Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    29. Kolovoz 2018. 19:44

Justme tako cu i ja od doma. Vec sam si sve pripremila al firma mi je blizu pa mi nekak lakse se zaletit do tamo, al vise ni to ne mogu. Ajde nisam jedina 😂 svi me zezaju da bum se porodila u firmi 😂
    Baby.k tako cu i ja dok opeglam posteljinu lijepo pospremit pa ce to mama doc slozit dok sam ja u bolnici. Jedino ak docekam 40 tj onda cu si sama to sloziti. Nis nece biti ak par dana tak stoji. Preporucam ti da i to sto prije sredis ako vec i robicu jesi. Lijepo pospremis u ormar ili vakumiras i bok 😉

Baby.k
    29. Kolovoz 2018. 19:52

christyy

Justmetako cu i ja od doma. Vec sam si sve pripremila al firma mi je blizu pa mi nekak lakse se zaletit do tamo, al vise ni to ne mogu. Ajde nisam jedina 😂 svi me zezaju da bum se porodila u firmi 😂
    Baby.k tako cu i ja dok opeglam posteljinu lijepo pospremit pa ce to mama doc slozit dok sam ja u bolnici. Jedino ak docekam 40 tj onda cu si sama to sloziti. Nis nece biti ak par dana tak stoji. Preporucam ti da i to sto prije sredis ako vec i robicu jesi. Lijepo pospremis u ormar ili vakumiras i bok 😉

Ovo sutra perem i spremam dok je lijepo vrijeme 😊
    Joj iskreno se nadam da neću baš bit u komadu do 40 tj😂😂

christyy
    29. Kolovoz 2018. 20:04

Baby.k ma i ja se nadam. Jos kak mi je rekao da je zbog polozaja bebice i cerviksa i mojih stalnih kontrakcija velika mogucnost prijevremenog poroda malo me streslo da to sto prije obavim. A i sutra ulazim u 9.mj 😱😱😱 (tek sam sad skuzila) tako da mislim da nije rano
    Isssa hvalaaa ti, ❤ si

Baby.k
    29. Kolovoz 2018. 20:34

Christyy, nije ništa rano, samo ti to sebi obavi pa si mirna. 😊😊 final countdown🤗🤗

Baby.nb1
    29. Kolovoz 2018. 20:51

https://www.facebook.com/Sminkerica.portal/videos/1839356496150183/
    Sad bi ovo poslala i ginekologu i doktoru iz trudnicke  na mail 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

• Kikica
    29. Kolovoz 2018. 20:55
    Bok Klokanice, evo i moje busice (35+5). Jos malo brojimo :) I jedva čekamo da se upoznamo :)
    Bok Klokanice, evo i moje busice (35+5). Jos malo brojimo :) I jedva čekamo da se upoznamo :)

Book Klokanice, evo i nas (35+5) i jedva čekamo da se upoznamo :) Zanima me jel i vama ljudi pogađaju spol po trbuhu? Meni su malo dosadni haha 😂😂 

• Kikica
    29. Kolovoz 2018. 21:00

Looda_vila

Ja ne znam dal itko ima tako visoko trbuh i toliko okrugli🍭🤣

29. Kolovoz 2018. 21:10

Oooo vidim da nas je jos koje smo same sebi teske 😂
    Od momenta kad smo usli u 9mj mene sve boli, jedva se krecem. Nakon 100m se uspusem kao da san maraton otrcala. S boka na bok kao kit. Ugl. sve isto nista novo :D 
    I ja sam danas svu robicu strpala na 30 s maramicom za upijanje boje. Nije se nista pofarbalo 💪
    Stigle su mi napokon tetra pelene sa fejs stranice Tetra pelene za djecu i mogu vam reci da nisam zadoovljna. Nekako su mi krute i smrduckaju. Vidjet cu kad ih operem. Na koliko perete tetre? Ove su sve obojane i sarene jel smijem na 60?

• Kikica
    29. Kolovoz 2018. 21:13

KikeS

Oooo vidim da nas je jos koje smo same sebi teske 😂
    Od momenta kad smo usli u 9mj mene sve boli, jedva se krecem. Nakon 100m se uspusem kao da san maraton otrcala. S boka na bok kao kit. Ugl. sve isto nista novo :D
    I ja sam danas svu robicu strpala na 30 s maramicom za upijanje boje. Nije se nista pofarbalo 💪
    Stigle su mi napokon tetra pelene sa fejs stranice Tetra pelene za djecu i mogu vam reci da nisam zadoovljna. Nekako su mi krute i smrduckaju. Vidjet cu kad ih operem. Na koliko perete tetre? Ove su sve obojane i sarene jel smijem na 60?

Ja sam mislila od tamo naručiti baš. Samo još čekam uzv u bolnici da mi i oni potvrde da je 100 posto curka 😊 Javite dojmove bas, mozda da ipak s druge stranice kupim 🙈 Hvale Minigreeny

Isssa
    29. Kolovoz 2018. 21:16

Baby no1 zakon video 😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.