Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    03. Rujan 2018. 16:16

Isssa sretno! 😘
    Ja sad došla iz Kutine, išla otvoriti porodiljni, jedva sam se dovezla kuci. Uzasno mi zlo. Nemam ni jedan prolife. Morat cu otici kupiti. Lezim. Mozda prodje. 
    Cure super za preglede koje ste imale! 
    Ja sam oprala tri mašine robice i nisam toliko pazila na boje. Stavila sam rozo sa bijelim i 4 maramice one za upijanje boje. I sve je ok ispalo. Nije prešla boja na bijelo. Eno suši se pa ću sutra peglati. 
    Rekla sam dragom da cu pripremiti dva kompletica za izlazak, deblji i tanji. I jedan neutralni za svaki slucaj da je pišonja. Jer nikad se ne zna.🤣 Pa nek izabere. Kaze on ja cu sve to ponesti. Ja mu kazem neces, moras izabrati. Ok kaze, ti sve poslozi na krevet ali onaj koji ti se najvise sviđa malo odvoji od drugih. 😂🤦‍♀️

Elza
    03. Rujan 2018. 16:35

Dija, i muz i ja smo imali virozu, meni bilo samo muka a on je jadan i povraćao i bolio ga trbuh ali nam je oboma proslo za 1 dan, nadam se da ce i tebi! Muz ti je bas Simpa s tim kompleticima hehe :)

Nas_bebac
    03. Rujan 2018. 16:53

Cure mama mi digla nalaz pa me zvala kako je moguce enterococcus bakt. Imat 10na 5 i bez antibiotika sada je nalaz sterilan... Hmmm nije ni jasno ali mi je drago da nema vise bakterije 😁😁😁😁
    Jedva cekam srijedu dani mi se vuku ovaj tjedan...
    Vidim bacile ste se na pranje i peglanje ja oprala skoro sve, ostala je jos samo navlaka za madrac sta mislim da cu sutra... ali za speglat ostalo jos dosta nikako se pokrenut 🙄🙄🙄
    Ja danas napokon slozila torbu za u rodilište ostalo je jos par sitnica za stavit u torbu al to cu na kraju kompletic za van spreman i speglan, racunam ako bude hladnije samo stavit dekicu sta vi mislite ili da pripremim i deblji kompletic? 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• anusha
    03. Rujan 2018. 17:07

Isssa sretno !! :) 
    Iskusne cure, hvala na detaljnom opisu tijeka poroda! 
    Meni danas morali ponavljati ctg, skoro sam se rasplakala jer nitko ništa ne govori zašto. Samo sam vidjela par sestara koje naravno ništa ne smiju govoriti. Na kraju mi je sestra rekla da mogu doma i da je prvi put beba VALJDA bila prenemirna. Drago mi je da su me pustili doma ali biti ću na iglama sljedećih tjedan dana do novog ctg-a. A cerviks zacementiran, kaže doktor da imam još ohoho.. 

• anusha
    03. Rujan 2018. 17:08

Nas_bebac možda si to sve ispišala vodom i čajevima! 
    Predobro, svaka čast na disciplini! 

Baby.k
    03. Rujan 2018. 17:12

Vidim sve smo u zadnjim pripremama😀
    Ja sam tek sad u svojoj trudničkoj vidjela da mi je ginekolog na zadnjem pregledu napisao cerviks 1 čl, zatvorena. Nije mi ništa rekao niti komentirao. Šta to točno znači? 😊

Dija85
    03. Rujan 2018. 17:21

Nas_bebac

Cure mama mi digla nalaz pa me zvala kako je moguce enterococcus bakt. Imat 10na 5 i bez antibiotika sada je nalaz sterilan… Hmmm nije ni jasno ali mi je drago da nema vise bakterije 😁😁😁😁
    Jedva cekam srijedu dani mi se vuku ovaj tjedan…
    Vidim bacile ste se na pranje i peglanje ja oprala skoro sve, ostala je jos samo navlaka za madrac sta mislim da cu sutra… ali za speglat ostalo jos dosta nikako se pokrenut 🙄🙄🙄
    Ja danas napokon slozila torbu za u rodilište ostalo je jos par sitnica za stavit u torbu al to cu na kraju kompletic za van spreman i speglan, racunam ako bude hladnije samo stavit dekicu sta vi mislite ili da pripremim i deblji kompletic?

Ti imas jos malo, ja mislim da ce ti dekica biti sasvim dovoljna i da ce biti donekle toplo jos. Ali opet, iskusnije mame bolje znaju. Meni je termin 12.10. A tko zna kakvo ce vrijeme tada biti, zato cu pripremiti deblji i tanji.

Nas_bebac
    03. Rujan 2018. 18:27

Dija85

Nas_bebac

Cure mama mi digla nalaz pa me zvala kako je moguce enterococcus bakt. Imat 10na 5 i bez antibiotika sada je nalaz sterilan… Hmmm nije ni jasno ali mi je drago da nema vise bakterije 😁😁😁😁
    Jedva cekam srijedu dani mi se vuku ovaj tjedan…
    Vidim bacile ste se na pranje i peglanje ja oprala skoro sve, ostala je jos samo navlaka za madrac sta mislim da cu sutra… ali za speglat ostalo jos dosta nikako se pokrenut 🙄🙄🙄

Ti imas jos malo, ja mislim da ce ti dekica biti sasvim dovoljna i da ce biti donekle toplo jos. Ali opet, iskusnije mame bolje znaju. Meni je termin 12.10. A tko zna kakvo ce vrijeme tada biti, zato cu pripremiti deblji i tanji.

Da zato i gledam tj računam da ne bude prehladno bebanu 😁😁
    E da pila sam brusnice i vode na tolitar... Tako da stvarno moguce da sam sve izbacila 😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Kikica
    03. Rujan 2018. 20:49

Curke evo i mojih novosti. Dakle, u Vinogradskoj cu rodit i tamo se pratim, narucena danas bila na uzv. I kako sam u sub bila na hitnoj, isto u Vinogradskoj, pitam dr dal da idem danas, ona kaze da mogu, dapace, bolje provjerit sve jos jednom. I nis ja dodem, prodem pola iskopanog grada i cekam 2 sata na red i dobijem jezikovu juhu unutra da sta sam dolazila, tko me poslao kad sam bila pred dva dana i tako on meni pametuje ko da sam neko dijete. I nis onda ja njemu kazem da nisam ja dosla tu i cekala 2 sata jer nisam znala kud cu sa sobom od dosade, nego sam narucena i jos su mi na hitnoj rekli da dodem  i onda mi je napravio uzv na 3 min doslovno da provjeri jel sve okej. Hvala Bogu je, fino napredujemo.. Nego eto, ja sva uzbudena htjela ic kupit kompletic za van danas kad mi potvrdi spol, a na kraju mi nis nije rekao. Stoga odlucih uzet nesto neutralno pa ako zna netko di bi mogla nac nesto zeleno ili zuto da je neutralno? Bas je to danas tesko nac... 😣

Baby.nb1
    03. Rujan 2018. 20:54

Pozdrav curke! Mi danas cijeli dan u akciji. Ja se osisala, pa otisli kupiti kolica, sutra cemo ih pokupiti. Sad evo dosli na autobusni pokupit paket s robicom sta je sogica poslala. Tako da sam sad mirnija. Sve se privodi kraju. A muz je tako smijesan, sad ga je tek neka euforija oprala, nakon sto je kokica gurao po ducanu. 😂
    Sto se tice urinokulture, moguce da si ispiskila van, i meni je tako bilo jer sam pila hektolitre vode. 
    Ajme sad me jos depilacija ceka, Boze pomozi, a sutra kampiranje u trudnickoj. 
    Malac mi je bio presmijesan danas u frizerskom, svaki put kad bi netko fen upalio, on se raspameti 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.