Josey, meni za zgaravicu pomogne casa jako hladnog mlijeka, lezanje na lijevom boku, bademi i donat. Ne sve odjednom
Da li vas žgaravica muči cijeli dan (nema pravila) ili nakon obroka ili navečer?

Vidila sam ljepe loptice 😁😁😁 rastuu rastuu naše srećice
Meni je skoro sve spremno za bebača osim torbe za rodilište 😂😂😂 ja još imma vremena za to 😁😁 imam komodu za presvlačenje i robicu sam si slozila unutra pa pokrila tetrom, kolica oprana i u najlonu pa u kutiju vratila, i jedna ljuljačka za bebu mislim da za početak dovoljno 🙂 ako nešto zafali il posudit ili kupit da ne gomilam previše toga
Žgaravicaa 😠😖😖😖 mene u zadnje vrijeme lovi i po danu al to mozda zadnjih tj dana prije samo po noci me znala probudit, meni je full pomaze rennie dvije max po noci i ja mogu spavat...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Htjela sam napisa još prije nego je post pobjegao znate li vi cure da još par dana i 9 MJESEC? I da nam naše jesenske bebice uskoro stižuu? 😱😱😱😱
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jesen stiže dunjo moja......😀 a i naši limači 😍
Nejde mi nikako u glavu da mi je termin za 8 dana 🤱 i da nas više neće biti dvoje 💑 nego troje 👪, ajmeeeeeeee 👣

Isssa ima li kakvih naznaka da bi uskoro moglo krenuti? I ti ideš zadnjih dana češće na preglede, kakva je situacija?
Šta nam je sa Schinin odavno se ne javlja?
I kako su nam bebe lavice, nadam se da napreduju kako treba i da su se mamice do sad fino oporavile?
Što se tiče žgaravice meni ama baš ništa nije pomoglo, ja cijelu trudnoću imam problem sa njom, mučninama i povraćanjem... isprobala sve moguće savjete i ništa. A zadnjih dana se čak i pogoršala, noći su mi najgore. Izgleda da joj do poroda nema lijeka

Isssaima li kakvih naznaka da bi uskoro moglo krenuti? I ti ideš zadnjih dana češće na preglede, kakva je situacija?
Šta nam je sa Schininodavno se ne javlja?
I kako su nam bebe lavice, nadam se da napreduju kako treba i da su se mamice do sad fino oporavile?
Što se tiče žgaravice meni ama baš ništa nije pomoglo, ja cijelu trudnoću imam problem sa njom, mučninama i povraćanjem… isprobala sve moguće savjete i ništa. A zadnjih dana se čak i pogoršala, noći su mi najgore. Izgleda da joj do poroda nema lijeka
Neznam kaj da ti velim, osjećam da ruje po tunelu 😂, iscjedak mi se malo pojačao, kontrakcije su žešće ali nisu bolne, u zadnjih tjedan dana jako se uspušem a saginjanje je kvantna fizika. U petak me nisu vaginalno gledali tak da ne znam kolko sam otvorena, sutra će me gledati pa ću vidjeti kolko se i dali se kaj pomaklo s mjesta u 2 tjedna. Samo znam da NE MOGU VIŠE 😂
A schinin nema već duže vrijeme, nadam se da je ok.
Bome ti nije lako ako cijelu trudnoću imaš probleme s povraćanjem i mučninama 😥, ja nisam uopće imala tih problema sva sreća😀

Ženice, kako ste prale posteljinu, dekice i tetra pelene? Još mi je to ostalo, pa da iskoristim dok je još lijepo vrijeme da se posuši vani..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji