Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Kolovoz 2018. 11:52

Dija85 cestitam za kolica, lijepa su bas.
    Isssa hvala! Nisam se mogla sjetiti, a nije mi se dalo taziti na kojoj str bi mogao biti taj post
    Looda_vila lijepa busica, visoko je curka, jel te mlati po rebrima?

Looda_vila
    29. Kolovoz 2018. 11:59

Justme123

Isssa hvala! Nisam se mogla sjetiti, a nije mi se dalo taziti na kojoj str bi mogao biti taj post

Je, bas je visoko. Ti kazes da lovis dah...zamisli kako je meni! 🤣🤣 nemam dahaaa hahah. Ne da mala mlati, nego bombardira rebra kad joj krene tulum!
    Daj mi reci, ti si uzela onu kolijevku iz magic babya? Jesi ju slozila?

Elza
    29. Kolovoz 2018. 12:05

Dija, lijepa kolica i meni se jako svida ta sivo-roza kombinacija... 
    Looda vila, baš okrugla busica hehe

• pandica1805
    29. Kolovoz 2018. 12:19

Bok klokanice :)
    Mi smo tu jos hehe danas imam pregled kod dr
    Sto se tice opreme za bebe naucila sam se u prvoj trudnoci da mi pola toga ne treba tako da nemam nista u stanu osim robice hehe komodu smo bacili jer zauzima prostor a koristili smo ju samo dok je babica dolazila, sad cu to sve radit kao i do sad sa malim. Kolica takoder nisam kupovala nego cu na ova sportska kolica od malog samo montirat jaje kad budemo nekud isli. Vrtic i baby gym su u podrumu jer mi ionako nece trebat gym prvih 3mj sigurno a malog sam u vrtic stavljala tek tamo sa 8mj.
    Rodin film o dojenju sam pogledala isto u prvoj trudnoci i totalno se razocarala, ali to sam valjda ja..nekima je opet odlican :)
    Danas imam pregled kod dr i ne mogu docekat jer od jucer imam bas stalno bolove nisko u trbuhu i jedva do wc odem.. 

Looda_vila
    29. Kolovoz 2018. 12:51

Pandice sretno danas na pregledu! Nadam se da se nesto pokrenulo po pitanju poroda. Nego, zasto te film razocarao? Sto konkretno? Podijeli s nama neiskusnim mamama? 😀 najbolji su savjeti iz prve ruke! 
    Gdje su nam schinin i Teta90?  Bilo bi zgodno vidjet tablicu da znamo koja je po redu nakon Issse😊😁 
    Probat cu ja iskopat negdje u prijasnjim postovima tablicu ukoliko se Teta90 ne javi kroz koji dan.

mimmyx
    29. Kolovoz 2018. 13:01

Evo i jedna slikica za 35+5😁😀
    Poslali su me kuci prije par dana i rekli da pijem antibiotik i tekucine puno pa se iduci tjedan vracamo u bolnicu... Pozz curke😘😊☺

29. Kolovoz 2018. 13:12

Looda_vila

Justme123

Je, bas je visoko. Ti kazes da lovis dah…zamisli kako je meni! 🤣🤣 nemam dahaaa hahah. Ne da mala mlati, nego bombardira rebra kad joj krene tulum!
    Daj mi reci, ti si uzela onu kolijevku iz magic babya? Jesi ju slozila?

Da, da, onu cam cullami sam uzela, bila je slozena, al su ovo 2 starijih pokusavali unutra uc svako malo, a i muza je uhvatila groznica farbanja pa ju je rastavio i spremili smo u podrum skupa s kolicima tako da ce imat posla sa sastavljanjem kad ja u bolnici budem, a klinci kod bake. Velika je dosta kad se slozi, jedino ja necu onak poplun njihov koristiti nego dekicu koju imam i vrecu za spavanje. Svejedno zauzima manje mjesta nego krevetic kad je slozena

• Josey2807
    29. Kolovoz 2018. 13:48

Curke koje imaju problema sa žgaravicom kako se borite s njom jer ce mene izluditi 😞😞😞

Looda_vila
    29. Kolovoz 2018. 13:59

Justme123  moja je isto jos slozena u kutiji. Isto tako planiram muzu rec da ju slozi kad zavrsim u bolnicu. A sad si sve mislim dal ima na njoj nesto za oprat? 
    Ja isto ne planiram njihov poplun koristit, iako sam dobila set posteljine za kolijevku ali iz bubamare (sa onim malim poplunom, jastucicem i navlakom za posteljinu). Uzela sam za prvu ruku malu/ljetnu vrecu za spavanje. Ove zimske mi se cine ful debele za sad.. jer kod nas je uvijek toplo u stanu - citaj - ja zimogrozna😁 I kad upale toplanu kod nas ne pada temp ispod 24 hehe.
    Josey probaj sodu bikarbonu , jedna zlicica u casi vode. Meni je pomoglo. Grickanje badema, spavanje/lezanje u polusjedecem polozaju + rennie i peptoran su ti dozvoljeni u trudnoci, koliko znam. Uzimale su neke cure ovdje.

29. Kolovoz 2018. 14:06

Josey, meni za zgaravicu pomogne casa jako hladnog mlijeka, lezanje na lijevom boku, bademi i donat. Ne sve odjednom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.