Pošto ne mogu spavati, čitam na faceu stranicu mamine tajne, anonimne i javne, jedna cura pita kada su druge mame oprale kosu nakon poroda. Nije mi bilo jasno zašto to pita dok nisam u komentarima pročitala da babske priče kažu da 40 dana nakon poroda ne smiješ oprati kosu. 🤦♀️🤣 Bože.. i stvarno se netko toga pridržava? 🤷♀️ kao i ono da ne smiješ 40 dana izići van iz kuće s bebom. Svašta
😂😂😂 na toj stranici ima punooo bisera, meni je sestra znala poslati jer ja nemam fejs. Bila je jedna koja ne susi bebinu robicu kad je vjerat da ne ude vrag u nju i jedna koja ne da nikome da vidi dijete dok ga ne krsti (isto radi vraga nesto), ja sam se nasmijala bas.
Da da, ja sam imala jednu prijateljicu koja nije sušila bebinu robicu po mraku vani da bebu ne proguta mrak. Ali ona je maloj stavljala i češnjak ispod kreveta ili tako nekako. To se ne sjećam zašto. 😂🤦♀️
Koja sam ja nemajka onda, pa oprala sam kosu cim sam iz bolnice dosla i susila robicu u bilo koje doba i skoro svim vremenskim uvjerima (prije susilice - a tko zma sta ona uzrokuje hahaha). Znam da tamo ima svega za procitati i da se cesto cudim da u 21. st. procitam nesto takvo. Ovo nije s te stranice nego iz novina, ali par Kineza je nekoliko godina neuspjesno pokusavao zaceti i dosli su kod dr i ustanovila je da je zena nevina i da su oni analno pokusavali zacet dijete!
Dobro jutro!
Vidim nisam jedina koja ne spava. Prije nisam od vrućina spavala, sad se ne mogu namjestit, pa me bole kukovi, pa ovaj moj hrče kao traktor... 😥😥 Samo gledam na sat kad će jutro.
Mislim da sam gotova sa spavanjem jedno par godina😂
Justme, ovo za kineze sam vidjelaa, zamisli ti to😂😂
Jutroo više nas je nespavalica hahhaha 😁😁
I ja se bome začudim na svakojaka pitanja na tim stranicama ili netko zeza pa gleda reakcije ili je netko beme malo prošvikao😳😳
A za kineze nooo coment
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Pošto ne mogu spavati, čitam na faceu stranicu mamine tajne, anonimne i javne, jedna cura pita kada su druge mame oprale kosu nakon poroda. Nije mi bilo jasno zašto to pita dok nisam u komentarima pročitala da babske priče kažu da 40 dana nakon poroda ne smiješ oprati kosu. 🤦♀️🤣 Bože.. i stvarno se netko toga pridržava? 🤷♀️ kao i ono da ne smiješ 40 dana izići van iz kuće s bebom. Svašta
😂😂😂 na toj stranici ima punooo bisera, meni je sestra znala poslati jer ja nemam fejs. Bila je jedna koja ne susi bebinu robicu kad je vjerat da ne ude vrag u nju i jedna koja ne da nikome da vidi dijete dok ga ne krsti (isto radi vraga nesto), ja sam se nasmijala bas.
Da da, ja sam imala jednu prijateljicu koja nije sušila bebinu robicu po mraku vani da bebu ne proguta mrak. Ali ona je maloj stavljala i češnjak ispod kreveta ili tako nekako. To se ne sjećam zašto. 😂🤦♀️
Koja sam ja nemajka onda, pa oprala sam kosu cim sam iz bolnice dosla i susila robicu u bilo koje doba i skoro svim vremenskim uvjerima (prije susilice - a tko zma sta ona uzrokuje hahaha). Znam da tamo ima svega za procitati i da se cesto cudim da u 21. st. procitam nesto takvo. Ovo nije s te stranice nego iz novina, ali par Kineza je nekoliko godina neuspjesno pokusavao zaceti i dosli su kod dr i ustanovila je da je zena nevina i da su oni analno pokusavali zacet dijete!
Ma daj??? 😂😂😂😂😂 ooooo Bože! Ajd ti reci, kakvih ljudi ima!
Dobro jutro!
Dobro jutroooo 😀
Ajme stvarno na toj stranici se svakakve idiotarije znaju pisati, 21 stoljeće a pitanja iz 18 stoljeća😂
A ovo za pranje kose 40 dana i sušenje odjeće.....bez komentara, ali nažalost upoznala sam žena koje stvarno nisu prale kosu 40 dana 🤮, a čak niti dijecu jer kao nije zdravo itd. Ma ima svega, da čovjek ne povjeruje, meni je par žena reklo da ne hodam po petama nego na prstima da nebi ranije rodila, WTF????? Balerinu da glumim 😂, e da mi je bilo vidjeti njih kak su hodale 😂😂😂😂😂
A ovo za Kineze sam čitala, par cm su fulali, pa da čovjek ne povjeruje 😂😂😂😂😂
Jutrooo kloksice. Mi smo na 33 puna. :-D
Uzivajte u danuuu.
Jelena čestitam na punom tjednu ❤️😀, fit trudnica 😀
Cure kakvo je stanje kod vas sa bebinim stvarima, kod mene je kaos totalni, sve puno, malac još nije došao a već je preuzeo kuću 😍💞😂, vrtić, košara, ljuljačka, baby gim, kolica, prematalica.....šou živi 😀
Jutro klokanice!!
Baby.nb1 hahah bas sam se nasmijala na sliku tvog dragogjadan, tocno si mogu zamislit njegovu zbunjenu facu:D I kaj kaze? Jel se uspio snać? Koju dudu je odabrao?
Justme123 i Dija85 pa di to čitate?!?! majko sveta je to zafrkancija ili te zene imaju IQ betonskog stupa?! strasno
Jelena ajme zeno draga, daj mi posudi malo svoj trbuh da si olaksam zivot! bas si fit i krasan mali trbuščić
Ja sam totalna okruglica, tj Obelix... i danas ušla u 38.tjedan... Evo baš poslala email na sv.Duh da se naručim u TA..yaaaaayyyyyyyyy
Di ste vi spavalice?! Sto cete danas radit osim protezanja po stanu i kukanja hahah :D
Jutro klokanice! I ja prijavljujem ponovno loše spavanje. Nikako se namjestiti, a probudila sam se u pola 5 i do 7 nema spavanja, moja mala taman onda ima jutarnje razgibavanje. Od prekjučer navečer je toliko aktivna, da mislim da uopće ne spava. Trbuh mi non stop skače od akrobacija koje izvodi. Vidim da je kod dosta vas došlo mlijeko već, kod mene ništa. Jučer mi je jedna med.sestra pokazivala kako masirati sise da ne dođe do upale kad stigne beba, i dala savjet da već sad počnem pripremat bradavice, nakon tuširanja ih treba trljati malo grubijim ručnikom, čisto da očvrsnu i da se naviknem da nije baš ugodan osjećaj kad ih beba počne jako navlačiti. Drugo što mi je rekla, kad beba počne sisati, obavezno, ali obavezno prije podoja oprati sisu, gazom i vodom, da beba ne pokupi nešto.
I ja sam počela imati snove o porodu, i lagano mi je već dosta, i želim da to bude što prije.
Sad sam u potrazi za bilo kakvim trudničkim tečajem, ako ga ne uspijem pronaći, onda će mi ga naša patronažna sestra održati.
Od drugog tjedna kreću prijave za subvencionirane kredite, tak da hvatamo papire i za to. Uglavnom kod nas je vrlo zabavno i nemam baš mjesta za puno odmora.
Jutro curke :)
Citala sam ono za kineze i strasno koliko zapravo neznanja ima u danasnje vrijeme
Jelena divni ste
Evo kod mene klasika, radno... Jučer sam konacno obavila zadnji shopping, falio mi je jos jastuk za nosenje i odjelce za izlazak iz bolnice... Nakon posla krećem u pranje robice za bebaca.. Netko je bio pricao o becutan deterdentu pa sam njega i kupila. Ajme što to divno mirisiiiiii i onda što se mene tiče bebac moze stici
al neka njega jos malo unutra (vani je sve spremno ali mama nije psihicki spremna
)
Imam pitanje za vas koje ste vec pocele obavljati preglede u Petrovoj.. Da li se za prvi pregled treba naruciti ili samo dodem s uputnicom? Meni gin nije rekao za nikakvo narucivanje a sestricna mi kaze jucer da su nju poslali doma jer se nije bila narucila pa eto da znam...
Sortiraj odgovore
Najstariji