Bok! Evo mi čekamo mog tatu da nam doveze auto pa idemo na kavu pa na ručak kod njegovih. Ostatak dana baš ništa. Odmaranje. 😁
Pitanje, nemaju svi auti isofix bazu za sjedalicu, da li je tako? Mi smo s kolicima dobili autosjedalicu, za kasnije od 15 do 36 kg sa isofixom, tako piše na kutiji, ali ono u što se ušteka u auto to nemaju svi? 🤔 to mi baš nije jasno 🤷♀️

Bok cure!
Muz i ja smo u pogonu, on je kod mame na kuci, imaju zidarske radove, a ja doma cistim sve po redu: perem posteljinu, robu, peglam, cistim cipelar, spajzu, skrinju, kuhinju i garazu, bas me uhvatilo ciscenje sad kad je zahladilo :)
Dija, nas auto ima 10 godina i ima taj isofix, ako mislis na one kukice izmedju naslona i sjedala na koje se zakaci baza za autosjedalicu. Danas vecina auta to ima, pa pogledaj.
Za dva dana je pregled pa cemo vidjeti kako beba napreduje, kakvo je stanje posteljice i protoka i vidjeti sto dalje, ali vjv ce se tek za dva tjedna znati konkretnije informacije sto i kako dalje :)
Zasad smo super, beba je jako aktivna i pomaze mami u ciscenju :) :)
Popodne idemo kod svekrve na rucak pa druzenje s kumovima i spremanje sutra za put u Zg.
Imajte lijepi dan! 😘
Evo naša soba je pofarbana, sad se treba posušiti pa će mi svekrva oprati pod i postaviti zavjese. Ja četvrtu mašinu robice perem i stavljam sušiti, tavan mi je pun male robice...stvarno sladak prizor. Sve sam po bojama morala sortirati makar sam stavila i maramice za sakupljanje boje. I imam još jednu mašinu za oprati nakon ove. Sljedi montaža krevetića i sve lijepo smjestiti u sobu. Što je bilo daleko sad se čini tako jako blizu i jedva čekam upoznati svoju malu ljubav 😍.

Jutro curke! Znači s poštom svuda isti problemi po cijeloj Hr, mi imamo relativno ok poštara, al ako je hp ekspres u pitanju za dostavu paketa onda samo papirić ostave, bez da zvone, a ja doma ugl stalno.
Mama mi je rekla da želi kupiti baby nest, a ja više ne znam od kud bi ga nabavila, Crna191nekako mi je ostalo u sjećanju da ih tvoja prijateljica radi pa možeš neki link ponovo staviti? Ili bilo koja od vas da ga je negdje kupila i da je zadovoljna slobodno ostavi link.
Nadam se da ste lijepo spavale, i želim vam ugodan dan svima 😘😘😘!
Baby nest bude u lesnini sad po 200kn. Vidla sam na online katalogu. Zbilja mislim da povoljnije nema nigdje. Ja sam ga prosli tjedan kad su imali rodendansku akciju kupila i super je.
Dija Isofix je ime za te kukice koje imaš u autu a sad sto ti konkretno piše na kutiji - da imaš isofix nastavak (dakle da pase na taj standard kukice u autu) ili isofix bazu. Rekla bih po tvom opisu da je ovo prvo. Ja recimo imam belted bazu za "jaje" - dakle, učvršćuje se sa običnim pojasom a isofix baza se učvršćuje na te isofix standardne kukice.
Petrapp ona ti je na instagram i fb kao AndyBrandy pa je možeš pronaci..njena gnijezda su po 250kn ali često ima akciju pa stavi za 200kn a stvarno su super..meni je sad šivala jastučić za koljevku po mojim mjerama i bas sam zadovoljna..
Justme ne budi se vise malac,prošla je faza valjda..od kad legne do jutra spava..sad imamo problem dnevnog vristanja i tantruma..ili neposluha? Ne znam..

E da cure, te kukice. Na to sam mislila. Ok, hvala vam. Kupujemo auto pa samo da se informiram da znam.

Da vas pitam nešto, znači kak ste osjećale trudove?????
U petak sam bila na CTG-u i pokazao je do 100 jačinu truda, ja jedva da sam išta osjetila, samo stezanje trbuha 🤔, dok sam čekala ctg imala sam bolove u stidnoj kosti, kao da kopa tunel 😂, jučer su počeli bolovi u križima, danas bole križa za popizdit 😥, trbuh mi se grči kao onaj trud bezbolni, i stidna kost me povremeno zaboli, otvorena sam lagano 2 prsta do ovoja i glavice i to otvaranje nisam NIŠTA osjetila, e sad kaj je sve ovo, jel trebam na pregled, jesu to trudovi??????? Sutra moram opet na ctg i pregled, nebi htjela paničariti 😊
Help!!!!!!!

Isssa ja nisam imal svoje trudove doma,meni je vodenjak pukao,ali na dripu trudovi su bili luđačko rasturanje u donjem dijelu leđa..naprijed kao menstrualna bol nije bila ili ja nisam osjetila od bolova u leđima.. ako je nepravilno onda se priprema još sve..prati situaciju pa pravac bolnica ako budi u redovitom razmaku..i da,nije konstantna bol nego već malo popusti..trud je meni trajao u početku oko 1-1,5min..kasnije kad je već bilo sve ktastrofa i nafilali me dripom na max se sve pretvorilo u jedan veliki trud..a meni su ti bolni trudovi isli do 170

Isssa kod peavih trudova ti je ta kazaljka cijelo vrijeme oko stotke i preko, taj jedan ne igra veliku ulogu. Potrazit cu dal imam li svoje stare ctg zapise pa ti poslikam ako nadem

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji