Bokic cure :)
Pupe su vam super slatke hehe
Isssa mi se bas ne damo? Haha
Sto se tice autosjedalica mi eto imamo vec dvije u autu, jednu od prvog sina i ovu sad sto smo kupili. Auto imamo poprilicno novi i ima isofix ali mi to ne zelimo. Pojas mi je daleko sigurniji a jednom kad sjedalicu povezem ne vadim ju tak da.. meni je iskreno isofix baza bacanje novaca.
Dija meni je muz rekao da isofix kukice imaju samo auti od 2007 nadalje pa pazi si…. Jer da stariji auti toga nemaju… Ovako mora izgledat aneki noviji auti ti imaju i oznakicu isofix piše..
Pa gledaj si dali ima… Ako imas namjeru kupovat auto starije od 2007g
Bas cu pogledati sutra da li tatin auto to ima. Nekako mislim da nema.. njegov je 2005 godina. Ali da, htjeli smo kupiti za sad stariji auto pa kasnije nesto bolje. Moram sad razmisliti
Dija85, vjerujem da vise ovisi do opreme, nas stari auto i bratov iz 2004., a i tatin iz 2006.svi su sa isofixom, i svi smo vozili bratovu curicu i sjedalicu njenu si montirali na isofix

Hvala vam cure, ljubim vas 😘😘😘😘, otišla sam se tuširati sa jako toplom vodom pa se smirilo malo, bolovi su se smanjili za 30%, sad ćemo vidjeti daljnji tijek događaja 😀, sutra sam opet u TA ako noćas ne završim u rađaoni 😀😀😀😀
A isofix mi nemamo u autu, a šogorica ima, jednako su stari auti, tako da to ovisi od auta do auta 😀, a ona je uvijek pojasom vezala, nikad nije koristila bazu jer je preskupa pa iz inata nije htjela kupiti😂
Znaci ako auto to nema ok je i samo pojas?
Ma naravno, uopće se nemoj s tim zamarati, kak pandica kaže bacanje para 😀, nije na odmet ali je nepotrebno, ja sam isto rađe za pojas 😀

Još jedno pitanje za vas kaj ste već rađale 😊
U rađaoni se rađa u čemu??? Njihovom nečem ili našem, netom nakon poroda pretpostavljam da smo krvave, jel se može istuširati, presvući u nešto drugo, ajd pišite malo kako to sve izgleda plizzzzz 😊, brijem da je glupo pitanje do bola ali kaj sad 😂😂😂😂

Još jedno pitanje za vas kaj ste već rađale 😊
U rađaoni se rađa u čemu??? Njihovom nečem ili našem, netom nakon poroda pretpostavljam da smo krvave, jel se može istuširati, presvući u nešto drugo, ajd pišite malo kako to sve izgleda plizzzzz 😊, brijem da je glupo pitanje do bola ali kaj sad 😂😂😂😂
Nema glupih pitanja, bar tu kod nas 😉
U Vz bolnici sam bila u svojoj spavacici na porodu i nije toliko krvavo koliko mislis 😁 ja sam rodila u 18:20, ali nisam bila u stanju tusirati se do druge veceri, samo su mi sestre pomogle presvuci spavacicu i obrisale me vlaznim rucnikom.

Isssa ja ne znam, al sam na vise mjesta procitala da za radjaonu uzmes neku koju ti nece biti zao baciti. E sad kako di valjda... 🤷♀️

url=https://lilypie.com]
Dija- moj auto je 2003.g pa ima isofix. Bas ništa ne znaci godište. Najbolje pogledati pa vidjeti. Ja ću još vidjeti za autosjedalicu kada javite svoje dojmove, a zasad ćemo koristiti jaje dok ne preraste.

Depilacija, pokušaj broj 1... na kraju sam odustala i ostavila za sutra, možda bude bolji dan

Ssanja jooooj i mene to sutra ceka... Al bas kao na slici, tako blizu, a tako daleko 😂

url=https://lilypie.com]
Ssanja i Baby.nb1 zato ja sutra imam dogovorenu depilaciju 😂 trebam bit spremna za pregled u petak

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji