Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    29. Kolovoz 2018. 18:31

Isssa e odlicno, mogla bi mi onda sutra poslikati brojeve. Hvala ti 😊😘
    Justme radim jos, pola radnog vremena jer stvarno ne mogu cijeli dan. Vec mi u 10 ujutro krenu oticat noge i sva sam si vec teska i kontrakcije su mi konstantne tako da ujutro obavim hitno i to je to...
    Buse su vam mrak 😊 ali bas svaka lijepa i svaka razlicita 😊
    Ja sam danas svu robicu oprala i sutra me ceka peglanje. Prala sam sve na 30° sa becutan deterdentom. Jedino sam boje razvrstavala jer me bilo strah da nesto ne pokupi iako sam stavljala one maramice.. cijeli stan mi sad mirisi po bebicama 😍😍😍

Ssanja
    29. Kolovoz 2018. 19:05

Ja sam svu robu prala po etiketi, 40 do 60 stepeni ovisno kako šta, bez omekšivača i sa duplim ispiranjem. I sve sam peglala. Kod mene je perilica i sušilica 2u1, jako smo je puno platili a nimalo nisam zadovoljna. Zgužva mi veš nenormalno bez obzira na količinu i onda je to katastrofa za raspeglati pa je izbjegavam i paliti. 

Baby.k
    29. Kolovoz 2018. 19:08

Toliko ste nahvalile taj Becutan da mi dođe da opet sve preperem i popeglam, možda ak me muž počasti sa sušilicom😂😂 ja budala kupim ariel.😤

Jelennnna
    29. Kolovoz 2018. 19:15

Baby.k

Toliko ste nahvalile taj Becutan da mi dođe da opet sve preperem i popeglam, možda ak me muž počasti sa sušilicom😂😂 ja budala kupim ariel.😤

Hahhha. I ja sam Ariel tim, za mene nema drugog praska za rublje. 

29. Kolovoz 2018. 19:17

Looda_vila  nis iz te kolijevke nisam prala jer ionako stavljam gore plahtu. Mislim, nije ko da kad kupis kinderbet, peres madrac.
    Christyy koliko jos brojis do porodiljnog onda?
    Baby.k imas vremena za Becutan, imat ces pranja ko u prici kad bebac dode 🙃
    Ja nis tak temeljito ne spremam sad, tetre i slicno, sve imam otprije i puno sam opustenija nego prvi put kad sam sve sterilizirala, sad masina-susilica-ormar 

christyy
    29. Kolovoz 2018. 19:21

Ssanja i kod mene je tako 2u1 i znam o cem pricas. Ja sam pamucnu robicu i tetre stavila na strik a one plisane kompletice i mekane dekice sam stavila u susilicu i ne izade zguzvano nego ostane sve onako lijepo mekano. Samo odmah cim izade treba lijepo sloziti.
    Baby.k hahah meni je taj miris mrak. Al ne radi si to hahah ne znam za tebe al ja sam crkla dok sam sve to danas oprala posusila i sve ostalo. Evo lezim i crkavam. A sutra me tek peglanje ceka 😩 ne znam kako bi da sam cekala zadnji cas

christyy
    29. Kolovoz 2018. 19:30

Justme ma ja volim imat kontrolu nad svime pa mi je tesko pustit sve drugima u ruke 😂 uredski je posao pa uspijem inace nebi mogla.. jos dan-dva i to je to od mene

29. Kolovoz 2018. 19:33

christyy

Justme ma ja volim imat kontrolu nad svime pa mi je tesko pustit sve drugima u ruke 😂 uredski je posao pa uspijem inace nebi mogla.. jos dan-dva i to je to od mene

I moj je uredski, ali nisam mogla vise, od pon sam doma, ali na telefonu i laptopu cijelo vrijeme, isto sam control freak, al lakse mi je i to od doma bit 😂😂

Baby.k
    29. Kolovoz 2018. 19:33

christyy

Ssanjai kod mene je tako 2u1 i znam o cem pricas. Ja sam pamucnu robicu i tetre stavila na strik a one plisane kompletice i mekane dekice sam stavila u susilicu i ne izade zguzvano nego ostane sve onako lijepo mekano. Samo odmah cim izade treba lijepo sloziti.
    Baby.k hahah meni je taj miris mrak. Al ne radi si to hahah ne znam za tebe al ja sam crkla dok sam sve to danas oprala posusila i sve ostalo. Evo lezim i crkavam. A sutra me tek peglanje ceka 😩 ne znam kako bi da sam cekala zadnji cas

Ma znam da, još sam ja to obavila prije 2,3 tjedna baš iz tog razloga. A peglanje je bilo sjedečki, dasku za peglanje na najniže i rokaj😁 Sad su mi ostale te posteljine, deke i tetrice, pa sam mirna dok ne sredimo sobu. Onda složit kindač, a posteljinu će već netko staviti dok sam ja u bolnici.

Isssa
    29. Kolovoz 2018. 19:41

christyy

Isssa e odlicno, mogla bi mi onda sutra poslikati brojeve. Hvala ti 😊😘
    Justmeradim jos, pola radnog vremena jer stvarno ne mogu cijeli dan. Vec mi u 10 ujutro krenu oticat noge i sva sam si vec teska i kontrakcije su mi konstantne tako da ujutro obavim hitno i to je to…
    Buse su vam mrak 😊 ali bas svaka lijepa i svaka razlicita 😊
    Ja sam danas svu robicu oprala i sutra me ceka peglanje. Prala sam sve na 30° sa becutan deterdentom. Jedino sam boje razvrstavala jer me bilo strah da nesto ne pokupi iako sam stavljala one maramice.. cijeli stan mi sad mirisi po bebicama 😍😍😍

Slikam i šaljem ujutro 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.