Ja imam sve klasične bijele tetra pelene, niti jednu nisam kupila nego dobila, imam ih valjda 20 komada pa mi bilo glupo kupovati ali ove u bojama su preskatkeeee 😀😀😀😀
Baby no1 zakon video 😂😂😂😂😂
I ja sam se nasmijala..al ja bi palacinkeeee s bijelom linoladom😭😭😭😭
Ja sam narucivala tetre sa minigreenya i meni su super. Ja zadovoljna. Uzela i bijelih i sarenih, bambus i pamucne! Sve prala na 40-,60 al sa onim dezinfekcijskim sredstvom iz dm-a i dvostruko ispiranje. Opeglala i super su.
Cekam susilicuuu😭😑
Ja sam narucivala tetre sa minigreenya i meni su super. Ja zadovoljna. Uzela i bijelih i sarenih, bambus i pamucne! Sve prala na 40-,60 al sa onim dezinfekcijskim sredstvom iz dm-a i dvostruko ispiranje. Opeglala i super su.
Cekam susilicuuu😭😑
Upalo mi u oko da peglate tetre... čula sam od jako puno platnopelenaških mama da im to smanjuje moć upijanja pa eto, ako vam je bitno...
Stalno me za spol ispituju i 100% uvijek pogriješe.. Zato me strah da i ultrazvuk nije ahahahhah.. Al dobro je zrno kave imam na slici.. Nisko stomak, ide u špic, a ne u širinu. čisto lice.. nemam žgaravicu.. Nisam povraćala.. Ko god vidi kaže muško je i da mi doktori lažu ahhaha
Cekam susilicuuu😭😑
Upalo mi u oko da peglate tetre… čula sam od jako puno platnopelenaških mama da im to smanjuje moć upijanja pa eto, ako vam je bitno…
Hvala ti za info, svjesna sam toga. Inace ne planiram peglati, ovo je bilo samo za prvi put..da bude ono.. lijepo poslozeno 😀
Stalno me za spol ispituju i 100% uvijek pogriješe.. Zato me strah da i ultrazvuk nije ahahahhah.. Al dobro je zrno kave imam na slici.. Nisko stomak, ide u špic, a ne u širinu. čisto lice.. nemam žgaravicu.. Nisam povraćala.. Ko god vidi kaže muško je i da mi doktori lažu ahhaha
Hahaha.. Meni netko kaze da mi je trbuh visoko i garant curka, dok neki.imaju teorije da je nisko i garant dečko 😂 2 razlicita doktora reklo curka, cekamo sad jos uzv u bolnici. Zgaravica se javi povremeno, mucnine i povracanja imala do 16.og tjedna po cijele dane, a di mi je trbuh neman pojma 😂😂 A vidjet cemo, samo da sve dobro prođe pa ćemo lako. A ako bude decko nosit ce roskasto sta cu mu ja 😂
Cure ima li neko pravilo koliko prije poroda se stomak spusti? Bar ono okvirno... doslovno mi je preko noći stomak dobro otišao dole, navečer legla bio visoko ujutro ustala ruku mogu staviti između grudi i stomaka... i osjetim da danas puno lakše dišem i manju žgaravicu imam... A i odjednom me užasno bole prepone i imam neki pritisak na noge... Sve me strah da nećemo dočekati planirani termin i narednu srijedu
Cure ima li neko pravilo koliko prije poroda se stomak spusti? Bar ono okvirno… doslovno mi je preko noći stomak dobro otišao dole, navečer legla bio visoko ujutro ustala ruku mogu staviti između grudi i stomaka… i osjetim da danas puno lakše dišem i manju žgaravicu imam… A i odjednom me užasno bole prepone i imam neki pritisak na noge… Sve me strah da nećemo dočekati planirani termin i narednu srijedu
Meni je tako jedno tjedan dana da me bole prepone i da osjecam manji pritisak na rebra i zeludac i nemam zgaravicu (da kucnem).. Jucer bila na pregledu, al jos nisam otvorena.. Meni je termin 28.9. pa se nadam da ce sacekat jos bar 2 tjedna da udem u 37. tjedan.. A i za vikend mi muz putuje na dva dana pa bas ne bi voljela da se potrefi da idem u bolnicu bez njega..
Cure ima li neko pravilo koliko prije poroda se stomak spusti? Bar ono okvirno… doslovno mi je preko noći stomak dobro otišao dole, navečer legla bio visoko ujutro ustala ruku mogu staviti između grudi i stomaka… i osjetim da danas puno lakše dišem i manju žgaravicu imam… A i odjednom me užasno bole prepone i imam neki pritisak na noge… Sve me strah da nećemo dočekati planirani termin i narednu srijedu
Ne znam dal postoji neko okvirno pravilo u vezi spustanja trbuha i koliko po tome ima do poroda, mozda iskusne mame znaju.. No , ja bi vrlo rado da se moj malo spusti da mogu udahnut ko normalan covjek😀
Sutra imam pregled, bas me zanima sto ce rec, jel ima kakvih naznaka da se nesto pocelo dogadat🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji