Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Rujan 2018. 11:59

Bok cure!
    Muz i ja smo u pogonu, on je kod mame na kuci, imaju zidarske radove, a ja doma cistim sve po redu: perem posteljinu, robu, peglam, cistim cipelar, spajzu, skrinju, kuhinju i garazu, bas me uhvatilo ciscenje sad kad je zahladilo :)
    Dija, nas auto ima 10 godina i ima taj isofix, ako mislis na one kukice izmedju naslona i sjedala na koje se zakaci baza za autosjedalicu. Danas vecina auta to ima, pa pogledaj.
    Za dva dana je pregled pa cemo vidjeti kako beba napreduje, kakvo je stanje posteljice i protoka i vidjeti sto dalje, ali vjv ce se tek za dva tjedna znati konkretnije informacije sto i kako dalje :)
    Zasad smo super, beba je jako aktivna i pomaze mami u ciscenju :) :)
    Popodne idemo kod svekrve na rucak pa druzenje s kumovima i spremanje sutra za put u Zg.
    Imajte lijepi dan! 😘

petrapp2605
    02. Rujan 2018. 12:20

Evo naša soba je pofarbana, sad se treba posušiti pa će mi svekrva oprati pod i postaviti zavjese. Ja četvrtu mašinu robice perem i stavljam sušiti, tavan mi je pun male robice...stvarno sladak prizor. Sve sam po bojama morala sortirati makar sam stavila i maramice za sakupljanje boje. I imam još jednu mašinu za oprati nakon ove. Sljedi montaža krevetića i sve lijepo smjestiti u sobu. Što je bilo daleko sad se čini tako jako blizu i jedva čekam upoznati svoju malu ljubav 😍. 

• MatejaT
    02. Rujan 2018. 12:30

petrapp2605

Jutro curke! Znači s poštom svuda isti problemi po cijeloj Hr, mi imamo relativno ok poštara, al ako je hp ekspres u pitanju za dostavu paketa onda samo papirić ostave, bez da zvone, a ja doma ugl stalno.
    Mama mi je rekla da želi kupiti baby nest, a ja više ne znam od kud bi ga nabavila, Crna191nekako mi je ostalo u sjećanju da ih tvoja prijateljica radi pa možeš neki link ponovo staviti? Ili bilo koja od vas da ga je negdje kupila i da je zadovoljna slobodno ostavi link.
    Nadam se da ste lijepo spavale, i želim vam ugodan dan svima 😘😘😘!

Baby nest bude u lesnini sad po 200kn. Vidla sam na online katalogu. Zbilja mislim da povoljnije nema nigdje. Ja sam ga prosli tjedan kad su imali rodendansku akciju kupila i super je. 

02. Rujan 2018. 13:31

Dija Isofix je ime za te kukice koje imaš u autu a sad sto ti konkretno piše na kutiji - da imaš isofix nastavak (dakle da pase na taj standard kukice u autu) ili isofix bazu. Rekla bih po tvom opisu da je ovo prvo. Ja recimo imam belted bazu za "jaje" - dakle, učvršćuje se sa običnim pojasom a isofix baza se učvršćuje na te isofix standardne kukice. 

Crna191
    02. Rujan 2018. 13:37

Petrapp ona ti je na instagram i fb kao AndyBrandy pa je možeš pronaci..njena gnijezda su po 250kn ali često ima akciju pa stavi za 200kn a stvarno su super..meni je sad šivala jastučić za koljevku po mojim mjerama i bas sam zadovoljna..
    Justme ne budi se vise malac,prošla je faza valjda..od kad legne do jutra spava..sad imamo problem dnevnog vristanja i tantruma..ili neposluha? Ne znam..

Dija85
    02. Rujan 2018. 15:32

E da cure, te kukice. Na to sam mislila. Ok, hvala vam. Kupujemo auto pa samo da se informiram da znam.

Isssa
    02. Rujan 2018. 15:36

Da vas pitam nešto, znači kak ste osjećale trudove????? 
    U petak sam bila na CTG-u i pokazao je do 100 jačinu truda, ja jedva da sam išta osjetila, samo stezanje trbuha 🤔, dok sam čekala ctg imala sam bolove u stidnoj kosti, kao da kopa tunel 😂, jučer su počeli bolovi u križima, danas bole križa za popizdit 😥, trbuh mi se grči kao onaj trud bezbolni, i stidna kost me povremeno zaboli, otvorena sam lagano 2 prsta do ovoja i glavice i to otvaranje nisam NIŠTA osjetila, e sad kaj je sve ovo, jel trebam na pregled, jesu to trudovi??????? Sutra moram opet na ctg i pregled, nebi htjela paničariti 😊
    Help!!!!!!!

Crna191
    02. Rujan 2018. 15:43

Isssa ja nisam imal svoje trudove doma,meni je vodenjak pukao,ali na dripu trudovi su bili luđačko rasturanje u donjem dijelu leđa..naprijed kao menstrualna bol nije bila ili ja nisam osjetila od bolova u leđima.. ako je nepravilno onda se priprema još sve..prati situaciju pa pravac bolnica ako budi u redovitom razmaku..i da,nije konstantna bol nego već malo popusti..trud je meni trajao u početku oko 1-1,5min..kasnije kad je već bilo sve ktastrofa i nafilali me dripom na max se sve pretvorilo u jedan veliki trud..a meni su ti bolni trudovi isli do 170

02. Rujan 2018. 15:44

Isssa kod peavih trudova ti je ta kazaljka cijelo vrijeme oko stotke i preko, taj jedan ne igra veliku ulogu. Potrazit cu dal imam li svoje stare ctg zapise pa ti poslikam ako nadem

02. Rujan 2018. 15:51

A brižna ISSA, prva od nas tu to prolaziš... dok ja dodjem na red, već ću biti totalno informirana s vašim iskustvima. 
    Dija- većina auta zapravo to ima ali nije loše baciti oko i vidjeti kod kupovine. Meni to nine palo na pamet prije 2g :-) Srećom, već tad smo kupili obiteljski auto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.