Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ssanja
    02. Rujan 2018. 16:27

Isssa ako potraje, i ako se bol pojača možda je ipak najbolje otići u bolnicu pa nek urade CTG ponovo... bolje i otići pa vidjeti da nije ništa nego ne otići i brinuti se, a da se poslije ispostavi da je ipak krenulo 

• Rorry
    02. Rujan 2018. 17:36

Pozdrav cure,  
    Napokon je doslo ugodnije vrijeme,  ne znam kako vama,  ali ja bolje spavam,  napokon se super osjecam,  mogu setati,  druziti se 😊😊😊 
    Danas mozda imam nekakav jaci pritisak nego inace,  kad stojim,  stalno imam da ce mi puknuti vodenjak,  ali za sad evo nista 😀
    Issa, ja sam neki dan imala pravilne bolne kontrakcije i nisam bila sigurna jesu trudovi. Kasnine se smirilo,  a kad sam ispricala doktorici da nisam bila sigurna,  rekla mi je da ne brinem,  da kad budu pravi trudovi da cu aigurno znati da je to to😕

• Lanaa11
    02. Rujan 2018. 18:00

klokanice, vi koje ste pred termin sada, kak stojite sa kilazom zadnja 2 mj? Jel istina da tad najvise naraste buša i da se nagomilaju kilice?

• Rorry
    02. Rujan 2018. 18:22

Lanaa11,  ja imam gestacijski pa nisam bas dobila,  na +5 kg sam,  a ni trbuscic nije prevelik :)  ali bebice najvise dobivaju zadnjih tjedana pa trbuh onda dosta i raste 

Nas_bebac
    02. Rujan 2018. 18:27

Dija meni je muz rekao da isofix kukice imaju samo auti od 2007 nadalje pa pazi si.... Jer da stariji auti toga nemaju...  Ovako mora izgledat aneki noviji auti ti imaju i oznakicu isofix piše..

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Baby.nb1
    02. Rujan 2018. 18:35

💣💥😂😂

url=https://lilypie.com]

Isssa
    02. Rujan 2018. 18:45

Hvala vam cure, ljubim vas 😘😘😘😘, otišla sam se tuširati sa jako toplom vodom pa se smirilo malo, bolovi su se smanjili za 30%, sad ćemo vidjeti daljnji tijek događaja 😀, sutra sam opet u TA ako noćas ne završim u rađaoni 😀😀😀😀
    A isofix mi nemamo u autu, a šogorica ima, jednako su stari auti, tako da to ovisi od auta do auta 😀, a ona je uvijek pojasom vezala, nikad nije koristila bazu jer je preskupa pa iz inata nije htjela kupiti😂

Dija85
    02. Rujan 2018. 18:47

Nas_bebac

Dija meni je muz rekao da isofix kukice imaju samo auti od 2007 nadalje pa pazi si…. Jer da stariji auti toga nemaju… Ovako mora izgledat aneki noviji auti ti imaju i oznakicu isofix piše..
    Pa gledaj si dali ima… Ako imas namjeru kupovat auto starije od 2007g

Bas cu pogledati sutra da li tatin auto to ima. Nekako mislim da nema.. njegov je 2005 godina. Ali da, htjeli smo kupiti za sad stariji auto pa kasnije nesto bolje. Moram sad razmisliti

Dija85
    02. Rujan 2018. 18:49

Isssa

Hvala vam cure, ljubim vas 😘😘😘😘, otišla sam se tuširati sa jako toplom vodom pa se smirilo malo, bolovi su se smanjili za 30%, sad ćemo vidjeti daljnji tijek događaja 😀, sutra sam opet u TA ako noćas ne završim u rađaoni 😀😀😀😀
    A isofix mi nemamo u autu, a šogorica ima, jednako su stari auti, tako da to ovisi od auta do auta 😀, a ona je uvijek pojasom vezala, nikad nije koristila bazu jer je preskupa pa iz inata nije htjela kupiti😂

Znaci ako auto to nema ok je i samo pojas? 

• pandica1805
    02. Rujan 2018. 19:12

Bokic cure :)
    Pupe su vam super slatke hehe
    Isssa mi se bas ne damo? Haha
    Sto se tice autosjedalica mi eto imamo vec dvije u autu, jednu od prvog sina i ovu sad sto smo kupili. Auto imamo poprilicno novi i ima isofix ali mi to ne zelimo. Pojas mi je daleko sigurniji a jednom kad sjedalicu povezem ne vadim ju tak da.. meni je iskreno isofix baza bacanje novaca. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.