., specijalist ginekologije i opstetricije[/li]
[li]POČETAK POROĐAJA, POROD I POROĐAJNA DOBA – predavač: dr. sc. Josip Juras, dr. med., specijalist ginekologije i opsteticije[/li]
[/ul]
Ponedjeljak, 17.9.2018., 17,30 sati
[ul]
[li]VAŽNOST DISANJA I RELAKSACIJE U POROĐAJU – predavač: Jasenka Vuraić, bacc. physioth.[/li]
[li]BABINJE – predavač: Iva Miškulin, dr.med., specijalizant ginekologije i opstetricije[/li]
[/ul]
Utorak, 18.9.2018.,17,30 sati
[ul]
[li]PSIHOLOŠKI ODNOS MAJKA-DIJETE – predavač: prim. dr. Branka Begovac, specijalist psihijatar[/li]
[li]BANKA KRVI IZ PUPKOVINE – predavač: Mirjana Biškup, prof. soc. pedagog[/li]
[/ul]
Srijeda, 19.9.2018., 17,30 sati
[ul]
[li]ŠTO NAS OČEKUJE PRI DOLASKU U RAĐAONICU – predavač: Doroteja Čičak, bacc. med. techn.[/li]
[li]BEZBOLNI POROĐAJ – predavač: Krešimir Reiner, dr. med., specijalizant anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja[/li]
[/ul]
Ponedjeljak, 24.9.2018., 17,30 sati
[ul]
[li]VJEŽBE ZA TRUDNICE – predavač: Jasenka Vuraić, bacc. physioth.[/li]
[/ul]
Utorak, 25.9.2018., 17,30 sati
[ul]
[li]ZDRAVO NOVOROĐENČE – predavač: Marcela Ilijić Krpan, dr. med., specijalist pedijatrije, neonatolog[/li]
[/ul]
Srijeda, 26.9.2018.,17,30 sati
[ul]
[li]NJEGA NOVOROĐENČETA I DOJENJE – predavač: Marija Mamić, bacc. med. techn.[/li]
[/ul]
[/li]
[/ul]
E hvala ti puno! 😘
Endzrue booo ja sam napisala kako je rekao pa ako je fulao godište još bolje jer imaju i stariji auti 😎😎 pa super za nas koje imamo starije aute 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Hello curkeee, nisam stigla sve procitati od jutros, imam goste pa ajd reko kasnije procitam a sad sa kontrole da se javim :D Naime, imam bakterija u urinu dosta, dobila sam antibiotike, je li to opasno za bebu sta mislite, znaci pisalo je masa bakterija na nalazu? Inace prvi ctg radila, sve ok, uzv isto ok, jedino kao umjesto 36 tt, stavio 35 tt, valjda mu uzv tako pokazao, a inace to nije moj doktor, paaaa mi krivo sto me unazadio, mora da je beba ipak malo ispod 36 tt il sta vec… Za 7 dana opet ctg i uzv, radujem se, pocelo je cesce :D drzim fige svima koje imaju preglede 🤭😘😘😘✌️✌️
Masa bakterija? Jesi radila urinokulturu, bez nje nema smisla piti antibiotike ako se ne zna o kojim bakterijama ili bakteriji riječ.
Hej curke, ja se zatrpala s peglanjem robice. Peglam pola sata pa odmor, sve je teže stajati. Sad idem na depilaciju. I lagano jedva čekam petak i pregled da vidim kako stvari kod nas stoje, i mislim da sad slijede češći pregledi. Kasnije stavimo slikicu punog tjedna.
Isssa još malo i stiže Lukas! Samo hrabro 😘.
Hello curkeee, nisam stigla sve procitati od jutros, imam goste pa ajd reko kasnije procitam a sad sa kontrole da se javim :D Naime, imam bakterija u urinu dosta, dobila sam antibiotike, je li to opasno za bebu sta mislite, znaci pisalo je masa bakterija na nalazu?
Nece ti bebici bit nista ne brini se. Kako je beba veca vise stisce mjehur te ako si tom sklona sanse su da se pojavi urinoinfekt.
Cudi me sta ti nisu radili antibiogram da se vidi o kojoj je bakteriji rijec. Najcesce bude E coli, al mogu i druge biti.
Moj ti je savjet kad popijes antibiotik i kad ti stigne uredan nalaz za svaki slucaj mozes uzet D manozu (smije se pit u trudnoci) to ti je prirodni ekstrakt iz brusnice, prilicno ucinkovit. No to tek kad iduci put ti dode uredan nalaz, ne pije se istovremeno s antibioticima.
Masa bakterija? Jesi radila urinokulturu, bez nje nema smisla piti antibiotike ako se ne zna o kojim bakterijama ili bakteriji riječ.
Ako joj je visok Crp bio mozda su joj dali vec neki sirokopojasni antibiotik.
Sortiraj odgovore
Najstariji