Da li vas žgaravica muči cijeli dan (nema pravila) ili nakon obroka ili navečer?
Vidila sam ljepe loptice 😁😁😁 rastuu rastuu naše srećice
Meni je skoro sve spremno za bebača osim torbe za rodilište 😂😂😂 ja još imma vremena za to 😁😁 imam komodu za presvlačenje i robicu sam si slozila unutra pa pokrila tetrom, kolica oprana i u najlonu pa u kutiju vratila, i jedna ljuljačka za bebu mislim da za početak dovoljno 🙂 ako nešto zafali il posudit ili kupit da ne gomilam previše toga
Žgaravicaa 😠😖😖😖 mene u zadnje vrijeme lovi i po danu al to mozda zadnjih tj dana prije samo po noci me znala probudit, meni je full pomaze rennie dvije max po noci i ja mogu spavat...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Htjela sam napisa još prije nego je post pobjegao znate li vi cure da još par dana i 9 MJESEC? I da nam naše jesenske bebice uskoro stižuu? 😱😱😱😱
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jesen stiže dunjo moja......😀 a i naši limači 😍
Nejde mi nikako u glavu da mi je termin za 8 dana 🤱 i da nas više neće biti dvoje 💑 nego troje 👪, ajmeeeeeeee 👣
Isssa ima li kakvih naznaka da bi uskoro moglo krenuti? I ti ideš zadnjih dana češće na preglede, kakva je situacija?
Šta nam je sa Schinin odavno se ne javlja?
I kako su nam bebe lavice, nadam se da napreduju kako treba i da su se mamice do sad fino oporavile?
Što se tiče žgaravice meni ama baš ništa nije pomoglo, ja cijelu trudnoću imam problem sa njom, mučninama i povraćanjem... isprobala sve moguće savjete i ništa. A zadnjih dana se čak i pogoršala, noći su mi najgore. Izgleda da joj do poroda nema lijeka
Isssaima li kakvih naznaka da bi uskoro moglo krenuti? I ti ideš zadnjih dana češće na preglede, kakva je situacija?
Šta nam je sa Schininodavno se ne javlja?
I kako su nam bebe lavice, nadam se da napreduju kako treba i da su se mamice do sad fino oporavile?
Što se tiče žgaravice meni ama baš ništa nije pomoglo, ja cijelu trudnoću imam problem sa njom, mučninama i povraćanjem… isprobala sve moguće savjete i ništa. A zadnjih dana se čak i pogoršala, noći su mi najgore. Izgleda da joj do poroda nema lijeka
Neznam kaj da ti velim, osjećam da ruje po tunelu 😂, iscjedak mi se malo pojačao, kontrakcije su žešće ali nisu bolne, u zadnjih tjedan dana jako se uspušem a saginjanje je kvantna fizika. U petak me nisu vaginalno gledali tak da ne znam kolko sam otvorena, sutra će me gledati pa ću vidjeti kolko se i dali se kaj pomaklo s mjesta u 2 tjedna. Samo znam da NE MOGU VIŠE 😂
A schinin nema već duže vrijeme, nadam se da je ok.
Bome ti nije lako ako cijelu trudnoću imaš probleme s povraćanjem i mučninama 😥, ja nisam uopće imala tih problema sva sreća😀
Ženice, kako ste prale posteljinu, dekice i tetra pelene? Još mi je to ostalo, pa da iskoristim dok je još lijepo vrijeme da se posuši vani..
Ženice, kako ste prale posteljinu, dekice i tetra pelene? Još mi je to ostalo, pa da iskoristim dok je još lijepo vrijeme da se posuši vani..
Posteljinu i dekice po etiketi 30/40 stupnjeva sa dodatnim ispiranjem bez omekšivača, a tetre sam iskuhala
Sortiraj odgovore
Najstariji