I da, svakako preporucujem rodin film o dojenju koji je anusha spomenula. Mislim da bi svaka nova mama trebala to pogledati.
Jel zna netko kad ce bit novih radionica o dojenju u Zagrebu? Fulala sam ovu u 8.mj. tj prekasno sam vidjela
Petrapp znači da ste našli kuću/stan, čestitam, želim vam brzo useljenje 😀😀😀😀😀 i dobitak na lotu da što prije otplatite 😀
Christyy u Petrovoj se treba naručiti sa D1 upitnicom, ona ti vrijedi za sve dalje kaj ćeš obavljati u Petrovoj, izabereš si sama doktora (svaki dan je drugi netko), i svi su odlični, nemreš fulati 😀 jedino se pripremi za kampiranje i da nećeš nikada bit na redu kad si naručena, traje to sve tamo, uzmi si nešto za pojesti obavezno i vode 😀
Kalanhoja i nama su tako rekli, poslje 37 tjedna
Hvala na odgovoru :) kako si se ti naručila? mailom?
Kad sam puštena iz bolnice su rekli da se odem odma tamo naručiti na pregled i uzv, imaju neki mail za naručivanje i telefon ali sam vidjela da svi dolaze osobno, možda se ne javljaju na telefon i ne odgovaraju na mailove. Sutra sam naručena na pregled tamo pa ću vam poslikati raspored liječnika, mailove i broj telefona.
Mi nismo još ništa složili, još nismo gotovi s renovacijom naše sobe, tako da će još malo pričekati 😊
Vi koje idete u Petrovu, jel moguće da me naruče za uzv i pregled isti dan da ne šibam bezveze iz Karlovca svako malo s ovom trbušinom. I koliko često vas naručuju ako je sve u redu?
Može se isti dan obaviti oboje, ja sam svaki puta tako, prvo u TA tlak, trakica i vaganje, pa na UZV u glavnu zgradu, onda se vraćam u TA na CTG i pregled
E da, svaki tjedan idem, sad i češće pred kraj, bila sam u petak na uzv i CTG, u ponedjeljak opet samo CTG, sutra pregled, uzv i ctg, eto 3 puta u tjedan dana
Dija85 pa jesi ti to konacno odlucila za kolica?!😁 znam da ih vec dugoo biras i gledas😊😊 ajde bas mi je drago da si se odlucila! Lijepa su kolica! Svida mi se sivo/roza kombinacija boja😍
Ja ne znam dal itko ima tako visoko trbuh i toliko okrugli🍭🤣
I da, svakako preporucujem rodin film o dojenju koji je anusha spomenula. Mislim da bi svaka nova mama trebala to pogledati.
Jel zna netko kad ce bit novih radionica o dojenju u Zagrebu? Fulala sam ovu u 8.mj. tj prekasno sam vidjela
Ma oni objave datum nove radionice samo par dana prije, skroz nepraktično. Znači da moraš svaki dan pratiti njihovu stranicu.. Nadam se da će biti početkom 9. da stigneš prije izgona
Christyy jos radis, svaka cast; ja sam gotova, uzela GO i predala papire za porodiljni koji pocinje za 2 tj. Ne mogu vise, nemam zivaca za samu sebe, pricam ko onaj mali Stevie iz Malcoma, nakon svake rijeci duboki udah, zelim lezat u muzevoj majici doma i ne radit nista (nemoguca misija uz 2 djece, al svejedno).
Looda_vila pa eto ja se isto ne mogu nacudit tome, ali ocito ima zena koje danas u 2018.godini vjeruju u takve stvari, kome su pale na glavu kao bebe pa da u to vjeruju, ne znam, ali ocito ih ima vise nego sto mislimo.
Sto se trljanja bradavica tice, ne otpusta to dovoljno hormona da bi se ista pokrenulo, samo te bradavice kasnije bole. Za one koje nemaju zabranu, seks, tj orazam, isto potice kontrakcije, znam da meni redovito bude par tih laznih nakon, ali ne mislim da to moze pokrenuti porod isto kao ni odredena hrana (na zalost).
Isssa ja ne znam ni di bi mi stala sva ta oprema, imam kolica, as i kolijevku. Sve ostalo nisam ni s prvo 2 bas koristila pa se sad i ne trudim. Prematalica mi je bila bacen novac, samo sam stariju presvukla tamo nekih 10 puta, nakon toga sam sve na krevetu radila s onom jednokratnom podlogom ili s onom iz torbe za prematanje. Baby gym sam isto imala i malo smo ga koristili pa ne znam ni dal da kupujem sad za trece. Jedino vrtic mi je spas, a to moram novi svakako kupiti, i onaj tvoj mi se jako jako svida, al se ne sjecam gdje si ga kupila, Lesnina?
Dija85 pa jesi ti to konacno odlucila za kolica?!😁 znam da ih vec dugoo biras i gledas😊😊 ajde bas mi je drago da si se odlucila! Lijepa su kolica! Svida mi se sivo/roza kombinacija boja😍
Da, da! Zamisli! Gledam kolica vec mjesecima! Valjda ce biti ok. Super je sto dobijem i autosjedalicu za kasnije. Do 36 kg.
Lijepa bušica! 😁
Looda_vila lijepa okrugla buša!
Dija85 super što si odabrala kolica, lijepa su!
Christyy jos radis, svaka cast; ja sam gotova, uzela GO i predala papire za porodiljni koji pocinje za 2 tj. Ne mogu vise, nemam zivaca za samu sebe, pricam ko onaj mali Stevie iz Malcoma, nakon svake rijeci duboki udah, zelim lezat u muzevoj majici doma i ne radit nista (nemoguca misija uz 2 djece, al svejedno).
Looda_vila pa eto ja se isto ne mogu nacudit tome, ali ocito ima zena koje danas u 2018.godini vjeruju u takve stvari, kome su pale na glavu kao bebe pa da u to vjeruju, ne znam, ali ocito ih ima vise nego sto mislimo.
Sto se trljanja bradavica tice, ne otpusta to dovoljno hormona da bi se ista pokrenulo, samo te bradavice kasnije bole. Za one koje nemaju zabranu, seks, tj orazam, isto potice kontrakcije, znam da meni redovito bude par tih laznih nakon, ali ne mislim da to moze pokrenuti porod isto kao ni odredena hrana (na zalost).
Isssa ja ne znam ni di bi mi stala sva ta oprema, imam kolica, as i kolijevku. Sve ostalo nisam ni s prvo 2 bas koristila pa se sad i ne trudim. Prematalica mi je bila bacen novac, samo sam stariju presvukla tamo nekih 10 puta, nakon toga sam sve na krevetu radila s onom jednokratnom podlogom ili s onom iz torbe za prematanje. Baby gym sam isto imala i malo smo ga koristili pa ne znam ni dal da kupujem sad za trece. Jedino vrtic mi je spas, a to moram novi svakako kupiti, i onaj tvoj mi se jako jako svida, al se ne sjecam gdje si ga kupila, Lesnina?
Vrtić sam uzela u babycentru. Ma nebi ja ništa od tih stvari kupovala osim kolica, vrtića i kinderbeta, ovo sam sve dobila, ljuljačku, babygim, prematalicu, košaru....inače sam minimalistički nastrojena za sve i ovo mi je puno previše 😂😂😂😂😂, ali brzo ću ja čistku napraviti i maknuti nepotrebne stvari
Sortiraj odgovore
Najstariji